BLASSURE

Kris – Voorzitter

Kris is eerstejaars lasser en heeft vol enthousiasme de rol van voorzitter op zich genomen. Hij woont in het altijd mooie Woudrichem en werkt er in de molen. Hij zit daar ook bij de roeivereniging en heeft al aan een hoop wedstrijden deelgenomen waarvan een tocht over de Theems in London één van de hoogtepunten was. 

Zijn grootste sportblunder was ruim tien jaar geleden toen hij op de skies stond en met een goede vaart van de berg af raasde en hij om zich tegen te houden een paal vast wilde pakken. De paal dacht hier anders over en plantte zich tevreden, midden in zijn gezicht. 

Marit – Secretaris

Marit is de naam. Hobbys bevatten rennen (sprint), rennen (hardlopen) en rennen met obstakels (hordelopen). Daarnaast zit ik soms ook op de fiets maar dan heb je ook alles gehad. Niet-sportieve leuke activiteiten vind ik lezen en koken.

Naast rennen deed ik ook een keer aan tennis. Helaas stopte dat nadat ik een gevecht kreeg met mijn tennisracket en deze verloor, resulterende in een bloedneus voor mij. 1-0 voor het racket en game over voor mij :/ 

Robin – Penningmeester

Hoihoi, ik ben Robin, 22 jaar en ik zal net zoals vorig jaar de taken van Penningmeester uitvoeren. Daarnaast speel ik American Football. Mijn grootste sportblunder was tijdens het Tee-ball toernooi op de basisschool, waar ik welgeteld nul ballen heb geraakt de gehele sportdag.

Boudewijn – PR

Deze topatleet bekleed dit jaar de functie PR, dus volg @blassure.atlas op insta zodat je al mijn kunstwerken meekrijgt. Ik ben 20 jaar, kom uit Den Haag en doe nu aan kickboksen en zo nu en dan de sportschool slopen. Als ik mezelf kon beschrijven met 1 woord zou ik kiezen voor grappig, onweerstaanbaar aantrekkelijk en voornamelijk heel bescheiden, #stayhumble. Ik heb ooit een keer een eigen goal gemaakt tijdens de sportdag in de brugklas en daar heeft niemand me ooit voor vergeven. Kusjes

Mathee – Vice-voorzitter

Ik ben Mathee Bongers en ik vindt het leuk om Met bezwete mannen over matten te rollen (jiu jitsu), zware dingen op te tillen en ze weer neer te leggen en de standaard dingen uitgaan (fitness), netflix met vrienden chillen en natuurlijk postzegels verzamelen.

Mijn grootste sport blunder is tijdens het school zwemmen. We hadden een les waarbij we met kleding aan moesten gaan zwemmen en hoe langer de les doorging hoe dieper ik zonk. Totdat ik niet meer verder mocht zwemmen van de lerares en de rest van de les aan de kant moest zitten.

Daan – Locatiemanager

Daan is altijd overal en nergens te vinden. Een beetje een verdwaalde kerel zouden sommige zeggen. Op al die verschillende plekken vinden wel de grootste avonturen plaats. En juist daarom is Daan een van de beste locatiemanagers die die Blassure ooit zal leren kennen. Jaren terug bevond hij zich bijvoorbeeld in een skigebergte in de Oostenrijkse alpen. Hij was ervan overtuigd dat het verstandig is om op de derde dag van je eerste skireis off-piste van een hobbel piste af te gaan. Tot een groot succes! Hij brak zijn sleutelbeen en was bijna dood :). Echter leert Daan van zijn fouten en houd hij bij het kiezen van de juiste locaties altijd een oogje in het zeil voor de veiligheid om onnodige ongevallen te voorkomen!

Kiki – Algemeen lid