piclasso

Marjolijn

Marjolijn is zo fijn, ze is voorzitter en zeer klein. Ze bezit geen venijn. En ze gaat als een trein. En drinkt niet graag hoofdpijnwijn. Heb je een probleem zij is de klachtenlijn, met haar mega brein. Ze is een goudmijn en maar een klein beetje een stresskonijn. Met haar blonde haren is zij ons zonneschijn.

Isis
Isis is Locatiezoekeris. Ze is nooit in crisis. Ze is de vrouwlijke vormis van een adonis. Ze is erg fris. Als ze er niet is het een gemis. Met haar is het altijdis als kerstmis. Casis is haar drankjis. Ze houd nietis van visis, namelijk niet van goudvis, platvis, rondvis, lindvis, kuitvis, egelvis, peenvis, aprilvis, zeevis, walvis, bruinvis, inktvis, koolvis, meivis, maandvis, zonder haar breekt uit de pleuris.
Lana

Laan is een banaan. Zonder haar zullen we allemaal doodgaan. Ze laat al je problemen overgaan. Als je haar zoekt, ze is nooit op de golfbaan. Ze is een titaan en laat nooit een krokodillentraan. We zullen haar nooit ontslaan, want ze zal nooit neergaan. En zo wel, zal ze snel weer opstaan. En ze is een mooie zwaan.

Rim
Rim is reteslim, ze draagt soms denim, ze is geen pelgrim en ook geen moslim en geen hersenschim. Als je haar nodig hebt, zeg simsalabim, daar is Rim. Ze is goed in aquagym. Ze is gewoon heel slim. Pompdiedim. Ze is PRim.
 
Jolien
Jolien is clean, ze kan ver zien. Ze krijgt een dikke tien of dertien. Haar mobiel heeft touchscreen. Ze denkt niet binnen het stramien. Sindsdien heeft zijn misschien doorzien dat zij thuis hoort in de kunstscene. Zonder haar is het afzien. Ze denkt als penningmeester altijd aan de kosten onvoorzien.
 
Janoël 
Janoël zit nooit in de knel, ze doet een dubbele axel. Ze is heel snel en heeft een slaapkamer deurbel. Wij zien haar als onderbroekenmodel. Zonder haar is het een cel, vrijwel een hel en dan ook nog zonder chocomel. Ze is geen tuttenbel, alhoewel ze wel houdt van haargel.
 
Davitze
Davitze, daar zit ze. Verder rijmt er niets, maar ze doet het sowieso ‘super’