Lieve Atlassers en sitebezoekers,

Graag stellen wij ons aan jullie voor. Wij, als elfde bestuur der USLAS Atlas, zien uit naar een prachtig jaar aan het hoofd van de leukste en actiefste studievereniging van Utrecht.

Het elfde bestuur der USLAS ATLAS bestaat uit:

Lisa Korteweg –Voorzitter. Deze dame zal aan het hoofd staan van het elfde bestuur en met haar optimisme en enthousiasme het bestuur en de leden motiveren om naar elke activiteit te gaan. Lisa is koningin van de woordgrappen en is altijd in voor een lolletje. Zij heeft echter ook een serieuze kant en kan goed omgaan met moeilijke momenten. Zij zal het komende jaar het overzicht bewaren en het beste uit haarzelf en haar bestuursgenoten halen.

Timothy Bland—Secretaris. Timothy is de mooiboy van het vijftal en zal iedereen op zijn gemak laten voelen met zijn praatjes. Hij is een uitstekende secretaris omdat niemand zo makkelijk communiceert als deze vent. Zijn typesnelheid is razend en zijn lach aanstekelijk. Timothy heeft een frisse kijk op zaken en is altijd even enthousiast over de vereniging.

Caspar Schoevaars—Penningmeester. Deze man heeft alle kwaliteiten die nodig zijn voor zijn functie. Hij is streng maar ook rechtvaardig. Hij zal de rustige factor zijn tussen de andere vurige bestuursleden. Caspar is ook zeker een gezelligheidsmens en zal nooit ontbreken bij een activiteit.

Hanne Oberman—Vicevoorzitter. Op het eerste gezicht lijkt het alsof Hanne de onschuld zelve is. Deze dame heeft echter meer pit in zich dan je zult verwachten. Hanne heeft energie voor tien en is altijd bezig. Zij zal dit jaar de site beheren en zich veel bezig houden met commissies. Met haar enthousiasme en mooie lach zal ze het elfde bestuur laten stralen.

Lars Heuver—Onderwijscommissaris. Lars heeft dit jaar als eerste mannelijke onderwijscommissaris een grote taak voor de boeg. Hij gaat veel veranderingen doorvoeren op het gebied van onderwijsgerelateerde zaken. Deze vent heeft meer in zijn mars dan je denkt: zowel zijn hersencapaciteit als zijn drinkcapaciteit zijn onovertroffen. Hij staat stevig in zijn schoenen en zal zorgen dat zijn missie dit jaar gaat slagen.

In het studiejaar 2015-2016 zal dit bestuur zich inzetten om de vereniging nog beter op de kaart te zetten en mee te groeien met deze bloeiende vereniging. Ondanks de forse toename in het ledenaantal zal zij het gedachtegoed van Atlas niet uit het oog verliezen en deze koesteren. Zij zal zich sterk maken voor grootse en interessante activiteiten. Ook gaat zij het contact met de opleiding verbeteren, waardoor de vereniging meer kan betekenen voor haar leden. Ze staat te popelen om er weer een mooi jaar van te maken!