piclasso

Piclasso – kunstcommissie

Piclasso is de commissie voor al jouw kunstzinnige, creatieve hersenspinsels. Al is je dag nog zo slecht, met een beetje verf en wat enthousiaste LASsers om je heen komt het altijd goed. Je wildste kunstgerelateerde fantasieën komen bij Piclasso uit. Van sensuele body paint sessies tot informatieve kleurtheorieën, gerommel en gerotzooi staan dit jaar centraal! Kom dus snel langs voor een lik verf op je neus!

 

Veerle Ceton – Voorzitter

Grootse plannen, veel geknoei, gekledder, gekladder, veel gesmeer, geknutsel, gefrutsel, veel gepeuter, gepiel en gepils. Kunst zit in heel veel en de optie om je creativiteit je ontwikkelen is een prachtkans. Als fijne bijkomstigheid is de Voorzitter van de kunstcommissie een fenomele benaming om het juiste familielid te doen schrikken. Uitkijkend naar komend jaar en de dingen die daarin gemaakt gaan worden, gaat u goed.

 

Maud Bosgra – Secretaris

Maud vervult dit jaar de rol van de secretaris binnen picLASso. Alhoewel haar chaos soms groter is dan haar vingers al typende bij kunnen houden, vervult zij deze rol met veel plezier. In haar vrije tijd is ze veel aan het kliederen met krijt, smeren met verf of danst ze een dansje (ongeacht of er wel of geen muziek op staat).  Ze geniet als je haar een gedichtje influistert en lacht om alle woordgrapjes, maakt niet uit hoe slecht ze zijn. Dit jaar bij Piclasso is ze dan ook zeker van plan om Atlas nog een beetje meer te laten lachen, kliederen en dansen.  PEACE OUT.

 

Poppy Faulhaber – Penningmeester

En dan de (een beetje te) geordende en perfectionistische Poppy, zij kon niet anders dan de rol van penningmeester op zich nemen en zal dit jaar met de allergrootste zorg het budget bewaken. Om deze zware taak toch iets makkelijker te maken, deelt zij de bonnetjes, begrotingen, afschrijvingen en alle andere geldzaken met het altijd gezellige algemeen lid Lotte, zo zijn ze beiden een beetje penningmeester en een beetje algemeen lid. Poppy heeft zich haar hele leven al met allerlei creatieve activiteiten beziggehouden zoals tekenen, schilderen en kleding maken, Piclasso was voor haar dan ook de enige mogelijke optie. Haar creativiteit uit zich verder in lekkere dingen bakken en haar hoofd te breken over innovatieve vormen van duurzaamheid.

 

Elja Mantel – Vice-voorzitter

Elja heeft haar creatieve journey nog niet beëindigd bij picLASso. Omdat ze vorig jaar de rol van secretaris kreeg en keihard faalde in het notuleren, besloot ze dit jaar de vieze voorzitter te willen uithangen. De perfecte functie voor haar, ze is namelijk niet zo vies van kunst en zal jullie verbazen met het genot van geklieder. Daarbij zal ze de lieve Veerle ondersteunen in het vinden van de juiste balans tussen orde en chaos. Elja is zelf altijd bezig met het starten (en af en toe afronden) van nieuwe creatieve projectjes in allerlei verschillende vormen en kleuren en ze is ervan overtuigd creativiteit in iedere atlasser te laten bloeien.

 

PR-commissaris – Pleun Brundel

Dan zijn wij aangekomen bij Pleun. Als ex-kunstacademie studentje hoor je haar vaak zeggen dat ze wat creativiteit mist in haar leven. Gelukkig is daar PicLASso to the rescue! Als PR-commissaris kan zij namelijk lekker kunstzinnig aan de slag om de hipste posters te maken en zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren. Pleun heeft altijd wel een camera bij de hand en anders kan je haar pingelend achter de gitaar vinden of starend naar de lege pagina’s in haar schetsboek. Moet dus helemaal goed komen 🙂

 

Lotte Schuurmans – Algemeen lid

Last but not least hebben we nog algemeen lid Lotte. Aangezien keuzes niet echt haar ding zijn heeft ze ook nog als bonustaak penningmeester. Cijfertjes zijn niet echt haar ding, maar samen met ander economie wonder Poppy komt ze er vast uit. Als wonderduo zullen zij er dan voor zorgen dat alle tubes verf dit jaar weer goed gefinancierd kunnen worden. Want aan verf heb je nooit genoeg volgens Lotte. Zij is namelijk vaak zelf bezig met kunstenaartje spelen, vingerschilderen en doen alsof ze kledingstukken kan maken zijn haar favoriet. Heel blij is ze dus ook dat ze dit jaar een hoop gezelligheid en gekkigheid kwijt kan. ZIN IN!