De inschrijflink verschijnt op maandag 22 februari om 20:00 uur hier:

http://goo.gl/forms/hsTcI3dpa9

bonn

Wat dit reisje inhoud lees je hieronder of op Facebook.

Hey there Atlassers!

Sinds vorig jaar is Atlas een reis rijker: de intellectuele trip van sympLAS!

Dit jaar gaan we naar …… “tromgeroffel”……… BONN!!! We gaan twee dagen naar de hoofdstad van West-Duitsland, die ook nog eens Duitsland’s leading Stadt is op het gebied van biodiversiteit.

We gaan onder anderen naar het Koenig instituut, dat vooraanstaand is op het gebied van biodiversity. Denk je nou, dat is veel te bèta, dan hebben we goed nieuws: we gaan ook iets met geschiedenis doen!

We hebben het dus voor elkaar gekregen om een ALPHA-BETA-GAMMA reisje voor jullie te organiseren en naast al deze intellectuele inspanning gaan we natuurlijk ook lekker eten en kroegen dus elke LASser zou zich aangesproken moeten voelen om 12 en 13 maart naar Bonn te gaan.

De kosten van dit heerlijke tripje zijn 35 euro, dan krijg je vervoer vanaf Venlo, overnachting, toegang tot het Koenig en het museum en een lekker ontbijtje.

De inschrijflink komt zeer binnenkort op de Atlassite, je hoort op deze pagina wanneer precies en dan is F5 je beste vriend. We zeggen het nog maar even: intellectuele diepgang, je liefste LASvriendjes, Duitse bierries en vooral heel veel gezelligheid: hier wil je bij zijn.

Bis schnell!
Love,
SympLAS

PS: mede mogelijk gemaakt door het Ufonds

0