klassepost

Algemeen

Welkom op onze commissiepagina! Wij zijn natuurlijk de allerleukste commissie, geloof maar
niet wat al die andere commissies zeggen. Onze acht-koppige commissie heeft enorm veel zin
in het commissiejaar en zit bomvol energie en goede ideeën. Als creatieve strijders maken wij
het jaarboek en het tijdschrift voor deze geweldige studievereniging. Daarnaast hebben we ook
een website: een prachtig audiovisueel platform (hip woord zeg!) voor teksten, gedichten,
video’s, memes en meer. Onze commissie is dus de verenigende drijfveer voor de creatieve
levenskracht die in iedere LAS’ser verstopt zit. Mocht je op een of andere manier willen
bijdragen (column, gedicht, boekentip, etc.) dan mag je ons altijd mailen
(klassepost@usatlas.nl) – schaamteloze zelfpromotie. Hieronder zullen we ons allemaal even
voorstellen, elk commissielid heeft een stukje voor iemand anders geschreven, want wij zijn
minder goed in over onszelf opscheppen dan over elkaar!

Anouk – Voorzitter

Waar Anouk vorig jaar begon als penningmeester en er na een paar maanden ook de functie voorzitter bij kreeg, hou ze het dit jaar wat rustiger. Anouk heeft er heel veel zin in om dit commissiejaar onze website compleet in de spotlight te zetten en de aandacht te geven die het verdient. Daarnaast zal Anouk zich dit jaar gaan focussen op vormgeving, iets waar ze tot nu toe nog totaal niet mee in aanraking is gekomen, super spannend dus maar ook ontzettend leuk! Anouk heeft ontzettend veel zin in aankomend jaar en alle nieuwe ervaringen, mensen en momenten die het met zich mee zal brengen!

Mirte – Secretaris 

Mirte is eerstejaars LASser en de secretaris van KLASsepost dit jaar. Dankzij haar lichte perfectionisme zal ze ervoor zorgen dat de notulen tot in de puntjes verzorgd zullen zijn. Haar vaak irritant genoemde neiging om mensen te verbeteren met taalfouten zal ze bij deze commissie positief in kunnen zetten. Met hobby’s als schrijven, Engelse boeken lezen en poëzie lezen zit ze zeker op haar plek bij KLASsepost dit jaar. Ze heeft veel zin in dit commissiejaar en om haar creaties met jullie te delen!

Daisy – Penningmeester

Daisy is eerstejaars LASser en dit jaar de penningmeester van KLASsepost. Daarnaast zal ze ook bezig gaan met de vormgeving. Ze vindt het leuk om te schrijven, boeken te lezen en creatief bezig te zijn in het algemeen. Al die creativiteit hoopt ze dit jaar bij KLASsepost in te kunnen zetten. Daisy kijkt uit naar dit commissiejaar en het schrijven van leuke stukken.

Vera – Vice-voorzitter

Als de enige echte vice-voorzitter en website-coördinator van KLASsepost zal Vera zich dit jaar bezighouden met het regelen van allerlei zaken rondom onze prachtige website. Zoals het een echt KLASsepost-lid betaamd, houdt Vera van schrijven en van het lezen van de schrijfsels van anderen: haar boekenkast staat vol met prachtige boeken, waarvan op de één of andere manier toch altijd de helft ongelezen blijft. Op een regenachtige zondag is Vera geregeld te vinden achter een naaimachine, of slingerend aan een trapeze in het circus. Ze hoopt dit jaar mooie dingen te gaan schrijven, en andere Atlassers te inspireren om hetzelfde te doen.

Dané – PR

Dané is eerstejaars LASser en zal zich dit jaar als PR-commissaris bezighouden met de promotie en vormgeving van KLASsepost. Ze heeft ontzettend veel zin om al haar creativiteit de vrije loop te laten gaan. Naast schrijven houdt Dané van dansen, reizen en bakken. Ze hoopt dit jaar, samen met haar commissie, mooie stukken te mogen schrijven en hoopt dat andere Atlassers hier veel leesplezier uit halen!

Justin – Algemeen lid

Justin is 2e jaars LASser en zal dit jaar de functie van algemeen lid gaan vervullen met veel plezier en toewijding. In zijn vrije tijd schrijft hij regelmatig (zowel fictieve verhalen, gedichten en columns als korte essays over een belangrijk onderwerp). Hij heeft er zin in, en kijkend naar deze geweldige commissie wordt het een fantastisch jaar!