BLASSURE

Flip Roncken – Voorzitter

Proud to present: Flip Roncken, de trotse aanvoerder van Blassure. Als de rest er weer een potje van maakt of afspraken niet nakomt, is Flip daar om de boel weer op orde te stellen en de andere leden eens flink op de slome vingers te tikken (valt gelukkig nog mee hoor). Streng doch rechtvaardig, twee belangrijke kwaliteiten die leiderschap uitstralen. Ook Flip voldoet hieraan!

Met zijn altijd gedreven inzet is hij een waardevolle en sterke captain van ons team. Zonder onze vastberaden Flip aan het roer zou de Blassure-boot een scheve koers varen!

Nynke Rijpkema – Secretaris

Nynke representing bLASsure: Dit jaar is Nynke onze supersecretaris. Voor deze actieve Arnhemmer is geen vergadering te wild. Nynke zal er voor zorgen dat alle besprekingen op papier komen. Niet alleen dat, want ook zorgt ze ervoor dat iedereen scherp is en z’n koppie bij de vergadering houdt. We zullen haar dit jaar op vele momenten zien shinen, met name tijdens wintersport. Je ziet haar zowel op de top van de hoogste berg, als in de yetibar tijdens de après-ski. Nynke is een sporter van hoge kwaliteit en niets is minder waar, want naast bLASsure is ze ook nog elke week te vinden in de sportschool. Beware of Nynke!

Sam Gijsen – Penningmeester

I respresent to you:Sam Gijsen. Dit jaar is hij de penningmeester van BLASsure. Deze stoere boy komt uit Houten en is goed in alle sporten. Zijn passie is breakdance en voor een lesje staat hij klaar. Dat zal hij dan dit jaar ook verzorgen in samenwerking met Flashdance. Hij zorgt altijd voor een leuke sfeer en hij is van grote steun. Hij zal onze financiën met zijn leven bewaken, in zijn handen zijn we veilig.

Jeanivan Copra – Vicevoorzitter

Presenting Copra: de stille kracht achter BLASsure. Wanneer de commissie in paniek raakt en er een situatie van totale anarchie zich vormt, neemt Copra het op zich om de zaken op orde te stellen. Op een rustige manier voert hij zijn taken formidabel uit waardoor vrede en evenwicht weer terugkeert. Je kan Copra dan ook de keeper van de commissie noemen, ons laatste houvast voordat wij in een zwart gat vallen en er nooit meer uit komen (grimmig hè). Copra is dan ook een lid van kostbare waarde die zich ten volste inzet voor de commissie om ons te redden van het kwaad van incapabiliteit en luiheid.

Jelke Boellen – PR Commissaris

Hereby presenting: Jelke Boellen! De PR commissaris en beste bakken vouwer van BLASsure. Deze nuchtere Fries houdt onze vergaderingen gezellig en zorgt er ook voor dat ze van niveau zijn met scherpe opmerkingen; een zeer waardevolle toevoeging aan BLASsure dus! Verder is het spreekwoord “blaffende honden bijten niet” wel van toepassing op Jelke. Hij is luid en duidelijk maar ook altijd eerlijk en stiekem echt een dotje. Als PR zal Jelke zijn grootse communicatieve talenten gaan gebruiken om iedereen enthousiast te maken voor onze evenementen.

Fenna van Ommen – Algemeen Lid

Ons algemeen lid Fenna is anders dan de naam doet vermoeden verre van een algemeen, dit manusje van alles is binnen deze commissie een van de zogenaamde oude rotten. Met haar twee jaar feestcommissie ervaring kent ze de kneepjes van het vak om een commissiejaar tot een succesvol einde te brengen. Naast dat ze ontzettend handig is, is ze ook nog eens supergezellig, bij Fenna staat altijd de deur open voor een biertje, een grapje of een serieus gesprek, kortom: eentje om op te bouwen. Er is echt er een aspect van Fenna haar leven waar je nooit over mag ouwehoeren en dat is de allerbelangrijkste man in haar leven. Kom je aan hem dan kom je aan haar, ik heb het natuurlijk over Justin Bieber. Je kan al raden welke muziek er dan ook regelmatig aanstaat na een vergadering. Ondanks dit kleine ongemak is ze een fantastische toevoeging aan de commissie en wordt misschien, (als het aan Akke ligt), ooit nog eens voorzitter van BLASsure.

Eva Visser – Algemeen Lid

BLASsure presents: Eva Visser, deze kersverse LAS’er uit Den Haag vormt met haar gedrevenheid en energie een perfecte toevoeging aan ons team. Eva zal binnen ons team zorgen dat de teamwork goed verloopt en dat we door een gedeelde visie over de aanpak onze gemeenschappelijke doelen als commissie zullen bereiken. Laat je niet verleiden door deze mooie dame met lange blonde haren want achter deze schoonheid schuilt een rauwe dame met een hoop pit die ons team dit jaar nodig zal hebben om zoveel mogelijk te scoren (interpretatie mogelijk). Eva heeft verschillende talenten die ze zal inzetten om ons team bijeen te houden en de mooiste evenementen voor jullie neer te zetten. Één team, één taak en daar gaan we voor!