Bestuur XIV
Liefste leden,

Vol trots presenteren wij het 14e bestuur der USLAS Atlas! Vastberaden en enthousiast gaan wij er een geweldig jaar van maken! Met Laurie als voorzitter, zij weet wat ze wil en ontfermt zich over iedereen. Ze zal de vereniging en het bestuur met liefde en passie leiden. Onze secretaris Jelke legt alles vast en zorgt met zijn fijne en energieke aanwezigheid altijd voor een hele goede sfeer binnen het bestuur en natuurlijk de vereniging! Onze lieve Joop neemt de taak van penningmeester op zich en zal erop letten dat niemand zich in de schulden werkt, bovendien is hij altijd in voor een goed gesprek en een knuffel!

De sociale media en de commissies zullen worden onderhouden door onze intern, de altijd vrolijke Julia. Met haar lach, haar krullen en haar luisterend oor draagt ze de vereniging en alle leden een warm hart toe! Hanna is onze commissaris onderwijs. Haar motivatie en ideeën voor de opleiding zijn een verrijking voor de vereniging en met haar openheid is zij een aanwinst voor het bestuur.  Last but not least zullen onze externe relaties worden onderhouden door Guido, met zijn humor, knuffels en verhalen zal hij bij iedereen een lach op het gezicht toveren! Wij zullen verdergaan waar vorige besturen gebleven zijn en hun goede werk voortzetten. Wij gaan ervoor zorgen dat ieder lid zich thuis voelt bij Atlas en samen met ons een onvergetelijk jaar gaat beleven. Weet dat je altijd bij ons terecht kan!

Liefs,                                                                                                                                                                    Het 14e bestuur der USLAS Atlas

Laurie Limburg
Voorzitter

Jelke Boellen
Secretaris

Joop Schildkamp
Penningmeester

Julia Nabbe
Commissaris Intern      Vicevoorzitter

Hanna van Veeren
Commissaris Onderwijs

Guido Mertens
Commissaris Extern    Vice-penningmeester

HONORAIR

Wij zijn ontzettend blij met en trots op al onze voorgaande besturen die van Atlas een hele fijne plek hebben gemaakt. Wij leren veel van hen en willen hen bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Ontdek snel wie onze honoraire leden zijn!

Bestuur 13

Bestuur 12                       Bestuur 8                         Bestuur 4

Bestuur 11                       Bestuur 7                         Bestuur 3

Bestuur 10                       Bestuur 6                         Bestuur 2

Bestuur 9                         Bestuur 5                         Bestuur 1