masterclass

Ja, hallo en welkom bij Masterclass. Ook dit jaar bestaat ons aller commissie Masterclass weer uit the finest of the finest en we stellen ze graag even kort aan je voor.

Voorzitter – Maartje de Vos

Als middelmatige locatiebabe van Masterclass 16/17 zoekt Maartje het dit jaar hogerop als voorzitter. Het is nog maar de vraag of dit een goed idee is geweest, aangezien ze nauwelijks capabel genoeg is om een vergadering te openen, constant honger heeft en naar de Florin wil. Verder is ze wel gezellig hoor.

 

Vicevoorzitter – Eline Kempkes

Omdat Maartje dus soms nog wel een duwtje in de goede richting (niet richting van de koffieautomaat) nodig heeft, hebben we onze vice-sterspeler Eline in het leven geroepen. Als onze vjeze vieze vice zal ze er alles aan doen om de boel een beetje draaiende te houden. Daarbij is ze ook nog groot Freek Vonk fan, dus de enige met smaak in dit geheel.

 

Secretaris – Pelle Boers

Onze gloednieuwe secretaris heeft eigenlijk een veel coolere naam dan Pelle, maar dit houdt hij strikt geheim. Komt goed uit, want net als zijn naam verbergt hij ook onze notulen ergens diep in de Tilburgse bossen. Oh, en hij kan blind typen. Skillvolle boy.

 

Penningmeester – Laura van Erp

Laura (beter bekend als Money Laura) beheert onze kas als geen ander. Ze mag dan wel in een klein dorpje aan een grote rivier in het Zuiden des lands opgegroeid zijn; ze is zeker geen kleine speler als het gaat om onze flappen. Laat je niet (of wel) verleiden door haar zwoele accent, want voor je het weet ligt je geld in haar zakken.

 

PR Commissaris – Roos Selman

Ons Roos houdt niet van koffie, maar wel van mensen lastig vallen. Aangezien ze in blok 1 De Schrijfacademie met twee vingers in d’r neus heeft doorlopen, heeft ze tijd genoeg gehad om zich te verdiepen in vakkundige marketingstrategieën. Als ze ineens voor je deur ligt is het niet onze schuld.

 

Locatie – Eddo Nemirovsky

Eddo heeft niet alleen de leukste naam van #team #masterclass, maar weet ook als geen ander hoe belangrijk het om je skate-/twerk-/dj-workshop op een mooi plekkie te hebben. Hij lijkt misschien op het eerste gezicht ietwat stil, maar stille wateren hebben diepe gronden – gronden waarop wij graag onze workshops laten plaatsvinden.