LASquisitie

Minne

Deze lieve dame uit Zutphen is te beschrijven in 2 woorden: ongefilterde blijdschap! Met een grote glimlach beukt Minne door haar week heen. Deze harde werker is nog maar 20 jaar, en heeft nu al skills opgebouwd waar je ‘U’ tegen zegt. Ze is gedisciplineerd, veelzijdig, een echte leider, heerlijk extravert, en niet vies van een biertje (of 15 ;)). Minne is dit jaar een onmisbaar deel van LASquisitie. Met haar ervaring als Canva-veteraan zal ze dit jaar de rol van PR goed vervullen. Houd de insta dus in de gaten voor de litste promo die je ooit gaat zien!

Eva

Deze prachtvrouw, die toevallig woonachtig is met nog een prachtvrouw, zal dit jaar de taak van secretaris vervullen! Niet alleen is zij speedy gonzales met het uitkiezen van hippe outfits, ook haar vingers vliegen over de toetsen als de rest van de meiden hun meningen spit. Eva heeft met haar hoofdrichting communicatie een enorm goed luisterend oor en heeft daarom altijd een welafgewogen mening. Daarnaast is ze ook nog eens heel sportief en niet weg van een gezellige borrel met haar vrienden om daarna vervolgens heel per ongeluk in de poema te eindigen. Helaas kunnen we maar een half jaartje van haar genieten, want over een half jaar gaat ze op uitwisseling dus als je haar ziet, grijp je kans om nog een biertje voor haar te halen!

Madelief

Bij LASquisitie hebben wij het perfect geregeld natuurlijk, want wanneer Eva het koude Nederland verlaat, komt onze allerliefste Madelief terug uit Amerika! Zij heeft afgelopen half jaar gestudeerd aan Berkeley in het zonnige Californië, gefeest in Las Vegas en avontuurlijke tripjes gemaakt naar de Grand Canyon, ons met een gapend gat in ons hart achtergelaten. Als ze terug is zal ze de rol van secretaris overnemen, maar als voormalig commissaris extern en voorzitter van LASquisitie weet wij wel van wanten met het sluiten van amazing dealtjes en het werven van alles wat los en vast zit! Dus keep an eye uit voor deze zongebruinde prachtvrouw wanneer ze terug is en belaad haar met alle alcohol en liefde die je bezit.

Adelheid

Ons volgende hossellid is Adelheid aka Aad (voor sommige ook Aadie). Deze vrouw is niet bang om het voor te wagen, ze gaat dan ook geen enkel potje klaver aas uit de weg. Deze onverschrokkenheid en al haar kwaliteiten die ze heeft opgedaan met het voorzitterschap gaat ze toepassen als algemeen lid van deze prachtige commissie. Nu denk je wat is dat voor matige functie voor een ex voorzitter, algemeen lid?! Dat klopt ook, maar met haar enthousiasme en haar goeie ideeën die een keer niet ingestemd hoeven worden door haar mede bestuur gaat ze ons alle met een iets dikker portemonnee en wat wijzer het werkveld insturen.

Kafiye

Kafiye, de oudste van de groep, maar jongste atlasser van deze ouwe lullen-commissie zal als penningmeester de wacht houden op het geld, terwijl wij als commissie Atlas slapend rijk zullen maken. Helemaal vanuit Enschede overgevlogen zal ze dit jaar Lasqui komen versterken! Als eerstejaars brengt ze een vernieuwende stem en een hoop enthausiasme aan de groep en houdt ons op de hoogte van de nieuwste Turkse series. Ze zal begrotingen maken die jullie van je stoel af doen vallen en geld bij elkaar fluiten alsof het niks is.

Marguerite

Deze toffe dame was vorig jaar commissaris onderwijs in het bestuur, dit jaar doet ze het rustiger aan als algemeen lid bij lasqui. Met haar bestuurlijke ervaring brengt ze een kritische blik in de commissie.  Deze assertieve meid gaat dit jaar veel dealtjes werven voor de vereniging .Wanneer ze dat niet aan het doen, kookt ze de lekkerste gerechten of relaxt ze met een goede jazz-nummer. Verder houdt ze van poezie lezen en schrijven. Ze is natuurlijk ook niet vies van een lekker wijntje. Deze vrolijke en grappige meid zal dit jaar echt een aanwinst voor de commissie.

Rekha

Last but not least, onze queenie en daarmee ook voorzitter, Rekha. Als commissaris extern (commissarissen dragen Atlas) zal zij dit jaar de leiding nemen over deze fantastische commissie; een Ally036 girl weet immers het beste hoe die dealtjes te sluiten. Ze is een kordaat, respectvol (soms agressief), grappig en slaying persoon. Daarnaast staat Rekha ook wel bekend als Wolfgang Amadeus Mozart gezien haar grote talent voor piano spelen. Hierdoor kan zij altijd de juiste toon zetten en kent zij de sleutel tot succes – of het nu gaat om muzieknoten of geld werven. Met een hoofdrichting in religiewetenschappen weet zij als de beste hoe wij komend jaar de goden goedgezind aan Atlas zullen krijgen, dus wacht maar!


Ken jij een leuk bedrijf, (eet)café of heb je een oudtante die graag met Atlas iets wil organiseren of goedkoop wil adverteren in een netwerk van leuke studenten? Neem contact met ons op via : lasquisitie@usatlas.nl