BLASt

COMMISSIE BLAST proudly presents: 

BLAST is de activiteitencommissie & maatschappelijke commissie van Atlas. Of het nou de halloweenavond, carnavals-3daagse of het befaamse zeilweekend is. Wij zorgen ervoor dat er altijd een excuus is om hartstikke uit te pakken. We zitten vol ideeën, en hebben er zin in binnenkort lekker los te gaan met jullie! Volg ons ook vooral op ons instagram account @atblast, om up-to-date te blijven met al het leuks wat er aan gaat komen!

Lysanne – Voorzitter

Graag stel ik jullie voor aan de voorzitter van onze prachtige commissie, Lysanne! Deze commissietijger zit dit jaar voor de 2e keer bij Blast, dit jaar als voorzitter! Lysanne is voor ons de perfecte voorzitter en dat heeft meerdere redenen. Met haar Friese nuchterheid en haar aanstekelijke lach leidt ze de vergaderingen alsof ze ervoor geboren is. Daarnaast kan ze bijbaantjes verslinden, daar zeg je u tegen. Uiteraard niet omdat ze wordt ontslagen maar omdat ze houdt van een beetje spice in het leven. Ervaring op allerlei verschillende vlakken heeft ze dan ook wel. Tot slot houdt deze Friese meid van zeilen, daarom zijn we heel gelukkig dat wij met haar samen het mooiste weekend van het jaar mogen organiseren, namelijk het befaamde Zeilweekend!

Manou – Secretaris

Manou, oftewel ‘Noutje’ in haar ploeg bij Orca of ‘Pouke’ bij haar thuis, vervult dit jaar de rol van secretaris bij Blast! Ze houdt van orde en typt daarom de beste notulen om de commissie te laten slagen. Manou is 20 jaar oud en komt uit Schimmert. Deze Limburgse gezelligheid neemt ze mee in de commissie en lees je terug in de notulen. Manou onderneemt van alles en teleporteert van plek naar plek, hetzij van mooie natuur tot coole feestjes. Je komt Manou binnen Atlas vast weleens tegen, wie houdt er nou niet van haar? Ze doet Cognitieve Psychologie als hoofdrichting. Als zij elke middernacht kon teleporteren zou ze telkens een andere plek bezoeken, van tering mooie natuur tot coole feestjes. Wel zouden de plekken niet te warm zijn, want als ze kon kiezen zou ze het liever altijd wat frisjes hebben dan overal bezweet aankomen. Een vuurspuwende draak is dan ook niet haar eerste keuze voor een huisdier. 

Merijn – Penningmeester

Gegroet, pixels en bezoekers! Dit is Merijn aka Der Kaiser, onze gepassioneerde penningmeester. Met een unieke flair en een vleugje fantasie droomt hij ervan een wijze draak te zijn met het vermogen tot teleportatie. In de financiële wereld van Blast bewaakt Merijn met precisie de schatkist, waar elke gouden munt een magisch avontuur wordt. Zijn creativiteit en toewijding vormen de magische touch die Blast bloeiend houdt.

Jelle – Vicevoorzitter

Onze geweldige vice-vo van dit jaar is Jelle! Deze enthousiaste 19-jarige uit Tilburg is helemaal klaar om Blast dit jaar legendarisch te maken. Dit kan hij onder andere door zijn ervaring op een schip, daarop is hij zelfs opgegroeid! Hij gaat graag lekker sporten, havermout eten en koekeloeren bij tweedehandswinkels met zijn vrienden. Jelle is eerstejaars lasser dus wij hebben dit commissiejaar zijn frisse blik en nieuwe inzichten om de leukste activiteiten te organiseren.

Anne-Lieke – PR

Anne-Lieke is onze grote feestenbouwer van Blast! Vorige jaar actief bij las fiestas, is ze nu klaar om Blast op z’n kop te zetten! Ze is 20 jaar oud en komt uit Lopik. Naast dansen vindt zij het heerlijk om lekker creatief bezig te zijn, daarom zal zij dit jaar dan ook als PR alle aandacht trekken met de insta posts. Stiekem speelt ze het liefst gardenscapes tussen haar feestjes door en heb je wel eens gevraagd wat ze in haar binnenlip heeft…?

David – Locatiemanager

David is dit jaar een van de grote aanwinsten van Blast. Bij de commissiewissel avond wist hij zijn krachten al te tonen en was hij van groot belang. Bij de tortilla challenge sloeg hij iedereen van zich af, en nog belangrijker, hij heeft Masterclass compleet uit het veld geslagen. Daarnaast hebben wij nooit meer stress over een goede locatie. Als locatiemanager scout hij alle plekken en loopt hij al een paar stappen voor.

Teddie – Algemeen lid

Teddie, 21 jaar en afkomstig uit het Limburgse Sittard, is dit jaar algemeen lid bij Blast! Haar bruisende verhalen betoveren de commissie. Ze deelt epische klimavonturen en triomfen van halve marathonlopen, allemaal chronologisch en meeslepend verteld. “Kaolo!” zegt ze vaak, vol enthousiasme voor de commissie. Elk verhaal begint met een gedurfde stap, net zoals elke klim omhoog en elke marathonstart. Teddie, een levendige bron van inspiratie bij Blast!