FLAShdance is daar om ervoor te zorgen dat niemand meer met gênante dansmoves in de club staat! Door het jaar heen organiseert ze verschillende dansworkshops: van de tango tot Fifty Shades of Grey en van de Cha Cha Cha tot aan een workshop Twerken. Ook staat het beroemde feest ‘Schud je Bil fissa’ zeker weer op de planning! FLAShdance helpt je zelfs op weg met veel populaire tiktok dansjes! Voel jij je geroepen om je dans skills te verbeteren? Ben je een houten plank, maar wil je toch je heupen laten schudden? Meld je dan aan voor FLAShdance!!

 
flashdance

Inci Meijer – PR commissaris

Dit jaar heeft de Woerdense Inci de rol van PR op zich genomen. Naast het dansen op feestjes en in clubs geniet ze ook nog erg van jazz-ballet en moderne dans. Ze krijgt altijd iedereen mee op de dansvloer en het is dan ook altijd een gezellige boel. Naast de wat meer klassieke vormen van dans geniet Inci ook erg van de wat sexiere kant van dans. Daarbij is inci ook nog eens een van de grootste rupauls drag race fans die je tegen zult komen (en is nog steeds salty over de winnaar van seizoen 12). Ook is een groot fan van astrologie en zal ze zo je hele birthchart aan je uitleggen. Natuurlijk kunnen we dan ook niet skincare achterwegen laten, nog een grote passie van Inci. Dus zet je maar schrap Atlas, want Inci komt eraan! <3 

 

Laura Zijlstra – secretaris en vice-voorzitter 

Laura is een nieuw eerstejaars studentje van 18 jaar oud, helemaal uit Sneek, Friesland gekomen speciaal voor onze danscomissie (en voor de studie ook wel een beetje). En dit jaar is ze onze secretaris! Laura kan helaas niet zeggen dat ze echte danservaring heeft, behalve twerken in de club en tiktok dansjes, maar ze probeert het goed en heeft wel de juiste spirit 😉 En in het geval dat onze lieve Lisa het lootje legt ofzo is ze er ook nog om vice-voorzitter te spelen.

 

Ivan Rijna – penningmeester

Ivan zal dit jaar de financiële zaakjes van FLAShdance op orde houden, dus niemand hoeft zich daarover zorgen te maken. Oorspronkelijk komt Ivan van Bonaire. Gelukkig voor FLAShdance woont Ivan alweer een tijdje in Nederland, want ook hij kan niet ontbreken binnen deze commissie. De knappe kop van Ivan is niet te missen, dus zet je schrap, want hij komt eraan!

 

Lisa Kwast – voorzitter

De voorzitter van dit jaar is de gezellige Lisa uit Pijnacker :). Met haar 6 jaar danservaring is ze zeker een goede aanwinst voor FLAShdance. Lisa houdt van alle soorten muziek en dans, en is dus van alle markten thuis. In de club is ze niet te missen, je zult Lisa zeker vinden op de dansvloer (of bij de bar voor een drankje natuurlijk ;)). Naast dansen speelt ze ook nog eens gitaar. Alleen haar zangkunsten ontbreken helaas nog, maar van deze ‘zangkunsten’ zal je zeker nog wel een keer kunnen genieten. Dus hou je goed vast, ze danst jullie er allemaal uit!!