BLASt

COMMISSIE BLAST proudly presents: 

BLAST is de activiteitencommissie & maatschappelijke commissie van Atlas. Of het nou de halloweenavond, carnavals-3daagse of het befaamse zeilweekend is.. Wij zorgen ervoor dat er altijd een excuus is om hartstikke uit te pakken. En natuurlijk, zelfs nu met corona stoppen we niet! Met 3 meisjes en 5 jongens hebben wij het op ons genomen dit jaar toch als een geslaagd 2020 af te maken. We zitten vol ideeen, en hebben er zin in binnekort lekker los te gaan met jullie! Volg ons ook vooral op ons instagram account @atblast, om up-to-date te blijven met al het leuks wat er aan gaat komen!
Charlotte:

Charlotte is onze geweldige voorzitter van dit jaar, ondanks dat ze vorig jaar met volle overtuiging penningmeester was is ze bij BLAST nog lang niet klaar. Deze wereldverbeteraar is bij Liberal Arts & Sciences begonnen aan haar tweede jaar. De hoofdrichting Duurzame Ontwikkeling helpt haar hierbij goed op weg. Ze heeft een ijzeren wil die ze ook doorvoert in de vergaderingen, ja voor die leidersrol van een voorzitter heeft ze zeker aanleg. Zo kan ze zich dus heel goed in haar rol duiken, en over duiken gesproken… daar houdt Charlotte ook ontzettend van, win-win dus. Verder is deze geboren en getogen Curaçaose schone tegenwoordig vaak te vinden op het tennisveld bij Olympos waar ze zich aan een beginnerscursus waagt. Zo zorgt ze dat ze niet alleen op de vergaderingen de boel binnen de lijntjes houdt. Verder danst Charlotte erop los bij Studance, ja dat geswing van haar kan BLAST zeker wel gebruiken dit jaar. Tot slot, houdt onze voorzitter wel van een stedentripje hier en daar en is ze recht door zee, iets wat we wel goed kunnen gebruiken voor het organiseren van het zeilweekend dit jaar.

Myrthe:

Na een jaar lang secretaris te zijn geweest bij KLASsepost, wilde Myrthe bij BLASt iets nieuws en gaat ze zich dit jaar als penningmeester werpen op onze financiën. Ze noemt zichzelf een digibeet en hoopt dan ook vooral dat met haar taak als penningmeester ze minder technologie hoeft te gebruiken dan als secretaris. Ze is al een jaar het zoeken van een bijbaantje aan het uitstellen, omdat ze druk druk druk is. Ze gaat dansend door het leven met het liefst een wijntje in haar hand. Ze is niet vies van gezelligheid, maar houdt er ook van om helemaal in de boeken te duiken en uren te lezen, als ze daar de tijd voor heeft tenminste. Ze heeft een bos krullen op haar hoofd en daarbij passend is haar lievelingsdier dan ook een schaap. Het grootste droom, of doel zoals ze het zelf noemt, is een reis maken naar Nieuw-Zeeland. Als ik jullie was zou ik geen wedstrijd tequila shotten aan gaan met deze dame, want ze maakt je dik in!

Vanda:

Je weet wat ze zeggen, achter elke sterke voorzitter staat een sterke vicevoorzitter. Blast heeft dit jaar de eer om Vanda Damsma als vice voorzitter te hebben. Ze kijkt recht door je ziel heen met haar hoofdrichting psychologie. Ze houdt ervan om creatief bezig te zijn door bijvoorbeeld te tekenen maar ze probeert vaak iets nieuws uit. Vanda heeft slowaakse roots en woont in Apeldoorn maar houdt van mexicaans eten. Als je haar tegenkomt in een bar kan je het best een Burrito samen met een Blue Lagoon voor haar bestellen! Met haar 20 jaar aan levenservaring is ze een fantastische toevoeging aan de commissie Blast. Samen met de commissie gaat Vanda komend jaar fantastische activiteiten organiseren!

