BLASt

COMMISSIE BLAST proudly presents: 

BLAST is de activiteitencommissie & maatschappelijke commissie van Atlas. Of het nou de halloweenavond, carnavals-3daagse of het befaamse zeilweekend is.. Wij zorgen ervoor dat er altijd een excuus is om hartstikke uit te pakken. En natuurlijk, zelfs nu met corona stoppen we niet! Met 3 meisjes en 5 jongens hebben wij het op ons genomen dit jaar toch als een geslaagd 2020 af te maken. We zitten vol ideeen, en hebben er zin in binnekort lekker los te gaan met jullie! Volg ons ook vooral op ons instagram account @atblast, om up-to-date te blijven met al het leuks wat er aan gaat komen!

Myrthe – Voorzitter 

Ik ben Myrthe, derdejaars LASser en heb dit jaar de eer om de allerleukste commissie van Atlas voor te zitten! Ik kom oorspronkelijk uit Leiden, maar woon inmiddels al drie jaar in Utrecht en woon momenteel in een chaotisch maar gezellig huis op de IBB. In mijn vrije tijd dans ik, werk ik langzaam mijn weg door het bibliotheekaanbod en doe ik zoals iedere student allerlei gezellige dingen met vrienden. Een leuk weetje over mij is dat ik een zachte g heb terwijl ik gewoon geboren ben in Amsterdam en geen minuut van mijn leven in het zuiden heb gewoond (mijn ouders wel, dus ik wijt het aan hun genen). Als ik mezelf zou omschrijven als dier zou ik een schaap kiezen omdat we hetzelfde haar hebben.

Lysanne – Secretaris

Hoi! Ik ben Lysanne, 19 jaar en kom uit Friesland. Ik ben tweedejaars en ben nu de secretaris van BLASt. Het dier dat mij het beste omschrijft is een hond die vrolijk kwispelt en altijd in is voor een spelletje. Mijn grootste hobby is zeilen. Deze liefde wil ik graag met jullie delen tijdens het zeilweekend in juni dit jaar! Schrijf 9, 10 en 11 juni maar alvast in je agenda ;).

Julia – Penningmeester 

Hallo allemaal, dit is mijn eerste jaar als LASer en tot nu toe bevalt het me erg goed, aankomend jaar zal ik de rol van penningmeester op me nemen binnen Blast. Welk dier mij het beste omschrijft weet ik niet, maar mijn spirit animal is de schildpad van ‘finding nemo’, want zijn vibe is gewoon goed.  Ik kijk nu al uit naar de volgende festivalzomer !! Afgelopen zomer heb ik maarliefst 20 nachten in mijn tentje gelegen op verschillende festivals en ik was aan het eind van de zomer nog niet blut! Het penningmeesterschap zal dus wel goed komen haha

Teddie – PR 

Hee! Ik ben Teddie, 20 jaar oud en zit in mijn eerste jaar en doe de PR.. Mijn hobby’s zijn koken, voetballen en reizen. Dier die mij t beste omschrijft is een hond.

Janna – Vice-voorzitter 

Hoi hoi, ik ben Janna, ik kom uit Friesland en ben een eerstejaars lasser. Binnen de commissie neem ik de functie vice-voorzitter op me. Naast Atlas, ben ik ook actief bij de Studenten Toneelvereniging Utrecht en de salsa en stijldans vereniging U Dance. Ik heb een grote passie voor dansen en een kleine obsessie met kaas (liefste pindakaas). Bovendien ben ik graag te vinden in het buitenland en zeg ik zeker geen nee tegen een dagje varen, zeilen of surfen. Verder ben ik een echte telaatkomer en val ik binnen de eerste twee minuten in slaap tijdens een film (helaas). Ik ben wel altijd in voor een gesprekje en nieuwsgierig om steeds wat nieuws te leren of proberen. Het dier dat mij het meest omschrijft zou denk ik een nieuwsgierig stokstaartje zijn. Een goede argumentatie heb ik er echter nog niet voor 🙂

Ole – Locatiemanager 

Hola, ik ga dit commissiejaar de functie van locatiemanager bekleden. Dit betekent dat ik contact moet onderhouden met (potentiele) locaties die interessant zijn voor de commissie. Ik kom uit het mooie Groningen in het hoge noorden maar woont al dikke 2 jaar in het gezellige Utrecht. Daar ben ik  neergestreken op het altijd gezellige (en af en toe grimmige) IBB studenten complex. In mijn vrije tijd hou ik van chillen met huisgenoten en biertjes drinken met vrienden, om vervolgens een feestje te pakken of op stap te gaan. Daarnaast ben ik ook lid van een roeivereniging waar ik  met veel plezier twee keer in de maand achter de bar sta. Bij LAS zit ik  nu in mijn derde jaar en volg de hoofdrichting culturele antropologie. Tot slot een leuk weetje over mij is dat ik een twee-eiige tweeling ben met tweelingbroer Koen. De koala zou mij het beste omschrijven aangezien ik wel van relaxen hou.

Vincent – Algemeen lid 

 Hey ik ben Vincent, algemeen lid en derdejaars lasser. Ik ben geboren in het mooie Berlijn en op mijn 13e verhuisd naar Groningen. Mijn hobby’s zijn sporten zoals voetbal, volleybal en in de zomer surfen (ik ben daarom ook nog lid bij Van slag en Spin) en vind ik het ook leuk om af en toe te fietsen of hardlopen. Verder hou ik heel erg veel van eten, koken en af en toe een biertje. Als ik een dier zou zijn dan waarschijnlijk een wolf (was mijn lievelingsdier als kind) of een kat (hele dag slapen en eten).

Thomas – Algemeen lid 

Hoi allemaal! Ik ben Thomas en ik kom uit Culemborg maar momenteel woon ik in Utrecht. Ik ben tweedejaars LAS-student en mijn functie in Blast is algemeen lid. Mijn hobby’s zijn sporten (hardlopen en fitness), het nieuws lezen en gezelligheid met anderen beleven. Een leuk weetje over mezelf: ik eet kiwi met schil (ik kan het iedereen aanrade!). Als ik een dier zou zijn dan zou ik een capibara zijn, niet omdat ik op een capibara lijkt maar ik zou gewoon heel graag er een willen zijn.