INTROCOMMISSIE

De introcommissie verzorgt ieder jaar het Introkamp evenals de Eerstejaarsreünie!

Jade

Jade is 18 jaar oud en onze lieve vice voorzitter, als je haar zou omschrijven als een geur zou dat een heerlijke jasmijngeur zijn. Jade kennen we onder andere ook als Bassie, dit komt omdat ze zich af en toe gedraagt als een man.

Voor een goed feestje is er niet veel voor Jade nodig: een nummer aan de film Mamma Mia en je krijgt haar binnen een paar seconden op de dansvloer! Als Jade een carrière zou willen beginnen op TV doet zij het liefst mee met Chantals Pyjama Party zodat zij samen met Chantal een nachtje kan doorbrengen. 😉 Naast een stiekeme liefde voor Chantal Janssen houdt ze ook veel van katten en van koken.

 

Sem

Onze vice secretaris is de lieve Sem Versluis. Ze zit in het tweede jaar en is 19 jaar oud. Ze komt uit het prachtige Bergschenhoek, ergens in de buurt van Rotterdam. Sem haar bijnaam is Semmert. Dit is ontstaan door een vriend die er voor de grap mee begonnen is. We kunnen Sem omschrijven als lief, gezellig en sociaal, maar als ze een geurkaars zou zijn, is het lavendel, simpelweg omdat dit haar favoriete geurtje is. Verder zou Sem mee willen doen aan ‘Wie is de Mol’ en we zijn ervan overtuigd dat onze slimme vice seccie het erg goed zou doen in dit programma. Als we Sem de dansvloer op willen krijgen is er maar een soort muziek nodig: White Girl Bangers!! In plaats van een feestje in The USA wordt het met Sem in de introco een feestje bij Atlas! 🙂

 

Brie

Als je nog nooit van Brieke had gehoord, heb je sowieso wel van Brie gehoord. Deze lieve en enthousiaste meid is dit jaar onze commissaris PR en jullie zullen dus veel van haar creatieve werk op instagram en codex terug gaan zien! Als Brie een geur zou zijn zou het een frisse citrus zijn maar dan wel een aangename en niet zo’n schoonmaakmiddel citrus. Als het tot gezelligheid aankomt is Brie ook aangenaam: het kost niet veel om haar op de dansvloer te krijgen en ze gaat hard op elke soort muziek. Een programma waaraan Brie zichzelf wel mee ziet doen is Expeditie Robinson omdat ze gelooft dat ze wel goed zou zijn in survival. Of ze het in expeditie ver zou schoppen moet tegen die tijd blijken maar waar deze actieve PRer het ieder geval ver gaat schoppen in onze super leuke commissie en vereniging.

 

Ronja

Onze lieve Ronja is dit jaar de mentorcoördinator van de introco. Ze is 20 jaar oud, komt uit Leiden en zit alweer in haar derde jaar LAS. Ze heeft de afgelopen twee jaar al ervaring opgedaan in recyclas (r.i.p.) en brengt nu al haar enthousiasme naar de leukste commissie van ATLAS. Ronja heeft al heel wat bijnamen versleten maar de meest opvallende bijnaam die ze nu nog heeft is ‘Arr’, vraag haar maar eens hoe ze hieraan komt. Om Ronja de dansvloer op te krijgen is, zoals we op liftweekend hebben mogen meemaken, niet heel veel nodig, maar op Gimme Gimme Gimme van ABBA gaat ze altijd los. Met deze vrolijke meid in onze commissie weet ik zeker dat de mentoren in goede handen zijn!

 

Esmee

Esmee, die vorig jaar depoodpt is tot Sisi maar eigenlijk altijd Es of Essie wordt genoemd, is dit jaar weer deel van de introcommissie! Net zoals vorig jaar gaat ze haar beste beentje voor zetten om de eerstejaars zich weer helemaal thuis te laten voelen. Esmee is 20 jaar en komt uit Utrecht. Als ze een geurkaars zou zijn wordt het een keuze tussen haar drie favoriete geurtjes: rozen, lavendel of chanel chance eau tendre. Zin in een leuke avond met Esmee op de dansvloer? dat zal niet al te moeilijk zijn, aangezien bijna alles haar wel de dansvloer op krijgt. En wie weet zie je Esmee ooit wel in het perfecte plaatje, aangezien dit een programma is waar ze wel graag aan mee zou doen!

