lasquisitie

LASquisitie, de brug tussen enerzijds Atlas en bedrijven en anderzijds tussen jouw studie en jouw carrière! Als meest serieuze commissie zetten we ook dit jaar ons beste beentje voor om de financiën van Atlas te voeden en de student te voorzien van toekomstperspectieven. Onze acquisitiecommissie voor collegejaar ‘17/’18 ziet er als volgt uit:

Olga van den Berg – VoVoVoorzitter

Met haar wil men de rekening delen, dealen en de balalaika spelen. Jawel, Olga van den Geldberg  zal dit jaar de rol als voorzitter vervullen. Dit bazige type weet met haar ijzeren discipline en strakke agenda angst in te boezemen bij menig commissielid

Richard Romijn – ViezeVoVoVoorzitter

Mocht Olga weer eens teveel wodka hebben gedronken, staat deze Romeijnse Centurion klaar om de legioenen aan te sturen. Richard handhaaft de lijfspreuk ‘pecunia non olet’, maar vieze Rich kan zelf wel een gelddouche gebruikten.

Yana Mechielsen – $ecretaris

Met haar spastische cocaïnevingers typt dit mens de belangrijkste uitspraken en notulen van de vergadering op haar laptopje. ¥ana heeft al menig schimmig dealtje afgesloten en weet wel hoe ze die centen moet binnen sprokkelen.

Hanna Verberne – Penningmeester

Hannah zonder ‘h’ maar met de ‘a’  van afrekening. Deze killer rekent graag af met mensen dus zorg ervoor dat je haar niet boos maakt. Beter betaal je je facturen op tijd anders heb je spijt. Geld maakt haar gelukkig, geen geld maakt haar woest.

Can van de Kerkhof – PR Commissaris

Half Turks, half blind. Deze Dagobert Duck probeert je altijd shit aan te smeren. Dit doet ie graag via Facebook, dus hou je spamfolder in de gaten. Hij jat je aandacht met pakkende promoties en een vlotte babbel. Bovendien tovert hij je portemonnee om tot een ui, als je het opent moet je huilen.

Caspar Schoevaars – Algemeen Lid – Altijd Lit

Deze Kaspur heeft al aardig wat ervaring op zijn moeilijke naam staan. Is al penningmeester geweest in het bestuur van Atlas dus hij heeft zijn zaakjes op orde. Organiseert ook een bootcamp maar wil niet dat zijn dure jasje vies wordt, dus doe chill.