piclasso

PicLASso is er dit jaar weer om een creatieve uitlaatklep te bieden voor alle atlassers! Wij hebben veel plannen voor allerlei activiteiten waarbij je lekker kunt ontspannen en van kunst kan genieten. Dus, als je een verborgen kunstenaar in je hebt of als je gewoon zin hebt in een dosis culturele vibes, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in ieder geval heel veel zin in dit commissiejaar, en we hopen veel van jullie te zien bij onze activiteiten!

Nanne – Voorzitter

Nanne is de voorzitter van PicLASso en is zeker geen onbekende. Na een zeer geslaagd commissiejaar van 2022-2023 heeft ze meer dan genoeg ervaring opgedaan om nu de nieuwe commissie van dit jaar te gaan leiden! Met haar kalme uitstraling, goede organisatie skills en ondernemend karakter weten we zeker dat de commissie in super goede handen is 🙂 Net als de andere leden vindt ze het leuk om lekker creatief bezig te zijn. Zo houdt ze bijvoorbeeld erg van tekenen, schilderen met waterverf, en is ze ook nog eens heel handig met haar handen want haar bed heeft ze mooi helemaal zelf in elkaar gezet. (lees: het was GEEN Ikea bed) Daarnaast heeft ze een heel mooi reisboekje waarin ze al haar favoriete momenten heeft vastgelegd door middel van tekeningetjes en schetsjes. Nu Nanne ook nog eens als hoofdrichting moderne kunst heeft gekozen, is het al helemaal overduidelijk dat ze met haar ervaringen als oud-secretaris en haar nieuwe kennis over kunst een geweldige voorzitter gaat zijn die haar leden inspireert en PicLASso een heel mooi jaar in leidt!

India – Vicevoorzitter

India is onze super enthousiaste vice voorzitter en deze rol past helemaal bij haar! Naast dat ze zorgt voor een gezellige sfeer is ze namelijk ook nog eens heel goed in leiding geven en kan ze goed mensen motiveren om lekker aan het werk te gaan. Kunst is voor India echt een uitlaatklep. Als het schoolwerk even te veel wordt dan zet ze een muziekje op en komt ze helemaal tot rust tijdens haar tekenritueel. Naast tekenen houdt ze ook van schilderen, fotografie en film en ook haar tatoeages heeft ze grotendeels zelf ontworpen. Bijzondere plaatsen en personen legt India graag vast op haar camera en een mooi tripje kan dan ook niet beter worden afgesloten dan met een video om het allemaal nog een keer te beleven. Haar passie voor kunst heeft India niet van een vreemde, haar vader heeft namelijk een designbureau en houdt zich bezig met street-art! Naast dat India overduidelijk een geweldige aanwinst is voor onze creatieve commissie, heeft ze ook nog eens heel veel zin in dit commissiejaar. Dat maakt het enthousiasme natuurlijk alleen nog maar groter!

Phief – Secretaris

Phief is onze lieve en enthousiaste secretaris! Ze is altijd vrolijk en zorgt voor een gezellige sfeer in de commissie. Ze heeft veel originele en leuke ideeën voor allerlei activiteiten om te gaan organiseren. Haar notulen zullen ervoor zorgen dat we naast alle gezelligheid ook productief zijn bij de vergaderingen en daardoor zo veel mogelijk leuke activiteiten kunnen organiseren! Ze past super goed bij onze commissie omdat ze erg creatief is. Ze tekent bijvoorbeeld al heel lang en ze schildert graag samen het haar opa. Ze houdt ook van fotograferen en filmpjes editen, van alle markten thuis dus! Het is wel duidelijk dat Phief een goede aanwinst is voor de commissie met haar creativiteit en ideeën, dus wij zijn super blij dat ze onderdeel is van de commissie!

Wies – PR

Wies is onze PR-commissaris! Dit past goed bij Wies omdat ze originele ideeën heeft waardoor ze leuke reclames kan verzinnen! En ze is natuurlijk ook super creatief dus we weten zeker dat alles er prachtig uit gaat zien:) Wies houdt ervan om creatief bezig zijn. Ze haakt, tekent en schildert bijvoorbeeld veel in haar vrije tijd. Ook houdt ze erg veel van naar musea gaan. PicLASso past goed bij Wies omdat ze erg creatief en sociaal is. Ze brengt met haar goeie vibes veel gezelligheid in onze commissie en we zijn er zeker van dat haar PR projecten AMAZING gaan worden!

Robine – Penningmeester

Robine is onze lieve penningmeester, want ze is heel goed met geld (Robine heeft op dit moment 2 cent op haar betaalrekening staan). Haar hobby’s zijn tekenen, schilderen en dagelijks ongeveer 10 minuten naar een foto van Picasso kijken voor motivatie. PicLASso past goed bij Robine omdat ze creatief is en natuurlijk van LAS en Picasso houdt.

Hannah – Locatie manager

Hannah is onze locatie manager. Dit past bij haar omdat ze Google Maps op haar telefoon heeft gedownload en ze is trouwens ook goed in het regelen van locaties voor dingen. Hannah heeft op de middelbare school veel kunst gedaan en gaat graag naar musea met haar vrienden. Ze is helaas niet gegaan toen ze die Pokémon kaarten aan het uitdelen waren bij het Van Gogh Museum dus jammer genoeg weer eens geen profit voor PicLASso (xoxo penningmeester) Hannah past heel goed bij PicLASso omdat ze op de uni graag meer met kunst wilde doen en ze zag in een visioen dat PicLASso gewoon de beste commissie is. Ze heeft hierdoor ook veel superleuke
ideeën voor activiteiten. 🙂