BLASt

COMMISSIE BLAST proudly represents: “BLAST’S ANGELS”

Met onze krachten wijden wij ons leven aan het zorgen voor de beste themaborrels, activiteiten en natuurlijk het zeilweekend. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw leven nooit meer stuurloos is.

Noortje – Voorzitter

Noortje is onze voorzitter aka powervrouw. Met een krachtige klap op de tafel (en een bakje salade) opent ze elke vergadering. Ze draagt haar voorbeeldfunctie met trots en geeft richting in een wereld vol met spanning en sensatie. Zo maakt ze planningen waar je u tegen zegt, maar wijst ze ook elke dinsdagavond de weg naar de club. Daar maakt ze met haar energieke dansmoves de kust onveilig.

Alinde – Secretaris

Met haar vliegensvlugge vingertjes typt Alinde snel mee tijdens de vergaderingen. Deze speedy gonzales is altijd scherp, altijd alert. Maar zodra er een tequila shotje naar binnen is gegaan, kan ze beter geen mailtjes meer beantwoorden. Op dat moment is ze namelijk vooral bezig om de longen uit haar lijf te zingen.

Irma – Penningmeester

Deze avonturier, die net terug is uit “The land down under”, gaat passen op ons geld. Dankzij haar grote wereldreis kan ze nu rekenen in welke valuta je ook maar kan bedenken. Euro’s, dollars, yens. Niets is te gek! Haar talent voor cijfers zorgt er daarnaast ook voor dat ze de beste bierteller van de wereld is. Succesavond gegarandeerd.

Charley – PR commissaris

Dit meisje uit het Hoge Noorden is dit jaar ons reclamebord. Ze zal met haar betoverende lach en groots enthousiasme elke Atlasser naar de evenementen proberen te lokken. Gek genoeg heeft ze met haar Scandinavische bloed geen grote liefde voor de sneeuw, maar met haar vrolijkheid zorgt ze ervoor dat het altijd zonnetje schijnt.