BLASSURE

Wij zijn bLASsure 2018/2019! Aankomend jaar zullen we de leden USLAS ATLAS uitputten met activiteiten die variëren van een ijskoude wintersport tot oer-Hollands darten. Creatieve nieuwe sporten zoals Archery Tag en Poldersporten zullen al bekende sporten afwisselen. Ook zal een Atlas-Team deelnemen aan de Batavierenrace, en zo onze studievereniging in groen gehuld representeren! Wij kijken ernaar uit om aankomend jaar vaker samenwerkingen op te zoeken met andere commissies, om zo de activiteiten kwalitatief beter te maken en meer leden te betrekken. Wij staan open voor inbreng, dus als lid of commissie, schroom niet op een van ons af te stappen met leuke ideeën!

Can van de Kerkhof – Voorzitter

Als onze grote leider heeft hij de taak gekregen ons het licht te laten zien, en orde in de chaos te scheppen die onze vergaderingen heten. Deze Arnhemmer kent u misschien wel van de uitspraak ‘lieve lieverds’. Als doel heeft hij gesteld meer samenwerking te verzorgen tussen al de verschillende commissies die onze mooie vereniging rijk is, en als oog in de storm gaat hem dit zeker lukken.

Irem Zoodsma – Vice-voorzitter

Tja Irem, waar moeten we beginnen? Irem is aardig en lief, streng doch rechtvaardig. Niet bang haar mening te geven, en staat altijd klaar om anderen te helpen. Ze is maatschappelijk betrokken, en houdt wel van een grapje. Soms, wanneer we iets te enthousiast worden, hebben we Irem om ons weer terug aan het werk te krijgen.

Esther Noome – Secretaris

Als echte Biddinghuizenaar heeft Esther een voorliefde voor Lowlands, en zoals dat een echte Blassurist betaamt, gaat ze daarheen per fiets. Als secretaris heeft ze haar taken goed op orde, en is zij de enige die ervoor zorgt, dat er herinnerd wordt welke onzin er nou weer tijdens een vergadering is uitgekraamt. Ze houdt precies bij wie wanneer waar is, ondanks dat ze zelf meestal iets later aankomt dan gepland.

Jade Loos – Penningmeester

Wat zouden we moeten beginnen zonder onze oude, vertrouwde radeloos, ohw nee wacht… Jade Loos bedoelen we natuurlijk. Als onze enige Eindhovense (Eindhoven de gekste), hebben we haar de eer gegeven over het bLASsure kapitaal te heersen. Een leuk feitje over Jade is dat ze een paar jaar geleden naar de appie is gegaan, en er toen, daar eenmaal aangekomen, achter kwam dat het geld uit haar zak was gewaaid. Gelukkig hebben we er het volste vertrouwen in dat haar dat dit jaar niet gaat gebeuren.

Thomas Jongelings – PR-commissaris

Thomas Jongelings, wie kent hem niet? Sociaal, sportief, soms een beetje chaotisch, soms een beetje gek, en soms gewoon een beetje Zeelands. Wij hadden ons geen betere PR commissaris kunnen wensen. Zijn doel dit jaar is zo veel mogelijk promo berichten de deur uit te gooien, en toen hij er eenmaal achter kwam hoe facebook werkte, is hij daarmee al hard aan de slag te gaan.

Ipo Kok – Algemeen lid

Deze geboren en getogen Amsterdammer is van het soort dat nogal chaotisch is en veel lult, soms zelfs een beetje bazelt. Hij is sportief, maar kan niet goed tegen zijn verlies. Deze skileraar en ajacied doet niets liever dan de hele dag naar de tour de france kijken, en is dus een echte bLASsurist. Wij weten zeker dat hij zich met bloed, zweet en tranen in zal gaan zetten voor bLASsure!

Kiki Lemmens – Algemeen lid

Kiki, te herkennen aan haar zalige zachte G en haar onuitputtelijke energie. Deze stoere chick is koningin van de vasteloavend en zal dit ongetwijfeld kunnen doortrekken tijdens de wintersportweek. Daarnaast kan ze ook nog eens skiën! Haar motoriek, dat zal het hem niet worden, maar haar manager-taken zijn zeker wel in orde. Een beter algemeen lid kunnen we ons niet wensen.