Schuddende billen, draaiende heupen, wackende armen, shuffelende voeten, elk lichaamsdeel begint spontaan te bewegen bij de swingende activiteiten van de danscommissie fLAShdance! Aankomend jaar leren wij jou de beste dansmoves op de lekkerste muziek. Of je nou wilt weten hoe je een sexy dropdown maakt of hoe je op vunzige deuntjes alle aandacht trekt met jouw twerkskills, bij ons ben je aan het goede adres. Dit wordt natuurlijk mede mogelijk maakt door onze commissieleden!
 
flashdance

Loes ter Horst – Voorzitter
Loes uit Soest is dit jaar onze baas, want als queen van dancehall neemt ze iedereen mee in haar favoriete dansstijl. Vorig jaar was ze PR bitch 1, nu is ze gepromoveert tot voorzitter. Nou, en dat kan ze! Al heeft ze het richtingsgevoel van een stoeptegel, ze houdt FLASh dit jaar toch als een echte leider bij elkaar en met haar droge humor, dominantie en liefde voor de commissie zorgt zij dat alle Atlassers hun dansskills kunnen vertonen. Shinen gaat ze dus SOWIESO; en zonder Loes is er geen feest. Zet je dus maar schrap, Atlas, want Loes komt eraan. Altijd #fun met Loes uit Soest.

Danique Crestian – Secretaris en Vice-voorzitter

In het jaar 2019-2020 is Danique de secretaris (van FLAShdance). Het is een wonder dat ze kan typen met die lange vingernageltjes, maar toch hebben we alle vertrouwen in haar skills. Mocht Loes het een en ander vergeten of ineens haar stem kwijtraken, hebben we gelukkig Danique als Vice-Vo. Die taak neemt onze lieve Dani helemaal serieus. Door haar freestyle hiphop en tutting moves is ze Danique trouwens de aanwinst voor de stoere workshops die we komend jaar zullen organiseren. Enne… De presentatie is ook niet mis, want haar lippenstift zit altijd on fleek 😉

Itah Scholten – Penningmeester 

Itah is een geweldige verrijking van het FLAShdance-team. Deze gedreven party animal komt helemaal overgevlogen uit Duitsland om ons met haar aanwezigheid te verblijden. Met haar talent voor klassiek ballet en salsa is ze van alle markten thuis (zo interdisciplinair hè) en kan ze jullie de meest leuke workshops geven. Itah lijkt misschien wat stil, maar als je haar wat beter kent, dan praat ze je de oren van je kop. Mega gezellig dus! Ondanks dat ze het Loes’ meest trouwe (mentor)kind is, is ze de oudste van heel FLAShdance, en stiekem ook veel wijzer.

Luna Verbaas PR-1

De eerste pr-bitch van FLAShdance is Luna Droogkloot Verbaas. Droogkloot ja, want met deze tweedejaars LAS’er erbij lig je in een deuk om haar heerlijke (maar vaak onbedoelde) humor. Luna is fan van Afrodance, maar ze probeert met dans-zo-vaak-als-je-kan-abonnement allerlei soorten stijlen uit. Leuk, want hierdoor zal Luna shinen op elk dansgerelateerde activiteit. Nadeeltje is wel dat Luna sinds kort in het dorpje Oud-Zuilen woont (“Nee, dus niet Zuilen. Dat denkt iedereen, maar het is Oud-Zuilen”) en dus vanaf elk activiteit een halfuur moet terugfietsen door een donker weiland. Maar je zal haar er niet over horen klagen, want onze lieve Luna is een bikkeltje met een hart voor FLAShdance.

Vera Molenaar – PR-2

De nog maar achttienjarige Vera is de andere helft van ons PR pracht-duo. Niet gek ook, want met haar enthousiasme krijgt ze iedereen zo dansend op de tafel. Vera danst, omdat ze dan alles lekker los kan laten en ze zich helemaal vrij voelt. Ze deed er dan misschien wel vier maanden over om de best wel makkelijke swish dansmove onder de knie te krijgen, maar dat laat alleen maar zien wat voor gepassioneerde doorzetter ze is. Zet je schrap voor deze meid, ze twerkt jullie er namelijk allemaal uit!

Emma de Roode – Locatie 

Emma is HUGE fan van Beyoncé en Queen B is ook één van haar grote inspiratiebronnen.  Je hoeft Emma niet 2x te vragen welke outfit Destiny’s Child aanhad bij de videoclip van Soldier, Survivor of Lose My Breath… Emma weet het antwoord. Beyoncé is een powerwoman en dat is Emma zeker ook. Geen dans is te hoog gegrepen voor haar. Naast de legendarische ervaringen die Emma meemaakt bij Flashdance danst zij ook nog bij Studance. Deze zomer danste Emma nog in Keulen samen met de dancecaptains van Ariana Grande. Helaas geen Beyoncé, maar het zit er dik in dat Emma later een optreden gaat geven samen met Beyoncé. Wij reserveren vast een kaartje! Emma is irreplaceable… net als de song van Beyoncé.