klasseboek

Wij zijn klasseboek. Huh? Wat is een boek? Bestaan die nog? Daar gaan we dit jaar achter komen. Ons doel is iedereen zijn (triggered?) mooie hoofdje te vereeuwigen. Zo kun je later altijd, ook in een eventueel tijdperk zonder facebook nog de gezichten van je oude studiegenootjes bekijken. Verder gaan we alle activiteiten vastleggen voor als je je verveelt achter de geraniums of op de wc zit en je telefoon niet mee hebt genomen. Of gewoon om aan je kleinkinderen te laten zien dat je toch eigenlijk nog maar weinig bent veranderd sinds je studententijd.

Rik Mathot – Voorzitter

Rik heeft als enige man in de commissie de taak om ons vrouwen aan te sturen en te vertellen wat we moeten doen (triggered?). Hij houdt toezicht en zorgt dat de vergaderingen soepel verlopen. Hij zal ons als vuurtoren met zijn levenslicht naar een goed einddoel brengen, zodat het klasseboek op tijd en op de goede plek terechtkomt. Met zijn ervaring bij Triton heeft hij al veel ervaring opgedaan met boten de goede kant op sturen. Boek en boot heeft maar een paar letters verschil dus dat moet goedkomen.

Danielle Defoe – Vicevoorzitter 1

Als vicevoorzitter is het aan Danielle de taak om Rik op zijn vingers te tikken als hij een verkeerde koers op vaart. Ze zal voor hem invallen als hij niet aanwezig kan zijn en eten voor hem maken als hij honger heeft (triggered?). Achter elke sterke man staat een nog sterkere vrouw, en hoewel dat niet helemaal overeenkomt met de traditionele verdeling van man en vrouw hebben wij wel veel waardering voor strong independent women. Echter is Danielle niet helemaal independent, ze deelt haar functie namelijk met Sija.

Sija Brinksma – Vicevoorzitter 2

Sija deelt haar functie met Danielle en gaat als een orcaan door de vergadering. Met haar lieve en blauwe ogen verovert ze elk hart en ook de portemonnee van menig sugardaddy (triggered?).

Carmen van Gelderen – Secretaris 1

Carmen houdt van geiten. En ze heeft een superschattige katje. Wel beetje gekkie, maar Carmen ook. Samen met Gijs, de beste vriend van Rik, hebben we leuke vergaderingen bij haar. Ze gaat heel neurotisch de notulen bijhouden. Haar kamer is netjes, haar gedachten minder. Overigens liggen er wel luiers op haar kamer, vraag daar Ruda naar mij.

Santje Kramer – Secretaris 2

Met al haar ervaringen van afgelopen Klasseboek gaat Santje ervoor zorgen dat het Klasseboek volgend jaar op tijd, en sonder spelfauten, voor jullie klaarligt. Waar wij verder allemaal toch wel vrij chaotisch overkomen, komt Santje dit toch wel een stuk minder. Verder is zij waarschijnlijk een van de personen die doorgeeft aan het speekseldiagram wat jij allemaal uit hebt lopen spoken op de borrels, of hier buiten.

Ananda Janssen – Penningmeester

Met haar als enige kennis van InDesign is Ananda toch wel de persoon die het waar gaat moeten maken. Waar wij niet verder zouden komen dan via powerpoint iets van een PWS boek in elkaar te zetten, kan zij dit niveau tot op grotere hoogte optillen naar een (hopelijk) professioneel, leuk en mooi boek. Capaciteiten heeft ze, maar timing is er daar tot nu toe geen van.

Ruda van Ravensteijn – PR Commissaris

Deze intense pilsbaas en eersteklas veritein leidt een geheim dubbel leven. Wereldverbeter in spé. Vaak aankomen zetten met dat ze twee studies volgt, maar eet geen studiepunt als ontbijt. Ze zoekt haar grenzen op, en gaat erover heen. Haar bijdrage in deze commissie is mensen stalken. Zowel als hobby, als met een nuttige toevoeging voor onze mooie boek. Dit is de persoon die je dus onwijs hard gaat stalken tot je er gek van wordt.