GLAShelder

Rim – Voorzitter:

Is eigenlijk 46, VVV; verantwoordelijk, vunzig, vo. Voorliefde voor Putin, heeft dan ook een obsessie met machtsposities, vooral macht uitoefenen op kinderen. Heeft een bijzonder gezicht en veel kinderen bij sideho’s. Houdt van bamischijven. Vet raar.

Casper – Vice-Voorzitter:

Hij heeft een duidelijk maar nog niet gedefinieerd type, geeft graag jäger stripteases, eet soms 7 keer per avond kapsalon.

Bregtje – Secretaris:

Kan typen alsof het bier 10 cent kost en ze 10 minuten heeft om dronken te worden. Ze verkoopt goede doelen alsof het warme broodjes zijn. In haar vrije tijd kijkt ze dan ook meer disneyfilms dan fysiek mogelijk.

Noah – Penningmeester 1:

Kinkt op veel schatjes hebben op frissa, woont die hele boot uit #winkyface, komt nooit de melkweg in ook al heeft ze connecties.

Marise – Penningmeester 2:

Vindt de meest onaantrekkelijke mannen knap, overzicht is toezicht, leest graag zelfhulpboeken #itsnotworkingyet, luistert naar Nederlandse rapvolksmuziek #tinomartin. Marise droomt over vrienden die trampstamps nemen om haar te redden.

Marik – Locatiemanager:

Danst met vele ledematen, bang voor grote vrouwen #mommyissues, hosselaar op een non-erotische manier, woont in het buitenland #zeist, is stiekem winnie de pooh.

Bas – Algemeen lid:

Staat bekend als het hebben van lage standaarden, dadbody but also daddy #31, the bike of shame berijdt hij vaak.

Marthe Algemeen lid:

Stuka-queen die promo maakt die mensen al hun plannen laat vergeten. Koopt soms een ongeldig kaartje maar komt wel altijd binnen door haar geweldige looks. Heeft al haar energie gestopt in in de commissie komen dus moet even uitrusten en de eerste vergaderingen missen.