klassepost

De KLASsepost is vanaf dit jaar een nieuwe commissie, ofwel een samensmelting van de LASpost en het kLASseboek. Een nieuw initiatief met nieuw enthousiasme! Wij maken dit jaar zowel een LASpost als een KLASseboek, leuk voor later!

Laura verhoeven – Voorzitter

Als voorzitter is Laura verantwoordelijk dat het met de commissie allemaal zo z’n gangetje gaat. Als enige zittenblijver van de LASpost van vorig jaar, weet ze natuurlijk helemaal hoe het er allemaal aan toe gaat in de commissie en is zij de aangewezen persoon om dus ook de taak van voorzitter op zich te nemen. Haar mede commissieleden een beetje achter de kont schoppen en ze aan het werk zetten, moet geen probleem worden voor deze, als het nodig is strenge, maar rechtvaardige ‘leider’ van de splinternieuwe commissie.

Vivian de Kok – secretaris

Als secretaris probeert Vivian al is ze zelf ook nogal chaotisch alles toch zwart op wit vast te leggen. Naast Klassepost is haar agenda zeker niet leeg. Er wordt geroeid, gezwommen met vrienden afgesproken en ohja ook nog gestudeerd soms, als het past naast alle andere activiteiten, want nee zeggen kan ze niet zo goed. Dat praten houdt dus ook nooit op vandaar dat vergadering nogal uitlopen.

Jasmijn Kooi – Penningmeester

Dit is jasmijn. Jasmijn is onze wereldreizigende (hopelijk) financieelwonder. Ze gaat van de Starbucks bij schiphol naar Kanaleneiland en af en toe Rotterdam. Waarom ze onze penningmeesteres wordt, is een goede vraag. Van sparen heeft ze nooit gehoord en geeft haar geld met grote hoeveelheden uit aan alles wat god verboden heeft (samen met ons algemeen lid).

Eva Groenendijk – PR-commissaris

Ik ben Eva en ik ga dit stukje maar even schrijven in de derde persoon, want dat hoort. Eva is niet zo goed in het schrijven van stukjes, dat blijkt wel uit dit stukje, en daarom is ze bij de commissie gegaan die stukjes schrijft. Logisch. Verder houdt Eva niet van bier, niet van feestjes en niet van onbezonnen leven want ze is geen student. Grapje. Klaar nu.

Jiske de Jong – Algemeen Lid

Dit is Jiske. Ze heeft geen specifieke talenten, dus daarom maar algemeen lid. Geboren en getogen in Nimma024 en in haar vrije tijd zit ze in de roeiboot maar meestal aan de eettafel met vrienden. Haar persoonlijke missie is het uitbrengen van het klassenboek nu wel voor het einde van het jaar 😉