piclasso

Bibi – voorzitter

Bibi is altijd al gedwongen omringd geweest met kunst door haar opleiding aan de vrije school. Gelukkig heeft dit haar natuurlijke passie voor kunst niet ontmoedigd. Bibi heeft een zwak voor taal: ze doet nu dan ook de hoofdrichting taalkunde. Voor de rest is Bibi zo smoor op muziek dat je er verlegen van wordt, en zoekt ze af en toe met verf en kwast haar innerlijke muze op. Als voorzitter van PicLASso is deze kapitein klaar om in de zeeën van kunst samen met jou te verdwalen.

Sidney – secretaris

Sidney is een koffie en kunst verslaafde. Of het nu gaat om dansen, schrijven, muziek maken, of beeldende vorming maakt haar niet uit, zolang het maar creatief is. Je vind haar regelmatig, met een kop koffie liedjes schrijvend op haar kamer, dansend in een studio of tekenend in (jawel) een koffiecafé. Naast al dit kunstzinnig gedoe leest ze veel boeken, reist ze veel en is ze graag op het strand (liefst met een surfplank)! Overzicht houden en precies weten wat er gaande is, is ook een onderdeel van Sidney’s dagelijkse bezigheden. Dus met een rommelige kamer, maar net bijgehouden schrift trotseert ze de wereld, oftewel, typt ze lekker mee tijdens de vergaderingen als secretaris van PicLASso.

Lotte – penningmeester

Halloooo, dit is Lotte! Lotte houdt van kunst! Wie niet? Soms vergeet ze dit een beetje (again wie niet?), maar ze heeft heel veel zin om er dit jaar, mede door PicLASso, er meer mee bezig te zijn. Vaak bezoekt ze een musea en schildert ze graag. Ook is ze dit jaar achter gekomen dat kunstgeschiedenis helemaal haar ding is, dus je zal haar niet horen twijfelen over haar hoofdrichting. Haar herontdekte grote liefde voor kunst zal ze ook gebruiken voor PicLASso. Als penningmeester is ze helemaal klaar om deel te zijn van de avonturen die ons te wachten staan.

Paula – vice-voorzitter

Meegesleept door haar art hoe friends, ontdekte Paula de wereld van kunst. Je kan haar kwijlend vinden voor een van Gogh of Monet, maar ook Renaissance stukken laten haar kunstzinnige hartje sneller kloppen. Of het nou beeldend, muzikaal of literair is, kunst is voor haar vrijheid om te experimenteren en te creëren. Losgaan zonder regels en kijken wat eruit komt. Verder brengt Paula haar tijd door met theater repetities, goeie boeken en knusse koffietentjes. ‘s Avonds maken koffie en thee plaats voor bier en wijn en gaat ze los in de Ekko of Tivoli. Als vice-voorzitter van PicLASso laat ze al haar gekke creativiteit los op Atlas, so stay tuned!

Seyda – pr-commissaris

Beter lui dan moe… je kan Seyda vaak slapend vinden. Wanneer ze niet slaapt kijkt ze hoogstwaarschijnlijk naar een serie of een film. Ook is vaak te zien in een bioscoop of theater, meegesleurd met de emoties van de acteurs. Vergis je niet, ze is niet alleen te spotten in het publiek maar ook op het podium! Naast slaper, kijker en speler is ze dit jaar ook de pr-commissaris van PicLASso, klaar om jou mee te slepen om samen kunst en cultuur op te snuiven.

Amira – locatiemanager

Amira is een veelzijdige bezige bij die constant bezig is met het plannen van haar volgende avontuur. Ze is een crate digger, die met muziek bezig is en vaak fotografeert. Ook staat ze bekend om tekenen, maar liever niet op papier. Ze geeft de voorkeur aan gezichten van mensen, wie weet misschien wordt dat zelfs jouw gezicht! Door haar voorliefde voor alles wat obscuur is, komt ze vaak op gekke plekken uit. En dat is maar goed ook! Zij is dit jaar namelijk verantwoordelijk voor het vinden van plekken die iedereens artisticiteit moet aanwakkeren. Met deze locatiemanager kan het niet fout lopen dit jaar, om op foute plekken te belanden samen met PicLASso!