BLASSURE

Derk is tweedejaars lasser en heeft vol enthousiasme de rol van vice-voorzitter op zich genomen. Hij woont in het altijd mooie Utrecht en werkt er in het wilhelminapark. Hij zit ook bij veritas en is altijd te porren voor een potje golf.

Hoihoi, ik ben Robin, 23 jaar en ik zal net zoals vorig jaar de taken van Penningmeester uitvoeren. Daarnaast speel ik American Football. Mijn grootste sportblunder was tijdens het Tee-ball toernooi op de basisschool, waar ik welgeteld nul ballen heb geraakt de gehele sportdag.

Heya, ik ben Marit! Hobbys bevatten rennen (sprint), rennen (hardlopen) en rennen met obstakels (hordelopen). Daarnaast zit ik soms ook op de fiets maar dan heb je ook alles gehad. Niet-sportieve leuke activiteiten vind ik lezen en koken.
Naast rennen deed ik ook een keer aan tennis. Helaas stopte dat nadat ik een gevecht kreeg met mijn tennisracket en deze verloor, resulterende in een bloedneus voor mij. 1-0 voor het racket en game over voor mij :/
Ruby is tweedejaars lasser en heeft vol enthousiasme de rol van locatie manager en algemeen lid op zich genomen. Zij woont in het altijd mooie Bilthoven en is 5 keer peer week in de sportschool te vinden, want ze werkt bij sportcity en de golfbaan. Daarnaast speelt ze op het voetbalveld de sterren van de hemel!
Ik ben Mathee Bongers en ik vindt het leuk om Met bezwete mannen over matten te rollen (jiu jitsu), zware dingen op te tillen en ze weer neer te leggen (fitness) en de standaard dingen: uitgaan, netflix met vrienden chillen en natuurlijk postzegels verzamelen.
Mijn grootste sport blunder is tijdens het school zwemmen. We hadden een les waarbij we met kleding aan moesten gaan zwemmen en hoe langer de les doorging hoe dieper ik zonk. Totdat ik niet meer verder mocht zwemmen van de lerares en de rest van de les aan de kant moest zitten.
Deze topatleet bekleed dit jaar wederom de functie PR. Nog een jaar van mijn pareltjes genieten dus. Ik ben Boudewijn, 21 jaar oud en doe nu aan (kick)boksen. Verder ben ik fan van vechtsport en ADO Den Haag Hou de insta in de gaten voor de content #staytuned
Kris is tweedejaarslasser lasser en heeft vol enthousiasme de rol van voorzitter binnen deze fantastische commissie op zich genomen. Hij woont in het altijd mooie Utrecht en werkt in de bediening.
Zijn grootste sportblunder was ruim tien jaar geleden toen hij op de skies stond en met een goede vaart van de berg af raasde en hij om zich tegen te houden een paal vast wilde pakken. De paal dacht hier anders over en plantte zich tevreden, midden in zijn gezicht.