Bestuur XVIII
Liefste leden,

Met een trotse glimlach en onwijs veel goeie energie zullen wij,het 18e bestuur der USLAS Atlas, ons inzetten voor een geweldig jaar.

Na twee maanden brainstormen en keihard werken aan het beleidsplan is nu het moment aangebroken waarop wij onze plannen in gang gaan zetten. Van de duurzame inventarislijst tot genderneutraal taalgebruik en het continue streven naar binding, duurzaamheid en transparantie.

Adelheid, onze voorzitter, zal met haar grote hart en aanstekelijke lach de liefde en warmte van de vereniging uitstralen en uitdragen. Met haar zorgzaamheid en humor zal iedereen kunnen genieten van al het moois wat zij met de rest van het 18e bestuur gaat realiseren.

Mart, onze secretaris, heeft afgelopen maanden met zijn scherpe blik, en geweldige energie iedereen op de hoogte kunnen houden van de beleidsplannen en belangrijke zaken. Met zijn passie voor Atlas zal iedereen zich dan ook snel thuis voelen.

Mark, onze penningmeester, heeft zichzelf niet hoeven te bewijzen want met zijn oplettendheid, structuur en netwerk zal hij de vereniging financieel gezond houden. Met zijn lieve uitstraling en nu al mooie quotes draagt hij dan ook zeker bij aan de gezelligheid binnen Atlas.

Noa, onze commissaris intern, heeft haar plek gevonden met deze functie. Met haar ervaring, spontaniteit en (muzikale) creativiteit zullen de leden & commissies in de goeie handen zijn. Voor geweldige inspirerende quotes en promo zal je dan ook de socials in de gaten moeten houden.

Marguerite, onze commissaris onderwijs, kent als geen ander de mogelijkheden van onze opleiding. Ook zij zal met haar kritische blik zich inzetten voor de kansen van onze leden met jazz-muziek tijdens haar kamerdagen als mooi vooruitzicht.

Madelief, onze commissaris extern, is een bezige bij die geweldige goeie sponsordeals en samenwerkingen vindt. Haar inzet en professionaliteit is terug te zien in het inspirerende netwerk wat zij als bestuurslid uitbreidt. Wij hebben het volste vertrouwen in haar!

Wij hebben er onwijs veel zin in en kijken ernaar uit jullie op de Atlaskamer, de borrels & de geweldige activiteiten die gaan volgen te zien!

Liefs,                                                                                                                                                                    Het 18e bestuur der USLAS Atlas

Adelheid Bos
voorzitter

Mart Nijsen
secretaris

Mark Vermeer
penningmeester

Noa Holman
commissaris intern               vice-voorzitter                

Marguerite van Woerkom
commissaris onderwijs                     vice-secretaris        

Madelief Brouns
commissaris extern          vice-penningmeester          

Contact
Bestuursblogs

HONORAIR

Wij zijn erg trots dat we in de voetsporen mogen treden van al onze voorgaande besturen. Door onze voorgangers is Atlas de warme plek geworden, zoals we die nu kennen. Wij nemen hun kennis mee en hebben veel ontzag voor hun toewijding en enthousiasme. Hieronder presenteren wij onze honoraire leden!