GLAShelder, super leuk en super gezellig, vet productief en vol energie. We houden van drankjes.

 

Dokter Martin Luther King: I have a beer.

Yoda: Booze we have.

Plato: “It was a wise man, who invented beer”

Benjamin Franklin: “Beer is proof that God loves us and wants us to be happy.”

Matthijs (Voorzitter) is groot en zijn drankinname ook, in dat opzicht is hij hetzelfde als de rest als de van de commissie. Ook  houdt hij van andere dingen dan gewoon bier, zoals speciaalbier. Daarnaast is hij het levende bewijs dat bier en leidinggeven goed samen gaan (want bier gaat door een leiding).

Camille (Locaties) is een simpele ziel, met een groot hartje, ook voor bier. Nee hoor, ze is eigenlijk heel ingewikkeld, complex en mysterieus sexy.

Sander (Algemeen lid) is het tegenovergestelde, maar hij houd ook van bier. Door zijn brede kennis, hij is van alle markten thuis, kan hij overal bij springen, lekker algemeen. Toch ook wel mysterious sexy.

Piotr (P.R.) is echt weer super anders, vet speciaal en uniek enzo. Net zo tegendraads al z’n haar. Hij zit bij de commissie, omdat hij het meest dronk bij de sollicitatie.

Thomas (Penningmeester) Brouwer maakt zijn naam waar, zelf bier brouwen is wat hij doet. Daarna drinken we moed (in). En hij komt uit dezelfde hood als sander en dat is ook super cool en toevallig.

Davitze (Secretaris) Is een leuke meid, en ze houdt ook van speciaal bier en andere gezelligheid. Als je een super knus afspraakje met haar wilt, kun je haar bereiken op dit nummer: 0618444850.