GLAShelder

Welkom bij GLAShelder!

Ben je op zoek naar een sprankelende ervaring binnen onze studievereniging? Zoek dan niet verder, want GLAShelder staat voor je klaar! Als dé drankcommissie van Atlas, zijn wij gepassioneerd over het creëren van gezelligheid en het organiseren van onvergetelijke drankgerelateerde evenementen voor onze leden.

Wat doen we?

GLAShelder is verantwoordelijk voor het verzorgen van drankjes tijdens diverse activiteiten van Atlas, variërend van gezellige borrels en een jaarlijkse cantus tot boeiende proeverijen en informatieve avonden over bijvoorbeeld bierbrouwen. We zorgen ervoor dat de drankjes vloeien en de sfeer bruisend blijft. Met onze creativiteit en toewijding streven we ernaar om elke gelegenheid tot een succes te maken.

Onze geweldige commissieleden:

Sarah – Voorzitter: Als charismatische leider staat Sarah aan het roer van GLAShelder. Met haar organisatorisch talent en enthousiasme zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Mats – Secretaris: Achter de schermen houdt Mats alles in de gaten. Als secretaris zorgt hij voor een vlotte communicatie en een gestroomlijnde administratie.

Daan – Penningmeester: Geldzaken zijn in goede handen bij Daan. Als penningmeester bewaakt hij het budget en zorgt hij ervoor dat we financieel gezond blijven.

Suus – Vice-voorzitter: Suus staat altijd paraat om Sarah te ondersteunen. Met haar energie en organisatorische vaardigheden is zij een onmisbare schakel binnen het team.

Vincent, Titia, Victor en Madelief – PR: Dit dynamische kwartet zorgt voor de nodige promotie en bekendheid van GLAShelder. Met hun creatieve ideeën en vlotte babbel trekken ze de aandacht en zorgen ze ervoor dat onze evenementen goed bezocht worden.

Wil jij deel uitmaken van deze bruisende commissie en meewerken aan het succes van Atlas? Aarzel dan niet en sluit je in oktober aan bij GLAShelder! Of neem gezellig deel aan onze geweldige activiteiten! Samen zullen we de drankjes laten vloeien en de gezelligheid laten bloeien.