Afgelopen vrijdag gingen we met Atlas op stap naar Antwerpen voor het oh zo bekende liftweekend. Camiel, Rens en ik gingen met z’n drieën rijden i.p.v. liften om zo eventueel gestrande lassers op te pikken. De autorit was een succes met Camiel die een afspeellijst had gemaakt waar letterlijk alleen maar goede nummers tussen stonden en Rens die mij hielp met navigeren (wat uiteindelijk niet echt nodig was, want naar Antwerpen rijden is voornamelijk één en dezelfde weg). Eenmaal aangekomen gingen we een lekker drankje drinken met Tirza en Lotte waar al snel meerdere lassers bij aansloten. In Antwerpen kun je nog tot diep in de nacht uit en dat was precies wat er die avond op de planning stond. Na wat eten en drankspelletjes gingen we met (bijna) iedereen naar de club. We belandden in een club die niet echt wat voor ons was maar zo’n 50 meter verder stond er gelukkig nog een. Helaas duurde de karaoke tot 23:00 en was het ondertussen 23:15 maar Mirthe wist te regelen dat we allemaal gratis naar binnen mochten dus je hoorde ons niet klagen. De club was niet fantastisch maar elkaars gezelschap en redelijk wat bier en shotjes maakte veel goed.

De volgende ochtend in de eetzaal waren er meer dan genoeg brakke koppies te vinden maar gelukkig kon iedereen nog glimlachen. ’s Middags waren we vrij om ons eigen ding te doen en ik ging samen met wat anderen naar het FOMU waar een tentoonstelling was over masculiniteit. Door miscommunicatie hebben we 40 minuten gewandeld i.p.v. 15 maar dat kon de pret niet drukken. De tentoonstelling bestond uit heel veel verschillende fotografen die mannelijkheid op verschillende manieren wilden laten zien. Het was een erg mooie tentoonstelling en ik ben blij dat ik er naartoe ben geweest. ’s Avonds was het tijd voor The White Party en gingen we dus allemaal in het wit gekleed op stap. Het eerste deel van de avond gingen we pizza eten en hebben we Tobias zijn verjaardag gevierd (gefeliciteerd Tobi!). Het tweede deel van de avond had LASt Minute een zaal in een kroeg gereserveerd waar we met z’n allen konden dansen en zingen, wat we dan ook hebben gedaan. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat we rond 00:00 zouden weggaan maar de eigenaar van de kroeg vond ons zo leuk dat we uiteindelijk tot 03:00 mochten blijven (hoogstwaarschijnlijk door de omzet die we maakten). Na 03:00 zijn we teruggelopen naar onze hostel en hebben we daar nog een lange tijd gestaan. Sommigen gingen daarna nog de club in en anderen gingen lekker slapen, waaronder ik. Zondagochtend zaten we weer met al onze brakke koppies aan het ontbijt, hebben we onze spullen ingepakt en zijn we naar huis gegaan.

We zijn nu terug in Nederland en waar we in Antwerpen uit konden totdat de zon op ging, kunnen we in Nederland ongeveer uit tot de zon ondergaat. Ook al zitten we weer in lockdown merk ik toch dat ik nog een beetje doorleef op de roze wolk die Antwerpen voor me was. Het was een lange tijd geleden dat ik een heel weekend lang heb kunnen dansen en lachen met allemaal lieve mensen om me heen. Ik wil LASt Minute bedanken voor dit prachtige weekend en alle lassers die mee waren voor alle gezelligheid.

 

Zorg goed voor jezelf de komende weken!

 

Dikke kus,

Puck

0