BLASSURE

Roza – Algemeen Lid

Utrecht is Roza’s hele leven al haar thuis en daar zat ze nooit voor de buis. Altijd aan het tennissen op het veld. Ze heeft zich niet voor niets bij de sportcommissie aangemeld. Aan deze harde werkster hebben we veel, van een koffiezaakje tot Tivoli, die grijpt zij allemaal bij de keel. Daarnaast kookt ze graag en dat doet ze ook niet traag. Een feestje is voor haar niet vreemd, kijk maar uit voordat ze alle biertjes neemt. Ik heb heel veel zin om met Roza de functie van algemeen lid te bekleden, en onze eerste commissie binnen te treden.

 

Adine – Algemeen Lid

Adine, onze nieuwe aanwinst als algemeen lid, heeft een heleboel sportieve ideeën in haar bezit. Een belletje hier, offerte aanvragen daar, ze krijgt het allemaal voor mekaar. Onze Leidenaar heeft meer dan genoeg sportervaring; tennis, hockey of turnen, niks is voor haar te gek, kortom met Adine hebben we aan ervaring geen gebrek. Met haar ideeën, enthousiasme, vrolijkheid en plezier, hebben we zo een hele hoop sportieve plan

 

Marit – Secretaris

Marit is onze kersverse secretaris-ster, dankzij haar prachtige notulen komt Blassure zeker ver. Marits snelheid beperkt zich niet slechts tot het opschrijven van ons gekakel, ook op het atletiekveld is Marit razendsnel, Met Marits ambities, van judo tot karate, weten we dat dankzij Marit dat Blassure nooit haar sportiviteit in de steek zal laten. wij zijn reuzeblij Marit te verwelkomen, moge er vele gezellige borrels in de toekomst komen!

 

Valérie – PR

Valérie is onze eigen PR-fanaat. Door haar weet je altijd wat op de Blassure-planning staat. Deze leuke berichten zijn altijd creatief, de moeite daarvoor neemt ze wel voor lief. Prijs, benodigdheden en locatie, dat kom je allemaal te weten van Valérie!

 

Ole – chef ski/locatie

Ole is onze chef ski, hij regelt van piste tot airbnb. Ole doet aan roeien, en ook met de locaties zal hij zich dit jaar gaan bemoeien. Hij zit nu in zijn tweede jaar LAS, maar bij BLASsure zit hij maar pas. Ole deed vroeger aan klimmen met kabels en koorden. Hij komt uit Groningen, in het hoge Noorden. Wij zijn erg blij dat hij er is, een vergadering zonder Ole is een groot gemis. 

 

Robin – penningmeester

Robin heeft dit jaar de taak om onze waardevolle centjes te beheren, dit gaat hij doen met uiterste zorg om de best mogelijke sportieve deal te organiseren. Het is al gebleken dat Robin zijn taak erg serieus neemt, browsen op het internet vind hij dan ook niet vreemd. Vroeger heeft Robin veel voetbal gespeeld en geleerd, echter heeft hij zich in het hedendaagse leven tot de Amerikaanse versie toe gekeerd. Een atletiek verleden heeft deze jongen bovendien, aan sportiviteit dus geen gebrek dat kun je ook wel zien. Als penningmeester gaat Robin sowieso wel slagen, met zijn economische view zal hij onze mooie commissie dragen.