Willemijn Jüttner – Voorzitter

Grote bek, maar klein hartje, hoe beter Willemijn te omschrijven. Dit jaar gaat ze de commissie draaiende houden door iedereen van hun gat af te trekken en haar creativiteit erin te gooien. Ze heeft duizend ideeën en is een meester in agenda’s maken en iedereen bij de les houden. Enthousiast als ze is, gaat ze met haar sprankelende aanwezigheid er ook voor zorgen dat alle leden dit jaar SympLAS en haar activiteiten leren kennen. Watch out coz Willie is coming!

 

Anne van Gemst – Penningmeester

Na vorig jaar met veel succes SympLAS te hebben geleid, gaat Anne zich dit jaar als Master of Coin bezighouden met alle financiele zaken van SympLAS. Met haar altijd aanwezige focus zal zij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, en dat er de middelen zijn om iedereens wilde, enerverende en spannende ideeën uit te voeren. Ook zal ze samen met de rest met een pretty smile iedereen naar de activiteiten trekken.

 

Piotr van den Akker – Secretaris

Laat je niet misleiden door Piotr’s speelse krullen of zijn mooie blauwe ogen, deze jongen is een beest achter de typemachine! Deze goedlachse gezelligaard zal ervoor zorgen dat elke gesproken letter gedocumenteerd zal worden. Godlike haar is niet het enige goede wat uit zijn skedel voortkomt; zijn creativiteit en leuke ideeën zullen dan ook een grote bron zijn voor de activiteiten die SympLAS dit jaar gaat organiseren.

 

Anne Leenders – Promotie en communicatie

Anne gaat dit jaar de eeuwig ‘ontspannen’ LAS’er mobiliseren voor SympLAS’ activiteiten. Deze chick brengt promo naar een hoger niveau, met haar skills in photoshop en video-editing gaat ze heel LAS op een creatieve manier enthousiast maken. Ook op andere vlakken is Anne er een om rekening mee te houden, ze heeft ideeën voor thema’s, activiteiten en is een organisatorisch talentje.

 

Robin Rauws – Algemeen Lid

Stille wateren hebben diepe gronden; dit is zeker op Robin van toepassing! Niet alleen is haar haar deels blauw, ook weet ze met haar weldoordachte en gedegen uitspraken altijd een waardevolle bijdrage te leveren. Deze eerstejaars is dan ook a force to be reckoned with!