Het was weer eens zover; het was tijd voor een nieuw en fris bestuur! En dat is er als volgt uit komen  te zien:

Remy Middelhoff, een krachtige voorzitter met lief Brabants accent probeert dit jaar het bestuur in goede banen te leiden. Achter deglimlach schuilen scherpe tanden, Remy laat niet los. Maar zonder Stijn Peeters, een slimme en sportieve tweedejaars, zou het niet lukken. Een vice-voorzitter die voor alles een oplossing heeft en deze ook onmiddelijk ten uitvoering kan brengen. 

Tessa Stoffelsen, onze altijd charmante onderwijscommissaris, zal er voor zorgen dat alles omtrent onderwijs – het bindende doel vande vereniging – zorgvuldig en duidelijk wordt geregeld.  Zonder financieen geen onderwijs en geen goedlopend bestuur, daarom zal Justin Hoek dit jaar over het geld gaan. Pas op want hij kan streng zijn ;) . En een bestuur zal geen bestuur zijn zonder secretaris, Merel van Zelderen. Naast de communicatie met alles en iedereen, regelt zij het zaalverhuur en vangt ze zaken op die zonder haar vaardige assistentie niet goed terecht zouden komen.

Al met al vinden wij het belangrijkste dat we goed samenwerken en elkaar bijstaan wanneer het nodig is. Dit jaar zullen wij daarom ook als speerpunten communicatie, efficiëntie en overzicht gebruiken!

Wij hopen jullie vaak terug te zien op de kamer maar vooral bij alle leuke, spannende, interessante en vooral gezellige activiteiten die onze commissies organiseren. Voor andere dingen, vragen of een luisterend oor kun je ook altijd bij ons terecht!

Liefs, het ATLASbestuur 2011-2012