Hallo studenten!
Wil jij een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij én jezelf ontwikkelen in zowel bestuurlijke als financiële vaardigheden?

Wij zijn Stichting Young & Fair, een platform voor en door jongeren gericht op een eerlijkere toekomst. Wij geloven dat we door kennis te delen over eerlijke consumptie, jongeren in staat stellen bewuster te consumeren. Dit doen wij op een positieve en enthousiaste manier via evenementen, sociale media en website. En dit wordt allemaal gedaan door een enthousiaste groep vrijwilligers bestaande uit studenten en young professionals.

Momenteel zoeken wij een aanvulling voor ons ambitieuze én gezellige bestuur, namelijk een Penningmeester! Een uitgelezen kans om op een leuke manier een positieve bijdrage aan de maatschappij te leveren. En ook om je CV aan te vullen, ervaring op te doen in projectmatig en bestuurlijk werken en natuurlijk je financiële vaardigheden te ontwikkelen.

Ben jij degene die we zoeken?? Laten we kennismaken! Neem contact met ons op door te mailen naar Bestuurslid Communicatie Myrthe Nauta (myrthe@youngandfair.nl). De gehele vacature vind je hier: http://www.youngandfair.nl/bestuurslid-young-fair-penningmeester/

Hopelijk tot snel!

Stichting Young & Fair
www.youngandfair.nl

 

 

0