 

Jonathan

Jonathan, aka Johnnie, is dit jaar onze vice-penningmeester en onze vice-commissaris PR, hij zal dus onze Kyara en Brie ondersteunen in hun taken. Jonathan is een echte Eindhovenaar en is eerstejaars lasser. Hij is net 18 geworden en kan nu dus gezellig legaal met de commissie een wijntje drinken. Als Jonathan in de club staat kan die het meeste genieten van techno-pop maar na (meer dan) een paar drankjes is WAP zijn favoriete nummer. Komend jaar zal Jonathan met zijn vrolijkheid en gezelligheid de eerstejaars zich snel welkom laten voelen, als ze maar niet aan hem vragen wat zijn hobby’s zijn, dit vindt Johnnie de ergste vraag die er bestaat.

 

Kyara

De rol van penningmeester zal dit jaar vervuld worden door onze allerliefste Kyara. Kyara doet voor het tweede jaar mee met de introcommissie en op haar 21e is ze nu al de mama van de groep. Kyara komt uit Apeldoorn en hoewel ze enorm veel bijnamen heeft mogen de meeste mensen haar Ky noemen. Ondanks het feit dat ze enorm van vanille geurkaarsen (van de Action) houdt, is Kyara zelf absoluut niet Vanilla. Ze is namelijk een echte strijder en zou zelfs weleens ooit mee willen doen aan Expeditie Robinson. Daarnaast is Ky je beste maatje om mee op stap te gaan. Ze gaat namelijk altijd mee de dansvloer op (zelfs op maandag) en met haar overtuigende persoonlijkheid en een beetje hulp van het nummer “If i tell you” van Rene Le Blanc krijgt ze ook nog eens de rest van de groep aan het dansen.

 

Claire 

Onze lieve Claire zal dit jaar de prachtige functie van secretaris bekleden. Ze is 18 jaar oud en afkomstig uit het pittoreske Schoonhoven. Schoonhoven heeft ze ondertussen ingeruild voor heerlijk huisje in Utrecht. Ze is de koningin van het hockeyveld en wordt daar door haar teamgenoten ook wel Cleopatra genoemd. Tijdens het introkamp heeft ze daarnaast ook de bijnaam MC (Marie Claire) verdient, en met haar indrukwekkende truiencollectie maakt ze die naam volledig waar. Claire verzamelt truien alsof het kunstwerken zijn en is nu een trotse eigenaar van een uitgebreide collectie. Mocht je een glinzering in Claire haar ogen willen zien, dan moet een je een nummer van ABBA opzetten. 1000 miljoen procent dat ze dan direct de dansvloer opgesprint komt. Niet alleen op de dansvloer wilt ze schitteren, maar ook bij de BZT met Jetske en Pepijn. Want ja alles kan in de BZT show!

 

Iskander

Dit is Rif, issi of gewoon Iskander . Onze lieve vice mentoroudercoördinator. Als je hem als geur zou omschrijven zou het kaneel zijn: Rustig, maar aanwezig en met een vleugje spice. Iskander heeft een druk leven, want naast studeren en lid zijn van de introcommissie maakt hij ook deel uit van de opleidingscommissie en heeft hij daarnaast een hele hoop hobby’s zoals lezen, gamen en vooral feesten. Op een feestje kan je hem makkelijk de dansvloer op krijgen met hiphop. Hij zou graag mee willen doen met ‘ik vertrek’ zodat hij eindelijk een keertje weg kan uit Zoetermeer en gezellig in Utrecht kan gaan komen wonen. Kort gezegd is Iskander een  gepassioneerde jongen waarvan je waarschijnlijk nog veel zult horen bij Atlas!