BLASSURE

In deze gekke tijden waarin we allemaal meer dan normaal achter een laptop zitten is misschien wel belangrijker dan ooit om te bewegen. Voor zowel onze mentale als fysieke gezondheid speelt sport een cruciale rol. Het doel van BLASsure is om iedereen te motiveren om tussen de online colleges actief te blijven. Ook biedt sport een kans tot sociaal contact, wat in deze tijd schaars is. Verder is sport goed voor de ontspanning van de drukke studieweken. Sport is een uitlaatklep waar even niet hoeft te worden nagedacht over ingewikkelde zaken. We willen dan ook focussen op activiteiten waar men tot rust kan komen en alle frustratie kan worden geuit. Tot slot is beweging goed voor het stimuleren van cognitieve processen. Onze missie is om de LASsers te laten ontspannen en weer op te laden.

Suzanne Tijink – Voorzitter
Suzanne, Suzanne, Suzanne, wij zijn stapelgek op jou! Want wat ben je toch een powervrouw! Dansen is wat zij het liefste doet en dit kan ze dan ook erg goed. Als commisssiemama staat ze altijd voor iedereen klaar en zit ze bij bLASsure ook al voor het 2e jaar. Vorig jaar was ze al vice-, maar dit jaar neemt ze de taak van voorzitter voor de kiezen. Planning niet haar sterkste punt, maar met haar doorzettingsvermogen en enthousiasme zal bLASsure goed worden gerund. 

Bas Spanjaart – Vicevoorzitter
Bas wordt dit jaar ons kompas. Hij zal ons namelijk moeten leiden in deze commissie vol met meiden!
Hopelijk zal hij daaraan kunnen wennen want wij willen hem graag leren kennen. Deze sterke man speelt dan wel bij de Falcons, maar dit jaar is hij ook een beetje van ons. Verder kennen we van hem alleen nog verhalen, maar we zullen snel meer achterhalen! Want wie weet leert deze jongen uit de 026, ons in de toekomst wel de les. Bij deze zingen wij blij: “11 november is de dag dat Bas-sie vice zij-ijn-ne mag! 026 de gekste!!”

Valérie Krah – Secretaris
Valérie, met haar mooie blonde krullen, schrijft in de notulen waar wij over lullen. Deze sportieveling zit niet voor niks bij bLASsure, want atletiek doet zij met allure. Kogelstoten kan zij met haar kippenarmpjes helaas niet, verder is het een erg optimistische griet. In coronatijd heeft ze gewerkt bij de Albert Heijn dat mist ze nu als kiespijn. Nu is ze klaar voor haar nieuwe taak, als secretaris scheidt zij hoofd- van bijzaak.

Ginia Seebach – Penningmeester
Voor Ginia de Duitser onder ons, is de Nederlandse spelling maar een kwelling! Hiervoor zochten we samen naar een passende taak…. en toen viel de rol van penningmeester wel in de smaak. In deze functie is ze niet te verslaan want met de cijfers zal ze uit de voeten kunnen gaan. Of ze nou goed is in Nederlands of niet is voor ons onbelangrijk, want Ginia is enorm ideeënrijk. Bij deze presenteren wij onze Duitse meid, die willen we nog niet kwijt en zetten namelijk gewoon an die Arbeit!;)

Lotte van der Grinten – PR commissaris
Lotte, met haar vrolijke lach, krijgt ze elke Atlasser voor een activiteit overstag. Ze is een rasechte Amsterdammer, gedreven en gedisciplineerd; geen gejammer. Tennis, hockey en gitaar; aan talenten heeft ze zeker geen gebrek, ook maakt ze iedereen met haar prachtige Spaanse uitspraak helemaal gek. Plannen staat nog niet in haar woordenboek, maar eerlijk is eerlijk, zonder Lotte als PR was bLASsure het einde zoek.

Esmée Teinsma – Algemeen lid
Esmée is onze oud-penningmeester en dit jaar ons algemeen lid. Deze blonde meid is namelijk niet alleen mega slim en lief, maar ook nog een snelheidsduivel op latten. Sierlijk staat zij lat op lat en legt zij heel de piste plat. Esmee sjeest van de berg af om andere mensen te hulp te schieten die van de berg gingen met een verkeerde landing. Ze is onze rots in de branding en met al haar ervaring bij bLASsure zullen jullie smullen, nu we haar als algemeen lid onthullen!