piclasso

Irene de Rooij 

Er was geen twijfel over mogelijk, Irene nam de rol van voorzitter van PicLASso zonder huivering op zich. Ze staat stevig in haar schoenen en zorgt dat iedereen zich comfortabel voelt in de vergadering. Naast het zijn van een goede voorzitter vindt ze het erg leuk om beeldend te werken, maar kleine priegel werkjes maken daar zegt ze ook geen nee tegen! Schrijven doet ze graag dus als Elja ooit een rechterhand nodig heeft staat Irene als eerst in de rij. Irene is lekker direct en eerlijk, waardoor er zeker genoeg knopen doorgehakt zullen worden in de vergaderingen. 

 

Milou Sinke 

Als iemand de locatiemanager ter tafel roept, komt niemand anders dan Milou aangestormd. Vol onverkende ideeën en grenzeloze interesses is zij de aangewezen persoon voor creatieve oplossingen. De veelzijdigheid van haar persoonlijkheid sijpelt door in haar brede interesseveld. Van pianospelen tot schrijven en van surfen tot debatteren, Milou haar energie eindigt enkel wanneer het tijd is voor een welverdiend tukkie. Ze zal alles op alles zetten om de functie uit te voeren met de stijl en originaliteit nodig om een onvergetelijke indruk achter te laten. 

 

Elja Mantel 

Ondanks de chaotischheid van deze spontane meid zal Elja dit jaar de rol van de secretaris op zich nemen. Alle plannen en ideeën bijhouden wordt een strijd maar gelukkig mag ze Irene’s rechterhand lenen. In de trein tekent ze haar agenda vol en thuis produced ze muziek, schilderen doet ze ook en melodietjes bedenkt ze op de fiets. Elja zal kunst en licht brengen in je leven (zelfs op je teams-schermpje want haar kamertje is altijd gekleurd verlicht). Opeens heeft ze nu een gedicht geschreven, was niet de bedoeling, maar nu is orde toch in zicht. 

 

Jonne Walstra 

Jonne is penningmeester, waarbij zij de eer heeft om zo creatief mogelijk de moneys te besteden zodat de kunstactiviteiten voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk zijn. Haar creatief bezig zijn heeft zich in de afgelopen jaren samengebracht tot het woord ‘lummelen’ wat haar vrienden het gaven, wat heerlijk symbool staat voor hoe laagdrempelig het allemaal kan zijn. Maar na zo’n aantal jaren resulteert zich dat toch tot een half museum aan frutseltjes, van druipkaarskunstwerken, tot halfafgebreide sjaals die gedoemd zijn om pannenlap te worden, krantenknipsels, collages en op kleur gesorteerde stukjes zeeglas. Ze is slecht in bankhangen en houdt meer van hardlopen, boulderen, zeezeilen en buiten zijn. Maar in het uitvoeren van financiële zaken vindt zij eindelijk haar ultieme rust. 

 

Lot Heeremans

En dan onze vice-voorzitter, Lot. Lot praat je soms de oren van het hoofd en brengt met haar positieve en enthousiaste persoonlijkheid een fijne en gezellige sfeer in de groep. Ze is een chaoot, maar ook een doorpakker. Wanneer er orde nodig is in de groep en er dingen gedaan moeten worden zal ze altijd voor je klaar staan en de nodige taken op zich nemen. Verder is zit ze ieder weekend op het paard en vind ze het leuk om zich door de week heen met kleine projectjes bezig te houden. Zo vindt ze het heerlijk om lekker te prutsen met een schilderskwast en een doek en struint ze als studieontwijkend gedrag spotify af naar nieuwe artiesten ( want je hebt wel goede muziek nodig om te kunnen studeren ). 

 

Vera Termeulen 

En al kletsend en kleurrijk hebben we Vera; altijd klaar met enthousiasme en flair doet ze de PR. Rijmen niet tho, dat gaat soms zo maarr ze heeft dr hart op de goede plek. Ze heeft die namelijk gegeven aan de kunst al jaren geleden aan de academie der kunsten, en vond zich toen toch op een kruispunt. Dus heeft ze haar penselen meegenomen naar de universiteit in Utrecht. Vera is van veel en zal dit gebruiken om de beste promo’s te maken. En als laatste is ze dancing queen en in de leer van het skateboarden (; 

 

Lukas Heidelberg 

Dan is er nog ons algemeen lid, Lukas (of Luuk..idk). Praat je zeker niet de oren van het hoofd zoals Lot dat kan, maar dat neemt niet weg van zijn net zo positieve houding. Wordt omschreven als terughoudend en gesloten, maar wat hij zegt kan je van op aan. Houdt zich meestal met te veel aspecten bezig dan goed voor hem is; misschien is daarom algemeen lid wel een ideale positie. Zolen van zijn hardloopschoenen zijn van korte levensduur. Waarschijnlijk te vinden in een nabijgelegen bos of te zwak verlichte kamer wanna be hipster te zijn met een notebook en/of gitaar. Schrijft zo nu en dan gedichtjes of een uit de hand gelopen wonderwall cover om je oren lastig te vallen.