GLAShelder

Voorzitter

Charles is niet alleen een goede vriend en een doorgewinterde bierkenner, hij is ook nog eens een afgevaardigde uit het land der bieren. Met zijn duidelijkheid, out of the box denkwijze en leiderschapskwaliteiten zal hij Glashelder in het komende jaar naar ongekende hoogtes optrekken.

Secretaris

Onze Annelie is binnen Glashelder verantwoordelijk voor het bijhouden van de belangrijkste commissiezaken en het noteren van al onze ludieke uitspraken. Annelie doet dit allemaal lekker ouderwets op A4-papier, want werken met het AZERTY toetsenbord van onze Vlaamse voorzitter is een nachtmerrie voor menig griffier. Naast het vele schrijven mag Annelie binnen Glashelder natuurlijk ook lekker veel drinken, bijvoorbeeld bij onze biercantus waar wij als commissie ieder jaar mee zullen uitblinken!

Penningmeester

Dit jaar mag Skye als penningmeester schitteren. Deze mysterieuze verschijning zegt altijd ja voor een avond uitgaan en nooit nee tegen een adje op janskerkhof. Als anderen te druk, lui of brak zijn zal hij altijd zonder te klagen toch bij alle verplichte bijeenkomsten verschijnen. Ook al is hij (net als ons allemaal) wel eens niet helemaal (GLAS)helder, is hij een unieke en verrijkende aanwinst van onze commissie.

Vice-voorzitter

Bas is een man van meerdere kwaliteiten: hij weet altijd de sfeer te vinden, hij tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht en ook is zijn woonboot nog niet gezonken, hieruit kunnen we concluderen dat onze vice-vo ook een zekere zin van verantwoordelijkheidsgevoel heeft! Dus wanneer glashelder in nood is komt kapitein Bas het schip zeker wat bijsturen. En het dag dat Bas “neen” zegt tegen een biertje, is de dag dat de zon opkomt in het Noorden.

PR-commissaris

Zonder Sam stonden wij nergens! Dankzij haar ervaring, na reeds al een jaartje glashelder achter de rug te hebben gehad, hebben we er samen een soepele start van kunnen maken.Maar ze leidt ons niet enkel in goede banen… na een paar biertjes gaat Sam namelijk helemaal los en neemt ze  de hele commissie daarin mee. We zijn heel blij met onze lieve krullenbol!!!

PR-commissaris

Quirine komt met de originele ideeën voor glashelder activiteiten, verplaatst vergadering af en toe naar de late uurtjes in de Poema maar staat de volgende ochtend gewoon weer fris en fruitig klaar om de PR van Glashelder te doen!

Algemeen lid

Yora is ons manusje van alles; niks is haar te gek. Als tweedejaars weet ze al alle kneepjes van het vak en is ze benoemd als waardevol algemeen lid. Want hé, die zijn ook belangrijk! Daarnaast heeft zij bijna altijd een locatie klaar, die jullie vast wel een keer gaan zien.