Thomas:

De kersverse eerstejaars lasser Thomas gaat zich dit jaar vol enthousiasme inzetten voor Blast als onze nieuwe PR-manager. Met zijn perfecte edit-skills gaat hij de meest creatieve posters maken en jullie vol spammen met reclame voor de leukste Blast activiteiten. Ondanks dat zijn roots in het prachtige Nederlandse Culemborg liggen, wil hij toch iets meer van de wijde wereld zien door de hoofdrichting Internationale betrekking in Historisch perspectief te gaan volgen. Thomas is dol op zeilen en doordeweeks is hij druk bezig zijn sport- en drinktechnieken te verbeteren bij Orca. Het liefst eet hij heerlijk Mexicaans of gaat hij toch voor een simpele kiwi (mét schil) en als het tijd is om te drinken zegt hij zeker geen nee tegen een glaasje Fireball! Met Thomas als nieuw lid van Blast gaat dit gegarandeerd een spetterend jaar worden!

Renée:

Voor het tweede jaar op rij neemt Renée de nobele taak van algemeen lid op zich. Het is haar vorig jaar goed bevallen om te assisteren waar nodig was en alle verloren taakjes op zich te nemen. Verder past ze door haar zeilervaring perfect in de commissie en is haar capabiliteit hard nodig om de incapabelheid van de rest van de commissie te compenseren. In haar vrije tijd staat ze graag op het Goudse hockeyveld en speelt ze heel wat balletjes terug naar de goede kant van het veld. Om het dure studentenleven aan te kunnen heeft Renée maar liefst twee baantjes. Ze is al jarenlang trouwe medewerker bij de Appie en sinds kort werkt ze ook in het ziekenhuis als mondkapjesuitdeler (maatschappelijk verantwoord!! Past goed bij de maatschappelijke commissie :)). Haar lievelingsdier is een kat, maar ze houdt ook van geitjes. Samen met haar vrienden is ze vaak te vinden op borrels en feestjes en zorgt ze voor een hoop gezelligheid. Met de ervaring van vorig jaar in de pocket, zal dit jaar bij Blast een eitje zijn voor Renée!

Simone:

Onze Simone. Dit jaar zal zij bij BLAST uitblinken als.. Algemeen lid! Maar zo algemeen is zij niet hoor… Ze oogt misschien klein, lief en schattig, maar als je een paar drankjes in deze meid gooit, dan komt ze helemaal los! Ik zou voor uw eigen veiligheid een paar stapjes achteruit zetten en je drankje goed vasthouden, want voor je het weet drinkt ze hem op en blert ze het volgende lied nog hard mee dan de vorige. Verder koopt ze peuken van zwervers en loopt ze tegen paaltjes aan, maar staat dat ter zijde. Ook maakt ze overal waar maar kan vrienden, in de karaoke bar of in de trein. En al deze ervaringen hebben wij als BLAST commissie op één avond meegemaakt, moet je nagaan wat deze meid nog meer te bieden heeft! Het is ongelooflijk. Ik kan je garanderen dat wij genoeg vermaak zullen hebben met deze vrouw in ons midden, maar daarnaast is zij een super aanwinst voor de commissie, want slim en getalenteerd is ze ook nog eens! Wat wil je nog meer…

Sven:

Sven kwam halverwege het vorige commissie jaar bij BLASt en dit was gelijk een en al gezelligheid. Sven is een lieve en sportieve jonge uit het prachtige Maastricht, terwijl hij gek genoeg GEEN Maastrichts accent heeft. Ongeveer 2 jaar geleden durfde hij het zuiden te verlaten voor Zeist en later voor het oh zo mooie stadsie Utereg! Zoals afgelopen jaar is hij ook dit jaar weer algemeen lid. Dit is voornamelijk aangezien Sven een druk leven heeft. Zo is hij hard bezig met zijn hoofdrichting Bestuurs- en organisatiewetenschappen, luistert hij veel naar muziek, sport hij enorm veel en maakt hij ook nog tijd voor zijn vrienden. In de zomer is Sven te vinden op een windsurfplank in Kroatië en in de winter kan je hem bewonderen op zijn snowboard! Een man van vele kwaliteiten, die wij absoluut wel kunnen gebruiken in onze commissie. Verder raakt deze laid-back surferdude niet snel in de stress, deze kalmte en overzicht kan tijdens de vergaderingen dit jaar goed van pas komen. De man die (volgens zijn eigen verhalen) met zijn krullen vele vrouwenharten stal, legt gelukkig dit jaar zijn bootje weer bij BLAST aan wal.