INTROCOMMISSIE

De introcommissie verzorgt ieder jaar het Introkamp evenals de Eerstejaarsreünie!

Hannah – Voorzitter

Onze lieve Hannah is dit jaar voorzitter van de Introco. Na vorig jaar al enige ervaring op te hebben gedaan als PR, gaat ze dit jaar de Introco leiden. Ze komt uit Den Bosch, maar woont nu in het pittoreske Lunetten. Hannah luistert ook wel naar de naam Hans, maar draait jammer genoeg niet altijd voor de schade op :). Hans zit al vol met ervaring en heeft verschillende kwaliteiten die de perfecte ingrediënten zijn voor een fantastisch introkamp. Zo houdt ze van dansen, spelletjes spelen en kamperen. Lucifers bezorgen haar alleen de kriebels dus een gezellig kampvuur aansteken is niets voor haar, maar met haar aanstekelijke lach weten we zeker dat Hans een fantastische voorzitter gaat zijn.

Kyara – Secretaris 

Kiki (onder meer bekend als Kyara) is onze secretaris. Met dank aan deze meid hebben wij prachtig overzichtelijke notulen, waarin soms het verboden woord mist… Deze 20-jarige, zuurkool lovende Apeldoorner moet je niet boos maken, want anders begint zij een van haar beruchte huisoorlogen. In het mooie sterrencomplex zal er dikwijls een wekker in een andere kamer gelegd worden die om 4.00 af zal gaan. Daarnaast liggen er vaak iceflessen verspreid en verstopt in het huis die graag gevonden willen worden door kiki’s huisgenoten. Op de borrel wil je deze meid zeker even opzoeken, want met een drankje te veel komt haar alterego naar boven die zichzelf graag voor schud zet en voor de gekste situ’s zorgt. Haar hoofdrichting is bestuur en organisatiewetenschap waardoor zij oog heeft voor het organiseren van activiteiten wat haar een perfecte aanwinst maakt voor de introcommissie.

Lotte – Penningmeester 

Onze lieve Baauw, twintig en altijd mintig, gekomen uit het iconische Zeist en wonend in Utrecht, is ons nieuwe aanwinst voor de commissie. Dit jaar zorgt zij ervoor dat de IntroCo wédéróm de allerleukste commissie van Atlas wordt! Met haar charme, prachtige lach en optimistische energie zal deze doctor Love de commissieclash in haar eentje kunnen klaren. Ze houdt van lezen, muziek maken, zeilen en van Japans puzzelen, maar haar grootste passie is de stacks van de IntroCo beheren, want als penningmeester zal zij al het geld voor alle activiteiten fixen! Met een liefde voor Surinaams eten is zij benoemd tot geadopteerd zusje van Rekha in de commissie. De geldzaken zet ze recht, maar de rest gooit ze met liefde op zijn kop, en dat is niet het enige dat zij op haar kop doet, want een fun fact over Lotte is dat zij voor een lange tijd op haar hoofd kan staan…doe haar dat maar eens na!

Lalah – Vice-voorzitter

Onze vice-voorzitter dit jaar is Lalah (aka Po). Deze vrolijke 20 jarige meid komt uit Leiden en woont tegenwoordig in het prachtige Kanaleneiland. Je maakt haar blij met een middagje haken of niks doen op de bank, maar ze is ook niet vies van een drankje of een concert. Lalah is tweedejaars lasser met bestuur- en organisatiewetenschappen als hoofdrichting. Fun fact; Lalah heeft een hekel aan wattenbollen, ze krijgt een naar gevoel als ze ze vasthoudt en kan niet tegen het geluid ervan. Als je Lalah ziet lopen op introkamp, laat haar dan je favoriete kattenfilmpje zien, dan heb je er spontaan een nieuwe vriendin bij! 

Rekha – Mentoroudercoördinator 

Onze altijd vrolijke 21-jarige Rekha, beter bekend als Mo uit Almere, zat vorig jaar ook al in onze geweldige commissie. Ze heeft er toen voor gezorgd dat alle nieuwe (at)lassers zich helemaal welkom voelden. Omdat ze hier zo goed in is zal ze dit jaar de rol van mentorouder coördinator op zich nemen! Dat overzicht houden kan ze wel en haar hoofdrichting is dan ook niet verrassend bestuur- en organisatiewetenschappen. Mo is groot fan van een goeie fissa en is dan ook dol op dansen en lekker koken. Haar passie voor koken heeft ze van haar mamma en ze gaat dan ook graag een hapje bij haar te eten. Met deze lieve bom van energie gaat komend jaar gegarandeerd fantastisch worden <3

Thiska – PR

Onze 19-jarige social butterfly is Thiska Neeb die je op bijna iedere activiteit van Atlas wel tegen zal komen! Ze danst al sinds haar 3e klassiek ballet en is professioneel geschoold in moderne dans. Daarnaast doet ze ook aan feminine jazz style op hakken dus maak je borst maar nat voor de discoavond op introkamp! Met al haar creativiteit zal zij dit jaar de taak van Commissaris-PR binnen onze prachtige commissie op zich te nemen. Ze komt oorspronkelijk uit Baarn waar ze nu nog steeds in een gezellig appartementje woont. Met hoeveel mensen zij binnen Atlas kent denk je dat ze al veel langer LAS studeert, maar ze is pas een eerstejaars met plannen voor Cognitieve Psychologie. Met deze gezellige dame als toevoeging aan onze commissie staat de nieuwe eerstejaars een spetterend ontvangst te wachten!

Adine – Algemeen lid 

Adine, oftewel Pien, is dit jaar ons lieve algemeen lid. Ze houdt van terrasjes pakken, of dat nou in Utrecht of in haar hometown Leiden is, spelletjes spelen, een balletje slaan op het hockeyveld en op vakantie gaan. Vooral leuk als ze dan tijdens de commissievergadering in de Thalys zit en we met gebaren met haar moeten communiceren, omdat ze niet mag praten.  Alhoewel ze bestuurs- en organisatiewetenschappen doet als hoofdrichting, heeft ze alsnog een grote interesse in de medische wereld. Deze meid maak je namelijk heel gelukkig met de hele dag Grey’s Anatomy bingen. Wij hebben heel veel zin in een leuk en gezellig jaar met onze lieve Pien!

Esmee – Algemeen lid

Onze gezellige Esmee, of Sisi, zoals wij haar noemen, is zelf net begonnen met LAS, maar weet zeker wel hoe ze voor een leuk ontvangst van de eerstejaars kan zorgen. Ze is 19 jaar en komt uit het heuse Utrecht zelf. Naast haar taak als algemeen lid kunnen we haar dus ook inzetten als persoonlijke tour guide. Ze houdt van het gaan naar theaters en musea, dus klop vooral eens bij d’r aan voor een goeie tip. En met haar zal je nooit te laat komen bij je voorstelling, want Sisi is altijd lekker op tijd aanwezig. Daarnaast is ze ook een zeer internationale meid. Ze heeft namelijk niet alleen in het mooie Utrecht gewoond, maar ook twee jaar in Canada. En schuif je een gerecht uit Italië bij d’r voor, dan vindt ze het gegarandeerd lekker. Wie weet krijgen we wel heerlijke pasta op het introkamp 🙂