Stichting Alumni & Friends of Liberal Arts & Sciences

Zodra je bent afgestudeerd aan de bacheloropleiding Liberal Arts & Sciences (LAS) behoor je tot de alumni. Stichting Alumni & Friends of Liberal Arts & Sciences (AFLAS) zet zich ervoor in om alumni van de bacheloropleiding LAS een actief netwerk te bieden. We streven ernaar om met dit netwerk een meerwaarde te creëren door een vruchtbare wisselwerking tussen de verschillende betrokkenen op gang te brengen. Door het delen van vergaarde kennis en ervaringen tijdens bijvoorbeeld masteropleidingen, stages, banen, besturen of wereldreizen kunnen alumni elkaar verder helpen.

AFLAS organiseert verschillende activiteiten door het jaar heen. Deze activiteiten zijn in de eerste plaats bedoeld voor de LAS-alumni. Dit kan betekenen dat een activiteit alleen voor alumni toegankelijk is of dat alumni voorrang krijgen op LAS-studenten. De stichting richt zich echter niet alleen op de alumni zelf, maar ook op anderen die bij LAS betrokken zijn waaronder de huidige LAS-studenten, LAS-docenten en vrienden van AFLAS. Ieder jaar zal er een activiteit worden opengesteld voor LAS-studenten om het contact tussen LAS-studenten en alumni te versterken. Als je op de hoogte wilt blijven van de activiteiten, meld je dan zodra je bent afgestudeerd aan voor onze mailinglist via het inschrijfformulier.
Daarnaast fungeert AFLAS als tussenpersoon. Jij kunt als LAS-student contact met ons opnemen wanneer je een werkwijze, middel of talent hebt dat het LAS-netwerk kan helpen of omdat je met iemand uit het LAS-netwerk in contact wilt komen of een vraag aan ons hebt. Hieronder staan enkele voorbeelden van wanneer je contact met ons kunt opnemen:
  • ik zoek een alumnus/alumna die me meer kan vertellen over werken na LAS (en bijvoorbeeld met een specifieke hoofdrichting)
  • ik heb ideeën over hoe LAS onder een breder publiek onder de aandacht kan worden gebracht.
  • ik wil jullie helpen bij een van jullie activiteiten
  • ik heb een initiatief en zoek daarvoor enthousiaste alumni.
Ga voor al onze evenementen: www.facebook.com/LASalumni