LASquisitie

LASquisitie is heter en sexyer dan ooit. Dit team van kanjers gaat zich keihard inzetten om voor jou de beste deals en stages te regelen. Daarnaast spekken ze natuurlijk ook met alle liefde de verenigingskas. Hier zullen ze niet mee stoppen voor heel de atlaskamer van goud is (of tot het commissiejaar voorbij is). De commissie bestaat uit een kleurrijk gezelschap met 1e, 2e 3e en zelfs 4e-jaars lassers.

Heeft jouw commissie plannen voor sponsoring bij een evenement, schroom dan ook niet om ons te benaderen!

Guido Mertens- voorzitter, 3e-jaars
Guido heeft de eer om de functie van voorzitter te bekleden. Nadat hij vorig jaar heeft mogen wennen aan het water, moet hij nu zelf aan het roer gaan staan. Hij is erg enthousiast om aan de slag te gaan en er een mooi commissiejaar van te maken. Zijn grootste uitdaging: een vergadertijdstip vinden waarop ieder commissielid kan. Misschien moet hij toch maar iemand benoemen tot commissaris datumprikker.

Mariëlle Lassche – secretaris, 4e-jaars
Pas maar op, want deze rijpe dame is haar juice nog niet kwijt. Deze vierdejaars Atlasser is onze commissie-cougar. Ze sluipt als een elegante moordenaar door de bedrijvenjungle en zet haar klauwen in de beste deals. En met een achternaam als die van haar, weet zij als geen ander wat een lasser wil. Snap je. Lassche. LAS-sche. Snap je?

Anneke Marien – penningmeester, 1e-jaars
Anneke is nieuw dit jaar en gaat de rol van penningmeester op zich nemen. Deze meid, met de meest georganiseerde agenda van heel Atlas, lacht altijd en zorgt voor een goede sfeer binnen de groep. En alsof dat nog niet genoeg was; ze weet een leuk Vietnamees tentje ‘waar je echt eens moet gaan eten’.

Can van de Kerkhof – vicevoorzitter, 2e-jaars
Deze jongen is altijd goed gekleed en heeft veel ervaring. Hij is dan ook een onmisbare kracht binnen de commissie. Hij zet zich graag in voor de commissie, maar de échte reden waarom hij ook dit jaar bij LASquisitie is gegaan, is omdat hij het legendarische datediner niet wil missen.

Casper Reede – PR Commissaris, 1e-jaars
Van deze spontane promotijger zullen jullie dit jaar nog veel horen. Hij gaat er namelijk voor zorgen dat jullie in gaan zien wat voor geweldige activiteiten wij organiseren. Hij lokt je naar ons toe met zijn sirenegezang en laat je niet meer los. Oh ja, had hij al gezegd dat we afsluiten met een borrel en een gratis biertje?

‘LASquisitie money als munitie’

Ken jij een leuk bedrijf, (eet)café of heb je een oudtante die graag met Atlas iets wil organiseren of goedkoop wil adverteren in een netwerk van leuke studenten? Neem contact met ons op via : lasquisitie@gmail.com