Schuddende billen, draaiende heupen, wackende armen, shuffelende voeten, elk lichaamsdeel begint spontaan te bewegen bij de swingende activiteiten van de danscommissie fLAShdance! Aankomend jaar leren wij jou de beste dansmoves op de lekkerste muziek. Of je nou wilt weten hoe je een sexy dropdown maakt of hoe je op vunzige deuntjes alle aandacht trekt met jouw twerkskills, bij ons ben je aan het goede adres. Dit wordt natuurlijk mede mogelijk maakt door onze commissieleden!
 
flashdance

Voorzitter – Irene

De twintigjarige en tweedejaars-LASSER Irene is THE ULTIMATE DANCE QUEEN! Ze is mega goed in heeeul veeeeul stijlen, maar haar zieke liefde voor dans uit ze het liefste in moderne choreo’s. Wij zijn allemaal jaloers op Irene, want zij heeft gewoon een halfjaar in NEW YORK (!!!) gewoond en gedanst. Willen wij ook! Zonder haar wordt FLAShdance trouwens een grote chaos, want Irene is de (allerbeste) VOORZITTER. Ze zorgt er samen met deze fantastische commissie voor dat ALLE LASSERS straks zien hoe leuk en simpel dansen is.

Secretaris – Merel 

Merel is een heuse control-freak. Gelukkig maar, want hierdoor kan ze haar functie als SECRETARIS met passie –en perfectie- vervullen. Merel is al jaren een zeer talentvolle BALLETDANSERES en legt zo haar benen in haar nek. Pfff, dat doen wij haar zeker niet na; dan zitten we gelijk helemaal in de knoop! Deze derdejaars-LASSER is trouwens ook een kei (of liever gezegd een elastiekje) in andere lenige sporten. Kunstschaatsen of rollerskaten? Daar draait zij haar hand niet voor om.

Penningmeester – Luna

Luna VerBAAS uit Tiel, pas een eerstejaars LAS chick, maar wat een FIRE brengt zij mee. Pas 18 jaar en NU AL een ster, daar kunnen we nog wat van leren! Met Luna is het altijd gezellig, ze is hartstikke vrolijk en met haar kun je altijd lekker een hapje eten of koffieleuten (maar niet te veel hè, Luna!). Zij heeft een pittige taak als penningmeester, maar gelukkig doet ze dit FLAWLESS. Tja, zij kan wel met geld omgaan. Qua dansstijl heeft zij een voorliefde voor Afro en Latin, dus er zullen wat zwoele avonden voor de boeg staan, mensen! PREPARE!

PR-bitch 1 – Loes

Loes uit Soest heeft iedereen VERWOEST, want wat-een-KANJER is zij toch! Ze mag dan wel het richtingsgevoel van een stoeptegel hebben, maar als PR-Bitch 1 gaat zij voor ons door de woeste wateren en beklimt zij de allerhoogste bergen om IEDEREEN mee te sleuren naar de vetste workshops en andere activiteiten, en dat terwijl zij pas 18 jaar is?!?! Daarnaast danst Loes al 16 (!) jaar en is haar huidige stijl nu vooral het Jamaicaanse Dancehall. Oftewel: schudden met die billen en gaan! Nou Loes: wij gaan met je mee! HOP!

PR-bitch 2 – Emma

Emma is 18 en woont in Bussum (a.k.a. het poepgat van het Gooi). Ze is een eerstejaars-LASSER en danst nu niet alleen bij FLAShdance, maar ook bij STUDANCE. Waar ze de tijd vandaan haalt? Niemand die het weet. Wel weten we dat Emma super goed is in het maken van gave filmpjes en foto’s. Niet voor niets is zij daarom ook PR-Bitch 2! De grote liefde van Emma is de Kerstman en daarnaast wil ze ook ooit op de thee bij One Direction en Beyonce. #cool

Locatie – Dani

DAAAAAANIIIII, Locatienazi maar eigenlijk is ze helemaal geen nazi. Want wat een SCHATTEPATAT is dat. Maar trap er niet in: want achter al dat liefs schuilt een werkelijk FEESTBEEST. Met haar Freestyle en Hiphop skills danst zij iedereen eruit, pfff waar blijft die competitie voor Danique? Maar wees niet gevreesd: ze is bereid je te helpen en wilt dolgraag iedereen de dansvloer op krijgen om samen met haar de sterren van de hemel te dansen, al is het met een biertje of twee op. Of niet. Want ze is allergisch. Voor bier. LET’S DO THIS, WOOO!