Lieve leden en dit lezenden,

Aangenaam kennis met ons te maken, wij zijn het bestuur van USLAS ATLAS 2012-2013. Vol goede moed zijn wij afgelopen mei 2012 gestart met onze bestuurstaak. Inmiddels zijn we alweer een introkamp, herfst, vele activiteiten en feesten verder en naderen wij de jaarswisseling!

In het onmogelijke geval dat jullie ons niet kennen, wij zijn: Sophia Evertse aan het roer als de eerste vrouwelijke voorzitster in het gehele bestaan van ATLAS en daarmee een personificatie van hoop, liefde en LAS. Mert Blommestijn als vicevoorzitter en anticiperende beschermengel van de eerste vrouwelijke voorzitster. Roy van den Berg met zijn rekenkundige inzicht als penningmeester en voorliefde voor dure vakanties in Saoedi-Arabië en juwelen. Annabelle Poelert als secretaris en trotse bezitster van een onevenaarbaar fenomenaal taalkundig inzicht en het doel om een hele jaar lang geen enkele taalfout te maken. Irene Krijgsman als onderwijscommissaris met haar bizarre vermogen om de meest random avonden te beleven – inclusief kruidnagelrokende drummers op pantoffels – en zelfs dán interdisciplinair te kunnen blijven denken.

Over op de orde van de serieuze zaken. Wij willen van deze gelegenheid graag gebruik maken om onze dank te uiten naar alle voorgaande besturen voor ons. Ze hebben Atlas gebracht naar waar we nu staan, een levende, krachtige familie die haar arm breed naar een ieder uitstrekt. Iedereen is welkom en we gaan voor kwaliteit, professionaliteit, gezelligheid en educatie. We hebben nog maar tot mei te gaan maar we zullen ook vol energie en ideeën het jaar 2013 ingaan.

Mazzeltof

Met bijzondere groet,

het 8e bestuur van studievereniging USLAS ATLAS.