Eindelijk is hij er: de nieuwe website! Stijlvol, handig en informatief, geen overtreffende trap of pleonasme is te groots om deze Olympische website te beschrijven. In ieder geval moge het duidelijk zijn dat alles wat overzichtelijker en mooier wordt weergegeven.

Veranderingen
Ten eerste valt natuurlijk het nieuwe jasje op; de Atlaskleuren (fris groen en antraciet) komen prominenter naar voren en de achtergrond is wat
eigentijdser. Bovendien komen de verschillende onderdelen wat beter afzonderlijk uit de verf; nieuws, activiteiten van Atlas en andere interessante evenementen staan duidelijk apart vermeld in hun eigen categorie. Daarnaast is (of wordt binnenkort) de content van alle tabjes grondig herzien en geüpdate, zodat je daar alles wat je over (At)LAS kunt vinden.

Nieuws
Nieuws? Een studievereniging heeft toch weinig ‘nieuws’? Dat was vroeger waar, en deze categorie was op de oude website dan ook altijd wat leegjes. Nu heeft de digitale revolutie echter ook de LASpost bereikt en is er een heuse webredactie gevormd! Wekelijks zullen er columns, activiteitenverslagen en andere interessante artikelen verschijnen om jou geestesogen te strelen met lyrische proza.

Lijkt het jou trouwens ook leuk daar aan mee te werken? Mail dan naar laspost@usatlas.nl.

Handig
Uiteindelijk is de nieuwe site gewoon erg handig voor jou om op de hoogte te blijven over alles Atlas. Veel surf- een leesplezier!

Namens het bestuur,

0