Baten en Lasten

Achter iedere man staat een groep vrouwen om hem te controleren. Jonas zal onder toeziend oog van de volgende commissieleden zijn taak als penningmeester beyond expectations kunnen uitvoeren:

Djoeke is de voorzitter van Baten en LASten. Met haar vurige passie voor ingewikkelde excelsheeds vol getallen en de interne rekenmachine altijd op volle toeren zal ze er op toezien dat de commissie kritisch maar behulpzaam is.

Anne Thaya is de lieve mama van de commissie. Met haar ervaring binnen Baten en LASten weet zij precies wat er allemaal moet gebeuren om dit commissiejaar tot een succes te brengen. Ze is altijd on point en weet haar commissie te motiveren.

Janne was de geldmeesteres van bestuur 12. Janne weet alle ins and outs van Atlas, en zal met haar kritische blik een steentje bijdragen aan deze geweldige commissie.

Kike is een nieuwe toevoeging aan ons team. Eerstejaars LAS en vol enthousiasme om alle kneepjes van het vak te leren. Met haar nieuwsgierigheid zal geen getalletje onopgemerkt blijven.

Hanne is dit jaar ook de commissie komen versterken. Met een verse blik op de Atlaskas en haar vrolijke lach is zij een fijne aanvulling op het team en zal dit jaar de commissie weer vlekkeloos laten functioneren.

En zoals altijd: Geld moet rollen, en het liefst Atlas kant op!