klassepost

Algemeen

Welkom op onze commissiepagina! Wij zijn natuurlijk de allerleukste commissie, geloof maar
niet wat al die andere commissies zeggen. Onze acht-koppige commissie heeft enorm veel zin
in het commissiejaar en zit bomvol energie en goede ideeën. Als creatieve strijders maken wij
het jaarboek en het tijdschrift voor deze geweldige studievereniging. Daarnaast hebben we ook
een website: een prachtig audiovisueel platform (hip woord zeg!) voor teksten, gedichten,
video’s, memes en meer. Onze commissie is dus de verenigende drijfveer voor de creatieve
levenskracht die in iedere LAS’ser verstopt zit. Mocht je op een of andere manier willen
bijdragen (column, gedicht, boekentip, etc.) dan mag je ons altijd mailen
(klassepost@usatlas.nl) – schaamteloze zelfpromotie. Hieronder zullen we ons allemaal even
voorstellen, elk commissielid heeft een stukje voor iemand anders geschreven, want wij zijn
minder goed in over onszelf opscheppen dan over elkaar!

Nonna – Voorzitter
Nonna zal dit jaar de voorzitter van onze mooie commissie zijn. Ze gaat dit commissiejaar vol enthousiasme en goede hoop tegemoet. Op de middelbare school in Amsterdam heeft ze al voor de schoolkrant geschreven en tijdens de eindexamens gewerkt aan een jaarboek voor haar medeleerlingen; onervaren in het gebied is ze dus niet. In haar vrije tijd houdt ze van veel gezelligheid met de mensen om haar heen en probeert ze af en toe ook nog eens te studeren. Het komende jaar hoopt ze de website van kLASsepost nog bekender te maken en vooral ook nog leuker.

Chiara – Secretaris
Chiara is een eerstejaars LASser die dit jaar de secretaris van KLASsepost zal zijn. Ze houdt van lezen, tekenen en werkt af en toe zelfs in een 3D-animatie programma, al vind ze zelf dat ze er weinig van bakt. Ze zet graag haar haar creativiteit dit jaar in bij KLASsepost, en kijkt uit naar een leuk commissiejaar met mooie schrijfsels!

Mirte – Penningmeester
Mirte is een tweedejaars LASser die dit jaar die de rollen van penningmeester en vice-voorzitter gaat vervullen. Daarnaast gaat ze ervoor zorgen dat de prachtige KLASsepost website wordt onderhouden. Met hobby’s als schrijven, Engelse boeken lezen en poëzie lezen zit ze zeker op haar plek bij KLASsepost. Ze heeft veel zin in dit commissiejaar en om haar creaties met jullie te delen!

Jinte – PR
Jinte is ook een eerstejaars LAS’er en zal dit jaar de PR van KLASsepost gaan verzorgen. Ze heeft super veel zin in het vervullen van deze rol, omdat ze houdt van content creëren en creatief bezig zijn. Daarnaast is ze gek op lezen, schrijven, foto- en videografie, goed eten en goede gesprekken voeren over alles en niets. Kortom, ze heeft heel veel zin in aankomend jaar, en hoopt leuke stukken te kunnen schrijven en delen.

Yashwanti – Algemeen lid
Vorig jaar was Yashwanti PR-commissaris en dit jaar zal zij de rol van algemeen lid vervullen binnen KLASsepost. Tevens zal ze zich bezighouden met het assisteren van haar commissieleden en kunnen jullie weer columns and long-reads van haar verwachten. Ze verheugt zich het meest op het maken van een heus KLASsepost flyer. Voor iemand die ieder jaar een nieuwe boekenkast moet kopen voor al haar boeken en meer dan dan drie verschillende krantenabonnement heeft, kijkt ze er naar uit om mooie schrijfsels te mogen maken, lezen en delen.