Bestuur XVII

Liefste leden,

Met een lach op ons gezicht presenteren wij het 17e bestuur der USLAS Atlas. Alles gaat inmiddels beetje bij beetje meer open en dit maakt ons extra enthousiast om van dit jaar een super jaar te maken

Met Puck als onze voorzitter blijft de rest van het bestuur scherp. Ook staat ze altijd open voor een goed gesprek en wordt ze al vrolijk wanneer ze enkel de namen van de leden hoort. Met Puck als onze voorzitter, kan het alleen maar goed gaan. Onze wijze en doordachte secretaris Rens, weet altijd wat hij zeggen moet. Deze man schrijft lachend de notulen en verstuurd mailtjes alsof hij dit al zijn hele leven doet. Rens is gezellig en altijd in voor een goed gesprek over de prachtige werelden van de poëzie en muziek. Onze penningmeester en tevens schatbewaker van Atlas is Camiel. Hij is energiek en vrolijk en kan zich verdacht goed aan de regels houden. Hij telt dagelijks alle centjes en weet precies hoe veel er waarvoor te besteden valt. Echt een penningmeester.

Kaz, onze altijd blije commissaris intern zal dit jaar zorgen dat alle media up-to-date blijven. Hij is in constant contact met de commissies en de leden en zorgt er tijdens de activiteiten voor dat iedereen het naar de zin heeft en zich op zijn plek voelt. Deze kerel uit het oosten van het land zorgt voor een mooi jaar. Honderd punten. Onze prachtige Fatima zal dit jaar het LAS-onderwijs onder haar hoede nemen. Deze harde werker heeft al enkele jaren ervaring en weet precies wat de student wil. Fatima zal dit jaar ontzettend hard werken voor Atlas terwijl ze tegelijkertijd geniet van alle mooie dingen in het leven. De extern van je dromen, onze Ginia. Deze lieve meid verhult ons in duitse tradities en met haar creativiteit zal ze elke bedrijf aan de haak slaan. Ze zal dit jaar zorgen voor alle externe relaties en natuurlijk voor leuke deals voor de leden.

Wij hebben ontzettend veel zin om er samen met jullie een super jaar van te maken en jullie allemaal in levende lijve te ontmoeten.

Liefs,                                                                                                                                                                    Het 17e bestuur der USLAS Atlas

Puck van Iersel
Voorzitter

 

Rens van der Beek
Secretaris

 

Camiel Kardinaal
Penningmeester

 

Kaz Winter
Commissaris intern               Vice-voorzitter  

Fatima Eddeane
Commissaris onderwijs                    Vice-secretaris   

Ginia Seebach
Commissaris extern          Vice-penningmeester