GLAShelder

Linda – Voorzitter

Linda, hoe gaan we haar nou eens omschrijven? Lieve Linda? Leuke Linda? Limburgse Linda? Waarschijnlijk die laatste, onze Linda uit de mooiste provincie van het land, doet haar limburgerschap eer aan. Drankgodin, shotjesqueen en quote koningin zijn een van haar vele bijnamen. Er is natuurlijk ook geen feest als Linda niet is geweest!. Door haar kennis van elke soort vloeibare versnapering, weten wij zeker dat ze perfect is voor haar rol als voorzitter.

 

Manou – Algemeen lid

Als eerstejaars LAS-student doet Manou het niet rustig aan met de deelname aan commissies. Naast Glashelder zit ze ook bij Podclast! Dit laat gelijk al zien dat ze super enthousiast is en zin heeft om activiteiten te organiseren bij Atlas. Als algemeen lid zal Manou onze brandjes blussen waar nodig en de gezelligheid extra aanvullen en daar zijn wij super blij mee. Daarnaast heeft Manou ook al hele leuke ideeën opgebracht waar jullie Atlassers hopelijk allemaal bij aanwezig zullen zijn. Glashelder is helemaal happy met deze creatieve, lieve en enthousiaste Limburgse.

 

Rona – Penningmeester

Sinds dit jaar in Utrecht. Nu nog regelmatig te vinden aan de bar na der werk in de horeca in Delft. Als deel van de commissie zal dat steeds vaker ook in Utrecht gebeuren. Verder sport ze om toch een soort van gezond te blijven.

 

Linette – Secretaris

Linette is tweedejaars lasser en secretaris van deze mooie commissie. Daarnaast is ze actief hockeyster en dan vooral in de 3e helft 🙂 Zoals dat bij gLAS helder hoort is Linnette zeker niet vies van een drankje of 2, maar dat is zeer zeker niet de enige meerwaarde die ze heeft. Haar hoofd is een ware ideeën generator en ze komt met de leukste ideeën,  zelfs voor andere commisies, dus als een andere commissie niet meer weet wat ze moeten doen, klop vooral even aan bij deze meid, de kans is groot dat Linette al een paar opties in haar zak heeft zitten

 

Nora- Locatiescout

Met haar baan in de horeca weet Nora al het een en ander over het presenteren, verkopen en natuurlijk het serveren van drank. Wanneer gasten haar om de drankenkaart vragen, begint de drankenencyclopedie te spreken. De vraag is dan niet meer óf er gedronken gaat worden maar wat. Deze vlotte verkoopbabbel gaat haar zeker van pas komen tijdens het verzorgen van toplocaties als locatiemanager van GLAShelder. Nu maar hopen dat die praatjes voor vet goeie locatiedeals gaan zorgen!

 

Saskia- PR

Saskia en alcohol gaan samen als twee druppels bier. Waar Saskia is, is er alcohol. Naast zuipen is ze ook een ster op het voetbalveld, waar zij vooral uitblinkt in de derde helft. Soms raakt haar schouder uit de kom tijdens het spelen, maar dan tilt ze haar biertje gewoon op met haar andere arm. Zolang deze meid GEEN yoghurt eet voordat zij haar lever kapot zuipt, drinkt ze de sterren van de hemel. Als het om alcohol gaat weet Saskia het goed te combineren met haar dagelijkse bezigheden. Ze is zeker niet vies van een goed feestje en een drankje. Met haar enthousiasme zorgt ze dat iedereen naar de leuke activiteiten komt en is ze dus een echte aanwinst als PR-commissaris.

 

Lex – Vice-voorzitter

Niks opgestuurd. lol