Schuddende billen, draaiende heupen, wackende armen, shuffelende voeten, elk lichaamsdeel begint spontaan te bewegen bij de swingende activiteiten van de danscommissie fLAShdance! Aankomend jaar leren wij jou de beste dansmoves op de lekkerste muziek. Of je nou wilt weten hoe je een sexy dropdown maakt of hoe je op vunzige deuntjes alle aandacht trekt met jouw twerkskills, bij ons ben je aan het goede adres. Dit wordt natuurlijk mede mogelijk maakt door onze commissieleden!
 
flashdance

Fleur Key – Voorzitter

Allereerste onze geliefde voorzitter Fleur. Deze swingende Rotterdamse weet het een en ander af van de salsa en brengt wat sexappeal naar de dansvloer.

Fabiënne Nicolai – Secretaris

 Stil maar waakzaam noteert onze lieve secretaris Fabienne alles wat er gebeurt. Niet alleen notulen houdt zij correct bij, maar ook de laatste roddels die op de dansvloer gonzen ontgaan haar niet.
 
 Heleen Bruggink – Penningmeester
 Onze vrolijke Brabantse penningmeester Heleen houdt wel van een feestje, en houdt ook onze  financiën in de gaten. Met haar gezellige praatjes (met een zachte g) krijgt ze zelfs de meest verlegen LASsers nog de dansvloer op.

Sarah Herforth – PR Commissaris

Onze enthousiaste PR commisaris Sarah stalkt je op facebook met aankomende evenementen en schrijft de leukste stukjes om jou warm te laten lopen voor onze activiteiten. Met haar knipperende blauwe kijkers en enthousiaste lach lokt ze iedereen naar de fLAShdance evenementen toe.

Melisa Deli – Locatie Manager

Melisa staat niet alleen haar mannetje op de dansvloer, maar ook als het om locaties regelen gaat. Zij zoekt de toplocaties uit die bestand zijn tegen het dak eraf knallen met onze vetste dansmoves.