Lieve leden,

In mei zal het huidig bestuur aftreden en het stokje doorgeven aan het 15e (lustrum!) bestuur van Atlas. Ben jij benieuwd wat het inhoudt, heb jij hart voor onze geliefde studievereniging en wil jij je daarvoor inzetten?

Ben jij nog niet zeker over wat een bestuursjaar bij Atlas precies inhoudt, of wil je graag meer informatie over de zes verschillende functies die je kan bekleden in het bestuur? Ben jij benieuwd hoe het is om een jaar lang een vereniging te runnen of wil je jezelf op professioneel én persoonlijk vlak ontwikkelen? Dan is dit het goede moment om antwoorden te krijgen.

Dinsdag 22 januari organiseren wij de eerste bestuursvoorlichting waar we zullen bespreken wat er allemaal bij een bestuursjaar komt kijken. We vertellen hoeveel tijd je er mee bezig bent, wat de functies inhouden en andere zaken die je kan verwachten van een bestuursjaar.

Naast onze voorlichting is er ook alle ruimte om jullie vragen te beantwoorden! Kom langs en klets met ons en wie weet sta jij over een half jaar in onze schoenen!

Liefs,
Het 14e Bestuur

0