masterclass

MastercLASs is de workshopcommissie en organiseert ieder jaar vet leuke en handige workshops. Hoe cool is dat!? We zijn een toekomstgerichte commissie met als doel jullie baanperspectief te verbreden. Ook dit jaar hebben wij een hoop verrassende en educatieve dingen op de planning staan. Maak je borst nat, en laat je overMasteren. Bereid je voor op dames aan de top. Met ons erbij kan het feest niet op, maar wie zijn wij dan?

 

Eva (4eva)

Een geboren voorzitter, weet bijna altijd de agenda uit haar hoofd en is een observatieve droogkloot die bijna overal wat over te zeggen heeft. We kijken uit naar de samenwerking/ naar haar als leidster.

 

Rive (Lil Rave)

Rive is onze commissaris PR. Pas maar op voor Rive in het donker, want ze doet aan Krav Maga. verder kan ze ook heel goed straattaal, dus intimiderend dat is ze wel. Overtuiging kan je ook afdwingen als PR.

 

Monica (Mo VDB)

Monica bereiken is net zo moeilijk als een kamer vinden in Utrecht, vroeger kon ze wel omgaan met geld, maar tegenwoordig niet meer. We kijken uit naar haar functie als penningmeester.

 

Emma (Emdma)

Emma woont hier pas twee maanden en kent de weg niet, maar gaat locaties voor ons zoeken om zich eindelijk te oriënteren in de stad waar ze al twee jaar studeert. Wij zijn ook benieuwd waar we belanden.

 

Marijke (Rijke MA)

Is altijd super enthousiast, maar wel vooral vanaf haar laptop. Marijke was de was haar functie als voorzitter vorig jaar wel zat, dus heeft ze dit jaar de functie vice-voorzitter maar opgepakt.

 

Jip (Pij’n)

Houdt van ezels in het bos en kan super snel typen maar niet goed luisteren. Dus we kijken uit naar de notulen.