GLAShelder

In duistere tijden hebben wij allen een lichtpuntje nodig. Zonder verbroedering, zonder genegenheid, zonder warmte is de mens niets. En daarom is er GLAShelder. Zowel in coronale tijden als in het post-covidium zullen wij alle leden van Atlas pogen te verblijden met alcoholische activiteiten. Als een groep van acht prachtige individuen zullen wij de LASsers samenbrengen onder hoede van datgeen waar zij zo mee verbonden staan: de drank. Niet voor niets luidt ons motto: “Bibere humanum est, ergo bibamus”, Drinken is menselijk, dus laat ons drinken.

 

Marik – Voorzitter 

Door middel van zijn volle enthousiasme en opgedane ervaring in voorgaande jaren in deze mooie commissie heeft Marik zich eindelijk opgewerkt tot voorzitter. Omdat zijn lang gekoesterde droom nu eindelijk in vervulling is gegaan streeft deze enthousiaste, strenge maar toch rechtvaardige vogel er dit jaar naar om samen met zijn favoriete sleutel en met de zeven andere leden, deze commissie hoger niveau te brengen.

 

Linda – Vice-voorzitter 

Linda, hoe gaan we haar nou eens omschrijven? Lieve Linda? Leuke Linda? Limburgse Linda? Waarschijnlijk die laatste, onze Linda uit de mooiste provincie van het land, doet haar limburgerschap eer aan. Drankgodin, shotjesqueen en quote koningin zijn een van haar vele bijnamen. Er is natuurlijk ook geen feest als Linda niet is geweest!. Door haar kennis van elke soort vloeibare versnapering, weten wij zeker dat ze perfect is voor haar rol als vice-voorzitter.

 

Tanouschka – Secretaris 

Een ouder lid van de commissie, maar toch nog bomvol energie. Deze pittige dame zorgt voor orde en structuur, waar absoluut essentieel is binnen een drank commissie. Het roeien ging niet meer zo goed en daarom heeft ze nu sporten ingeleverd voor nog meer zuipen en ook al is ze al wat ouder, doet ze dit nog best aardig. Deze vurige meid brengt heel veel in binnen de commissie en is mede door haar ervaring binnen Atlas de allerbeste secretaris!

 

Victor – PR-commissaris

Wat is er aan de hand, hoe pakken we het aan? Hij weet wel een antwoord. Met een goede smaak in bier en een expertise in paprika ribbelchips loopt deze man rustig maar scherp door het leven. Er zit altijd een goed idee achter in zijn hoofd…maar hij wacht… op de uitkijk…wachtend op precies het juist moment…en BANG! Het idee is precies raak. Goede muziek, scherpe ideeën en goede drankjes. The man for the job. Hij krijgt iedereen wel warm voor de activiteiten als onze PR-sergeant.

 

Rik – Locatiemanager 

Met een persoonlijke bar weet Rik alle ins and outs van drank, van likeur tot bier, Rik is een aanwinst voor ons clubbie! Deze gezellige Leidenaar houdt naar verwachting zeker van een lekker feestje. Naast losgaan is onze Rik superchill en houdt van filosoferen over het leven of  gitaarspelen bij een kampvuur. Deze veelzijdigheid maakt Rik een uitstekend lid van onze commissie dit jaar!

 

Olivia – Penningmeester 

Nieuw in Utrecht maar allang bekend met de wegen van de alcohol, als er last minute nog een drankje te halen valt, dan is Olivia daarbij. Naar aanleiding van haar zeven jaar ervaring met geld witwassen voor de Nepalese maffia heeft ze besloten GLAShelder financieel te representeren als penningmeester. Dat moet zeker goed komen! Vraag haar ook eens naar haar recept voor Kip à la Normande.

 

Gerrit – Algemeen lid 

Gerrit raast niet alleen op het rugbyveld langs obstakels, ook buiten de lijnen is er geen probleem dat niet getackeld kan worden door deze bink. Net als zijn voorouders beheert hij ook graag aan het einde van de regenboog een pot met een goudgele substantie, echter zit er bij Gerrit bij voorkeur een tap aan in plaats van munten in. Zuipen kan Gerrit ook op  angelsaksische wijze, dus in een zoektocht naar gezelligheid is Gerrit ieders eindpunt. 

 

Kiki – Algemeen lid 

Deze ster uit het zuiden beschrijft precies waar het zuiden bekend om staat; bier, bier en nog eens bier! En geloof me, je wilt zeker wel een biertje (of 10) met deze meid drinken. Skiën kan ze als de beste en politiek discussies wint ze gegarandeerd. Na twee jaar bij blassure te hebben rond gerend, gaat ze nu de glashelder commissie versterken. Gelukkig is het een sport om goed te kunnen zuipen! We zijn daarom ook heel erg blij met Kiki als algemeen bestuurslid.