FLAShdance is daar om ervoor te zorgen dat niemand meer met gênante dansmoves in de club staat! Door het jaar heen organiseert ze verschillende dansworkshops: van de tango tot Fifty Shades of Grey en van de Cha Cha Cha tot aan een workshop Twerken. Ook staat het beroemde feest ‘Schud je Bil fissa’ zeker weer op de planning! FLAShdance helpt je zelfs op weg met veel populaire tiktok dansjes! Voel jij je geroepen om je dans skills te verbeteren? Ben je een houten plank, maar wil je toch je heupen laten schudden? Meld je dan aan voor FLAShdance!!

 
flashdance

Laura Zijlstra – voorzitter

Laura is de fantastische voorzitster van Flashdance en heeft de lastige taak om de crew een beetje in bedwang te houden en te leiden. Ze komt uit Friesland, maar woont nu in de clubs in Utrecht. Laura kan helaas niet zeggen dat ze echte danservaring heeft, behalve los gaan en twerken op feestjes, maar ze probeert het goed en heeft wel de juiste spirit 😉 Het nummer dat haar no matter what de energie geeft om de beste moves te gooien is toch wel iets als Low of Club Can’t Handle Me van Flo Rida of Temperature, Sean Paul.. die vibe. Of als dat er niet is wat Latin? Basically de hele flashdance Schud Je Bil afspeellijst… Laura kan in ieder geval niet wachten om met heel Atlas stuk voor stuk een keer de dansvloer op te gaan.

 

Lotte de Jong – secretaris 

Lotte danst al sinds de seconde dat ze op deze wereld staat. Er staat altijd muziek op in haar hoofd, dus dan is er altijd wat te dansen. Bij voorkeur danst Lotte HipHop. Stoer, strak en snel. De laatste keer dat Lotte geblesseerd is geraakt door dans is toen ze kramp kreeg in haar hand. Ze probeerde te tutten (met je handen en armen rechte lijnen en hoeken maken). Turns out: haar polsen zijn niet zo goed in rechte hoeken maken. Je kan Lotte dus wel in beweging krijgen met bijna alle nummers maar als ze die eerste “oeh” van Sexy Als ik Dans hoort sprint ze sneller naar de dansvloer dan je “slutdrop” kan zeggen.

 

Suus ter Horst – penningmeester

​​Suus houdt van kleins af aan van enthousiast springen op muziek en vanaf haar derde deed ze dit ook tijdens danslessen. Na jaren een mix van wat urban stijlen en showdancewedstrijden te hebben gedaan (“Nee, je duim moet bij de rest van je vingers! We willen geen teletubbiehandjes zien!”), is ze nu vast lid van een Dancehallteam in Amersfoort en volgt ze graag hiphoplessen, afrolessen of probeert ze (of maakt ze zelf) iets anders leuks. Stiekem gaat haar hart het snelst kloppen van gangster dancehall of krump (even googelen). Haar laatste blessure was een twee jaar durende kuitblessure, die zo lang duurde omdat ze is blijven doordansen. Nummer waar ze het meest goed op gaat? Een mix tussen 2 of Amerikaz Most Wanted en Murder She Wrote?

 

Ebbie Putmans – vice-voorzitter en locatiemanager

Ebbie vergezeld dit jaar de danscrew als vice-voorzitter en locatiemanager. Ze is een Arnhemse (officieel eigenlijk Huissense, maar hé, wie kent dat?) en reist dagelijks met enige struggles (love NS) op en neer naar Utrecht. Meerdere jaren zijn de dansscholen van moderne dans in Arnhem onveilig gemaakt door deze chica, maar helaas werd het leven te druk, dus dansen kwam op een lager pitje. Het was ook echt genoeg geweest, want de laatste paar lessen was ze zo onhandig dat ze een voetblessure opliep. Het nummer waar ze stiekem in haar kamer nog steeds het beste op gaat, is Candy Shop, van 50 Cent. Door de corona tijd is ze compleet vergeten hoe je nou echt goed moet dansen. Deze commissie zal haar daarom veel goeds doen. Schrik dus niet als je straks tijdens een van onze fantastische activiteiten een iets wat harkerige meid langs ziet komen stuntelen op de dansvloer. Ze doet ook maar gewoon haar best!

 

Inci Meijer – PR commissaris

Dit jaar heeft de Woerdense Inci de rol van PR op zich genomen. Naast het dansen op feestjes en in clubs geniet ze ook nog erg van jazz-ballet en moderne dans. Soms gaat ze net iets te hard wat te merken is aan spontane krampen op de meest vreemde plekken en tijden. Ze krijgt altijd iedereen mee op de dansvloer en is altijd down voor een cursus ‘slutdrop’ geven. Naast de wat meer klassieke vormen geniet Inci ook erg van de wat sexiere kant van dans. Paaldansen is dan ook iets wat zeker nog op haar bucketlist staat. Daarbij is inci ook nog groot plantenliefhebber en haar planten beginnen dan ook langzaam (maar eigenlijk heel snel) haar kamer te domineren. Ook is ze een groot fan van astrologie en zal ze zo je hele birth chart aan je uitleggen. Natuurlijk kunnen we dan ook niet kristallen achterwegen laten, nog een grote liefde van Inci. En oja een nummer waar ze altijd hard op gaat: Juicy van Doja Cat of course (niet de versie met Tyga tho) of Thot shit (of any nummer) van Megan Thee Stallion. Dus zet je maar schrap Atlas, want Inci komt eraan! <3