Bestuur XIX
Liefste leden,

Met een trotse glimlach en onwijs veel goede energie zullen wij, het 19e bestuur der USLAS Atlas, ons inzetten voor een geweldig jaar.

Na twee maanden brainstormen en keihard werken aan het beleidsplan is nu het moment aangebroken waarop wij onze plannen in gang gaan zetten. Zoals het creëren van een veilige sfeer, financiële gezondheid en transparantie naar de leden.

Jikke, onze voorzitter, is met haar stralende lach het gezicht van Atlas. Ze behoudt voor ons het overzicht en denkt voortdurend na over wat er over twee maanden nog allemaal moet gebeuren. Hiernaast is ze ook heel goed in het snel handelen bij wisselende situaties, wat erg handig is bij het beantwoorden van LAStige vragen tijdens de ALV’s. Met een alcohol tolerantie waar je géén U tegen zegt, is ze al gauw in de goede stemming op borrels en feestjes. Biedt haar dus vooral nog een biertje aan!

Gijs, onze secretaris, is een echte doorzetter. Hij neemt veel hooi op zijn vork, maar weet dit ook altijd goed te balanceren. Hij heeft vele bijnamen, zoals Gissa, Gismo, Big Gissa en sexy seccie, en zal ongetwijfeld op al deze namen reageren. Een ijzersterke secretaris met een Brabants hart die altijd in is voor gezelligheid, een goed gesprek of doorzakken op woensdag. Daarnaast weet hij jou, net als ons, waarschijnlijk ook heel hard aan het lachen te maken.

Onze penningmeester Finnian is een jongen die je elke dag zal verrassen. Hij houdt van bakken (trekken), speelt gitaar, doet aan rugby en spreekt maar liefst 4 talen! Maar wat vooral relevant is voor de vereniging, is dat Finnian beschikt over een forklift-certificaat. Deze sociale en intelligente jongen zal altijd openstaan voor een praatje en een drankje, en zal je vaak als laatst naar huis zien gaan na een leuke activiteit. Hij ziet er misschien groot en intimiderend uit, maar als je Finnian leert kennen zul je al snel van hem gaan houden!

Tijn is onze enthousiaste commissaris intern. Hij wordt ook wel de golden retriever van bestuur 19 genoemd, en brengt altijd een hoop energie en positiviteit met zich mee. Dat zijn ruggengraat niet altijd even sterk is, is geen enkel probleem. Hij krijgt namelijk nooit genoeg van gezelligheid. Daarnaast is hij een ontzettend harde werker en dus geknipt voor zijn functie.

Tijmen, onze commissaris onderwijs, vervult dit jaar zijn functie met een scherpe, frisse blik. Dit staat hem op het lijf geschreven na jaren ervaring bij LASinfo en de OC: iets hij altijd met passie gedaan heeft en waar hij ook dit jaar nauw bij betrokken blijft. Tijmen is een harde werker, maar is ook niet vies van een gezellig feestje, een dikke knuffel en een goed gesprek. Hij zal ongetwijfeld voor een fantLAStisch jaar zorgen!

Rekha is hardwerkend, grappig en een goede commissaris extern. Ze is het jaar al knallend begonnen. Zo was ze in haar KB-periode een bezige bij: met meerdere externe partijen in contact en ijzersterk onderweg om het streefbudget te halen. Daarnaast verzet ze fantastisch werk als vice-penningmeester en checkt ze declaraties met ongekende precisie. Klein minpuntje, ze is opgegroeid in Almere, maar verder komt ze wel nog normaal over.

Wij hebben er onwijs veel zin in en kijken ernaar uit jullie op de Atlaskamer, de borrels & de geweldige activiteiten die gaan volgen te zien!

Liefs,                                                                                                                                                                    Het 19e bestuur der USLAS Atlas

Jikke Bowles
voorzitter

 

Gijs Hilhorst
secretaris

 

Finnian Krüger
penningmeester

 

Tijn Hoksbergen
commissaris intern

vicevoorzitter

Tijmen Steg
commissaris onderwijs

vice-secretaris

Rekha Mahadew
commissaris extern

vice-penningmeester

Contact
Bestuursblogs

HONORAIR

Wij zijn erg trots dat we in de voetsporen mogen treden van al onze voorgaande besturen. Door onze voorgangers is Atlas de warme plek geworden, zoals we die nu kennen. Wij nemen hun kennis mee en hebben veel ontzag voor hun toewijding en enthousiasme. Hieronder presenteren wij onze honoraire leden!