masterclass

MastercLASs is de workshopcommissie en organiseert ieder jaar vet leuke en handige workshops. Hoe cool is dat!? We zijn een toekomstgerichte commissie met als doel jullie baanperspectief te verbreden. Ook dit jaar hebben wij een hoop verrassende en educatieve dingen op de planning staan. Maak je borst nat, en laat je overMasteren. Bereid je voor op dames aan de top. Met ons erbij kan het feest niet op, maar wie zijn wij dan?

Chiara – Voorzitter 

Dit is chiara, onze voorzitter. Ze is super lief en heeft zeker zin in de activiteiten dit jaar. Met haar gezellige energie en enthousiasme zal ze de activiteiten met liefde organiseren! Wat zij zelf nog wilt leren? Een achteruit salto, dat staat boven aan haar lijstje. Zal het d’r lukken?

Mirthe – Secretaris 

Onze nieuwe secretaris is de lieve Mirte. Het motto van haar oude school luidde ‘veelzijdig als jij’ en voor Mirte is dat ook zeker het geval. Haar interesses lopen uit van zingen en piano tot hardlopen en koorddansen en natuurlijk nieuwe dingen leren! Ze hoopt bij Masterclass om met haar veelzijdigheid en vele interesses te helpen de leukste masterclasses neer te zetten en zou het zelf super gaaf vinden om een keer te leren kunstschaatsen.

Mette Marit – Penningmeester 

Mette Marit is de enige echte penningmeester van Masterclass. Naast dat ze goed met geld om kan gaan, is ze creatief en sportief en ook staat ze graag in de keuken of leest ze een goed boek. Het lijkt haar ook heel leuk om nog te leren salsadansen!

Deze penningmeester is dus van alle markten thuis en ze hoopt bij Masterclass veel bijzondere activiteiten te kunnen organiseren, waar ze nog meer nieuwe dingen kan leren 🙂

Pieke – Vice-voorzitter 

Onze vice voorzitter is Pieke. Waar het gezellig is kan je haar vinden, zoals dansend in een club of chillend in haar huiskamer met haar kamergenootjes. Verder is ze ook op het water actief en maakt ze graag muziek. Toch is dit niet genoeg voor Pieke. Dus zit zij bij Masterclass voor nog meer gezelligheid, maar ook om met de workshops de kans te krijgen iets nieuws te leren wat anders niet zo toegankelijk is.

Femke – PR 

Met creativiteit in haar Arnhemse bloed, gevoel voor kleur, sociale media en met veel mensenkennis presenteren wij onze PR Femke!! Ze wil het liefst cursussen volgen voor Spaans, het maken van papier en grafisch ontwerpen. Daarnaast is ze altijd in voor een babbel, neemt ze veel initiatief en houdt ze van bier. Wat wil je nog meer. 

Dylan – Locatiemanager 

Dylan is naast ons enige mannelijke lid ook onze locatiemanager! Zelf heeft hij nog wel eens moeite met de locatie vinden, zo stond hij bij de eerste vergadering bij huisnummer 68 in plaats van 86… maar desondanks hebben we alle vertrouwen in hem. Daarnaast heeft hij een vlotte babbel en flink wat enthousiasme wat voor veel sfeer zorgt binnen de commissie. Nu nog hopen dat die praatjes voor goeie locatiedeals gaan zorgen. Het leuke aan masterclass vindt hij dat bijna alles mogelijk is in het organiseren en bedenken van cursussen. Zijn eigen passie ligt bij dansen, dus wie weet spot je hem wel als jouw dansinstructeur tijdens een van onze workshops of ergens anders op de dansvloer!

Sam – Algemeen lid 

Sam gaat dit jaar uitblinken als algemeen lid. Deze avontuurlijke, natuurliefhebbende, sportieve do-it-yourself-enthousiast past perfect binnen masterclass. Met dit uitgebreide scala aan interesses en haar behulpzame persoonlijkheid kan ze als algemeen lid goed de andere leden helpen met vanalles en nogwat. Ze wil graag nog leren pottenbakken en haar oude danshobby weer oppakken in de vorm van nieuwe dansstijlen.