COVID-19 UPDATES


Zoals de meesten waarschijnlijk al hebben meegekregen zullen er vanaf 1 juli een aantal versoepelingen plaatsvinden betreffend de maatregelen omtrent het coronavirus. Deze versoepelingen zullen geen effect hebben op het Atlasjaar 2019/2020, tot de zomervakantie zullen er namelijk geen fysieke evenementen plaatsvinden.

Het introkamp 2020 zal, ondanks de versoepelingen vanaf 1 juli, volledig online plaatsvinden. Er wordt door de Introcommissie hard gewerkt om een digitale variant van het introkamp in te richten, zodat we iedereen een warm welkom kunnen heten. Hierover volgt later meer!

De aangepaste maatregelen vanaf 1 juli bieden ons de mogelijkheid om vanaf na de zomervakantie voorzichtig te kijken naar kleinschalige fysieke activiteiten op 1,5 meter. Om deze reden bestaat er een kans dat de kick-off week tot op bepaalde hoogte fysiek plaats kan vinden, maar hier kunnen we nog geen uitsluitsel over geven. Wij zijn hard bezig met het in elkaar zetten van een geschikte kick-off week. Hierover zullen we jullie spoedig van nadere informatie voorzien. Zo proberen we zo snel mogelijk een rooster beschikbaar te hebben.

Meer informatie en mogelijke updates zullen op deze pagina te vinden zijn.

Als je vragen hebt over de situatie rondom het Coronavirus, schrijn dan niet om te mailen naar secretaris@usatlas.nl!

Meer updates zullen volgen.