NJR zoekt VN Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling en Jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de VN

Wil jij de VN in New York toespreken of naar de Klimaattop in Bonn en zo de schakel vormen tussen jongeren in Nederland en politici? Word jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de VN of jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling! Jongerenvertegenwoordigers gaan met de Nederlandse delegatie mee naar VN-toppen, om te laten horen wat jongeren vinden. Vind jij mensenrechten en internationale samenwerking interessant? Of zijn het klimaat en duurzame ontwikkeling helemaal jouw thema’s?

Als jongerenvertegenwoordiger ga je actief in gesprek met leeftijdsgenoten en koppel je hun ideeën en meningen terug aan onder andere beleidsmakers. Geweldig voor je persoonlijke ontwikkeling, plus een perfecte kans om je idealen in praktijk te brengen!

Als jongerenvertegenwoordiger:

·    geef je workshops en gastlessen
·    ontwikkel je vaardigheden in lesgeven, debatteren en overtuigen
·    leer je spreken voor zowel politici als jongeren
·    neem je deel aan toonaangevende (internationale) bijeenkomsten
·    bouw je een netwerk op hoog niveau op
·    werk je samen met jongeren over de hele wereld
·    krijg je de kans om jouw ideeën voor een betere wereld in praktijk te brengen

Meer weten over de functie VN Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling? Bekijk hier de uitgebreide vacature.
Meer weten over de functie Jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de VN? Bekijk hier de uitgebreide vacature.

Is een van deze functies zeker iets voor jou? Stel je dan uiterlijk 16 september verkiesbaar als jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de VN of als jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling via www.jongerenvertegenwoordigers.nl

0