Welkom bij SympLAS, dé symposiumcommissie van Atlas die dit jaar bestaat uit maar liefst zes prestigieuze leden! SympLAS houdt zich dit jaar bezig rondom het thema ‘een reis door de wetenschap’ waardoor we jullie kennis laten maken met nieuwe onderwerpen binnen de wetenschap door middel van lezingen, debatten, symposia en nog ander leuks! Maar we zouden geen LASsers zijn als we niet ook buiten de lijntjes kleuren…

Het zeskoppige bondgenootschap:

Anne
De fantastische en uiterst vriendelijke voorzitter. Ondanks dat ze eerstejaars is, weet ze van aanpakken en houdt ze de groep heerlijk in het gareel. Verder is ze van alles op de hoogte en zal ze haar debat kunsten dit jaar nog tonen.

Teodora
Vrolijke vice-voorzitter, briljante bruscettamaakster en hartstochtelijke passiedraagster van politiek. Deze vrolijke noot uit Amsterdam met Servische roots weet met haar charmes iedereen te strikken voor onze symposia en wanneer ze het woordje politiek hoort vallen begint ze al te watertanden.

Vincent
Pientere penningmeester met een scherp oog voor details. Vincent de pianist, is het serieuze lid, die alles van de centen en de poen betreft in de gaten houdt. Zo hoeven jullie niet te veel te betalen en worden de uitjes goed gefinancierd.

Diane
Sexy secretaresse en bovenal een zeer prettig persoon. Diane een hartverwarmend en bovenal lief persoon die je kunt karaktiseren met een oosters tintje. Ze notuleert alles, maar dan ook alles, tijdens de vergaderingen en ook alle juicy gossip details worden bewaard.

Indy
Prachtige PR-vrouw die iedereen updated houdt via alle sociale wegen. Dit schattige lieve meisje met een heel groot gevoel voor stijl en weet van ieder intellectueel uitstapje of lezing een feest te maken. Haar sprankelende persoonlijkheid en sprankelende pony maakt menig mens gelukkig en energiek.

Werner
Miraculeus manusje van alles. Onze filosoof in spé helpt waar nodig en multi inzetbaar. Deze blonde Fries is een inspiratiebron voor activiteiten en altijd in voor goede gesprekken onder het genot van een glas rode wijn.

Dit bont gezelschap zal JULLIE dit jaar vermaken op educatief gebied. Dus schrijf je in voor onze activiteiten en ga met ons mee op reis door de wetenschap!

Heel veel intellectuele educatief verantwoorde kusjes van SympLAS!

Meer info? symposium@usatlas.nl