Baten en Lasten

Baten en LASten houdt zich graag bezig met wat er achter de schermen van Atlas gebeurt. Tobias zal onder toeziend oog van deze commissieleden zijn taak als penningmeester uitmuntend kunnen uitvoeren:

Hanne – voorzitter

Met slechts één jaar ervaring in de kascommissie, is Hanne benoemd tot de voorzitter van Baten en LASten. Ze kan niet alleen kletsen als de beste, ze heeft ook een scherpe blik waardoor geen getalletje onopgemerkt zal blijven.

Tim – vicevoorzitter

Als penningmeester van bestuur 13 weet Tim alle kneepjes van het vak. Ondanks dat Tim aan het eind van zijn studie zit, maakt hij graag tijd vrij voor de leukste commissie van Atlas. Met zijn kalmte en goede adviezen is hij een onmisbaar lid van Baten en LASten.

Joop – secretaris

Baten en LASten van 2020/2021 wordt niet door één, maar door twee oud-penningmeesters bijgestaan. Joop was penningmeester van bestuur 14 en heeft daardoor al vele begrotingen, afrekeningen en declaraties langs zien komen. Door zijn kennis en ervaring draagt Joop een groot steentje bij aan deze fijne commissie. 

Noa – algemeen lid

Met niet heel veel ervaring, maar wel een grote nieuwsgierigheid, is Noa dit jaar Baten en LASten komen versterken. Met haar serieuze instelling en verse blik op de financiën van Atlas is ze een goede aanvulling op de commissie. 

En zoals altijd: Geld moet rollen, en het liefst Atlas kant op!