Liever Lassers, 

 

Dit is alweer mijn laatste blog dat ik voor jullie mag schrijven en terwijl ik dit aan het schrijven ben, hebben wij net onze opvolgers gekozen! We gaan een spannende en intensieve tijd tegemoet, maar ik spreek namens ons gehele bestuur als ik schrijf dat we erg nieuwsgierig zijn naar de komende weken (en de zomer an sich)! 

Dat gezegd hebbende maak ik graag gebruik van het overgebleven woordenaantal om een terugblik te werpen op enkele iconische uitspraken die zijn gevallen in dit tevens iconische jaar. Sommige citaten met uitleg, anderen totaal zonder enige verantwoording en uiteraard in compleet willekeurige volgorde geplaatst. Ik wens jullie veel plezier bij het lezen van de inspirerende, soms verontrustende uitspraken die uw lieftallige bestuur door het jaar heen heeft vastgelegd. 

 

“Ik denk al 3 jaar na maar ik ben nog nergens” – Tirza

 

“Er is een hummus voor iedereen”- Lotte Zwart

 

“Ik gooide per ongeluk een briefje van 5 euro in mn prullenbak en toen ging ik wel even reflecteren op mijn rol als penningmeester” -Tobias

 

“Maar ik wilde net m’n wenkbrauwen harsen” – Djoeke tijdens onze (enigszins belangrijke) wekelijkse bestuursvergadering.

 

“Eén keer is een truc, twee keer is een les.” – goochelaar van de goochelcursus, 2019 in de Lotte Klok show, 2020. 

 

“Een ouwe ziel en een ouwe lever” -Lotte over Dawn’s brein en alcoholinname

 

“Vanaf 13uur zit ik weer achter m’n raam” – Tirza 

 

“Volgens mij ben jij wel iemand wiens lievelingsfruit tomaat is”- Tobias tegen Dawn (Ik zou hier graag context bij willen geven, maar ik heb geen flauw benul.) 

 

“Ik heb een ding voor penningmeesters, weet je” -Djoeke

 

“Zij zeggen dat ik aangeschoten was, dus ik helemaal in de verdediging want ik was ook aangeschoten”– Lotte

 

Tirza: “toen we voor je vader gingen zingen zat je ook in zo’n mooie kamer”

Dawn: “oh dat was de keuken”

 

“Succes kerel!!!!!! “- Thomas z’n moeder

 

“Met flunkybal ben je net zo sterk als je zwakste schakel”- Tobias (Noot van samensteller: uitdagingen om te flunkyballen tegen zestien mogen vanaf midden juni gemaild worden naar oudbestuur@usatlas.nl)

 

“Dus als ik dan straks de dolk neerleg, dan laat Lotte gewoon die kaart weer zien?” – Tirza tijdens een potje cluedo (ze heeft niet gewonnen)

 

Iemand van UHSK “hoe schrijf je Dawn?” Thomas ‘D A W E, uh N’?

 

“De eerste heeft een emotionele waarde. Gruzelementen. Mijn eerste vijflettergrepenwoord” – Tobias.

 

“Ik vind het niet écht irritant, maar gewoon niet grappig” – Thomas 

 

“Waarom is Annelies in Londen en wie is Annelies” – Tirza onder het liedje Liefs Uit Londen van BlØF 

 

“Ik ben echt een icon”- djoeke waarschijnlijk

 

“Dat was een grapje jongens, er mag gelachen worden” – Lotte

 

“Ik zou wel gewoon graag de hele dag naar m willen kijken en van m willen houden” – Tirza over timothee chalamet.

 

“Jij smiecht met een hoofdletter smiecht!”– Djoeke

 

“Ik wil niet weer als emotioneel bestempeld worden, maar ik vind het echt een 1000% 100 fijne avond” – Tirza

 

“Soleil loesoe” – Tobias

 

“Als jij zwanger bent en geboorte gaat geven aan een kind en ik hoor geen ‘meid gaaat ie’ even, dan kom ik niet” – Lotte over een gesprek over een potentieel toekomstige zwangerschap van Djoeke. 

 

“Ja ik vind dat wel een beetje hautin” – Dawn

“Wat is Howteej?” – Djoeke

“Ja een beetje verwaand” – Dawn

Heel 16 when something comes up: “Ja dat vind ik wel een beetje hauteeej” – heel 16

 

Hopelijk heb jij net zo kunnen genieten van het lezen van deze verzameling als ik bij het samenstellen ervan. Dan rest mij niets anders meer dan jullie te bedanken voor het lezen van dit blog en voor het hele jaar. Ik heb enorm genoten. 

 

Heel veel liefs, 

Dawn

0