GLAShelder

Lex – Voorzitter

Lex is een man die geregeld de grenzen opzoekt. Naast dat dit ontzettend leuk is, aangezien je zo ook je eigen grenzen verlegd, is hij een perfecte voorzitter voor de commissie ‘Glashelder’. Zijn scala aan ervaring geeft ons een goede man om naar op te kijken, die bovendien al onze vragen over het leven kan beantwoorden. Wij, als commissie, hebben ontzettend vertrouwen in een verantwoordelijk en goed jaar voor Glashelder.

Nine – Penningmeester

Nine is dé sfeermaker van glashelder. Van enthousiaste dansmoves in de club tot gezellige grappen tijdens de vergadering: met Nine ben je altijd aan het lachen. Nine is te herkennen aan haar oorbellen die net zo sprankelend en kleurrijk zijn als zij zelf. Voor een adtje is ze altijd in, dat is, als je er wel even de tijd voor hebt. Doe er dan maar een bacardi raz shotje bij! (ook één voor de barman natuurlijk) Want zoals ze vaker zegt: “Yolo Waterpolo!” Nine is, net als de gezellige sfeer, onmisbaar bij glashelder. Als penningmeester kunnen we zeker op haar rekenen

Saskia – Secretaris

Saskia en alcohol gaan samen als twee druppels bier. Waar Saskia is, is er alcohol. Naast zuipen is ze ook een ster op het voetbalveld, waar zij vooral uitblinkt in de derde helft. Soms raakt haar schouder uit de kom tijdens het spelen, maar dan tilt ze haar biertje gewoon op met haar andere arm. Zolang deze meid GEEN yoghurt eet voordat zij haar lever kapot zuipt, drinkt ze de sterren van de hemel. Als het om alcohol gaat weet Saskia het goed te combineren met haar dagelijkse bezigheden. Ze is zeker niet vies van een goed feestje en een drankje. Met haar vaste aanwezigheid en haar snelle vingers weet ze de vergaderingen altijd perfect te notuleren. Saskia is dus een belangrijke speler in het glashelder team!

Yannick – Vice-voorzitter

Onze Brabo vice-voorzitter Yannick is dé grote prominente lul uit onze commissie. Als geboren verenigingsgozer zal hij ervoor zorgen dat de Atlasleden kennismaken met grimmige en gezellige activiteiten. Zijn tijd bij de vereniging en dispuutstijd zal ons als commissie enorm helpen in het verzorgen voor geweldige drankactiviteiten. Toch is het een lieve jongen. Klink vooral je biertje tegen zijn biertje aan als je hem tegenkomt, om lekker gezellig een bakkie te trekken

Marisol – PR

Marisol is een spontane babbelaar met een goede overtuigingskracht waar wij uitgebreid gebruik van gaan maken. Ze is ook erg sociaal en is altijd bezig. Dat kan ook niet anders als je bij vier verenigingen tegelijkertijd zit. Regelmatig is zij te vinden met een drankje in haar hand met de voetjes van de vloer. Ze is te herkennen aan haar kleurrijke bloesjes en zoete drankjes. Dus ooit behoefte aan limonade: zoek Marisol op en die geeft je zo een zoete shot. Deze sociale zoet liefhebbende  creatieveling gaat dit jaar de functie pr vervullen wat ze ongetwijfeld kan, want ja wat kan ze niet! Marisol is om al deze redenen een goede aanwinst voor de commissie glashelder.

Mats – Locatie-manager

Onze andere Brabo chaci-boy Mats is onze locatiemanager. Met zijn Brabantse gezelligheid en enorme discipline en hardwerkenheid zal hij ervoor zorgen dat de beste locaties voor de activiteiten worden gefixt! Veel mensen vinden hem misschien lui en ongeïnteresseerd overkomen, maar dat klopt totaal niet en wij zijn daarom enorm blij met hem en zijn ervaring bij last minute vorig jaar!

Ferron – Algemeen lid

De kersverse eerstejaars lassers Ferron gaat glashelder dit jaar vergezellen als algemeen lid. Tijdens de sollicitaties wist hij zichzelf al ijzersterk te verkopen met zijn drank- en dan vooral wijnkennis. Want er is geen minuut dat je deze jongen niet over zijn geweldige wijnproeverij zal horen praten, dit is naar zijn zeggen een activiteit die glashelder NODIG HEEFT. Met zijn gezelligheid, uitstekende smaak voor drank en het feit dat hij altijd in is voor een drankje, is hij een fantastische aanwinst voor GLAShelder dit jaar!

Suus – Algemeen lid

Met inmiddels al een hoop georganiseerde raves, fuifjes en snoepreisjes op haar naam is Suus inmiddels een bekendheid binnen Atlas! Als geboren en getogen Brabander weet ze als gangmaker zelfs de saaiste feestjes op te leuken. Met haar zelfbedachte boevenpad maakt ze de streets van Utrecht onveilig en laat ze geen ruimte over voor de kleine spelers onder ons. Met haar eigen receptuur voor sangria en de zomer en haar (enigszins ranzige) concept voor een heksendrankje is Suus een geboren talent en onmisbaar lid van GLASHelder. Haar spontane (en enigszins aparte) ideeën en enthousiasme zullen leven in de GLAShelder brouwerij brengen! Oh ja, ze is ook grappig en lief enzo 🙂

Titia – Algemeen lid

Dit jaar kan nu al niet meer mis gaan, queentje titia heeft namelijk haar zinnen gezet op gLAShelder. Naast dat ze een ster is in biertje tappen kan ze ze ook goed in rap tempo adten. Met haar mentaliteit van “waarom ook niet” is zij een echte sfeermaker en zegt ze geen nee wanneer er tot het gaatje wordt gegaan. Je zult daarom niet snel volle flessen bij haar zien staan. Naast dat ze goed is in drankjes kantelen beschikt ze over nog velen andere talenten. Haar grappige karakter, creatieve denkwijze en zorgzame houding zullen ervoor zorgen dat de activiteiten van aankomend jaar van hoge kwaliteiten zullen zijn.