masterclass

O hey hallo. Welkom bij MastercLASs,

 

MastercLASs is de workshopcommissie en organiseert ieder jaar vet leuke en handige workshops. Hoe vet is dat!? Ook dit jaar hebben wij een hoop geinige en educatieve dingen op de planning staan. Helaas zitten we momenteel allemaal nog thuis, maar ook vanuit huis zijn wij klaar om workshops te organiseren voor onze medestudenten. Zo komt er een workshop over hoe je nou fatsoenlijk kerst viert, hoe je de beste cocktails maakt, hoe je het studentenleven voor jezelf kan verbeteren en zelfs nog een survivalweekend(wanneer dit weer mag van Mark). Wat kan er nou leuker zijn dan dat?!(dit is een retorische vraag en hoef je dus niet te beantwoorden) Bij MastercLASs zijn de meeste gekke en willekeurige dingen mogelijk en wie weet komen deze dingen je ook nog daadwerkelijk van pas in je studentenleven. De leukste activiteiten worden dit jaar verzorgd door dit zooitje (on)geregeld:

 

Marijke:

Onze voorzitter en pure Utrechter Marijke is van alle markten thuis, zowel chaoot als (soms dan) georganiseerd, fitgirl als alcoholist, intelligent als oerdom, leider als lijder, oftewel perfecte combinaties voor de commissie waarin alles mogelijk is

 

Isa:

Onze vice-voorzitter is Isa die de Brabantste gezelligheid met zich meebrengt helemaal naar Utrecht! Ze houdt erg van feestjes, drankjes en gezelligheid; het gevaar bij Isa is echter wel dat ze na enkele glaasjes alcohol overal als een blok in slaap kan vallen (lees: in het najaar buiten in de regen zonder jas). Zolang ze maar niet tijdens de vergaderingen in slaap valt, is het goed! 🙂

 

Lieke:

Onze penningmeester Lieke weet nog steeds niet hoe ze over moet steken in de stad en is heel goed in plantjes laten beschimmelen.

 

Aram:

Commisaris PR Aram werkt het liefst in zijn pyjama en is vaak een ontzettende pannenkoek. Vanuit zijn kamertje in Utrecht verricht hij ’s nachts zijn taken als uitsteller.

 

Vera:

Vera is ons algemeen lid. Met haar enthousiasme en creativiteit probeert ze iedereen binnen Masterclass te helpen. Ze heeft elke hobby die je kan bedenken (denk aan: puzzelexpert tot beginnend skater) al eens uitgeprobeerd maar deze ook echt volhouden is een ander verhaal. Met al deze ervaring kan ze bij masterclass in ieder geval wel haar ei kwijt.

 

Anke:

Onze locatiemanager is Anke en door haar talent voor het slopen van dingen blijft geen beeldscherm zonder barsten en is het servies niet veilig. Tot haar grote spijt want dit servies heeft ze wel nodig voor haar grootste hobby, namelijk het drinken van koffie.

 

Nina:

Onze secretaris probeert de boel georganiseerd te houden, ondanks haar innerlijke chaos. Net als Vera heeft ze al vele hobby’s uitgeprobeerd en wordt ze overal enthousiast van, behalve als het antwoord 4 keer A is achter elkaar bij een pubquiz.