recyclas

Alle Atlassers der Nederlanden verenigt u!

Wij, als milieubewuste wereldburgers, zullen tot het einde der tijden strijden voor een duurzamere wereld voor altijd, iedereen en overal! Dit vinden wij vanzelfsprekend, tevens evident en doch overduidelijk uit moreel, ethisch en zedelijk standpunt.

Wij willen het voor alle Atlassers mogelijk maken hun steentje bij te dragen aan onze idealen. Onze voetafdruk verkleinen, maar niet naast onze schoenen gaan lopen. Zo beginnen wij klein aan onze grootse idealen.

Als duurzaamheidscommissie gaan we niet alleen voor goud, maar ook voor groen. Vandaag Atlas, morgen de wereld!

Henriëtte – Voorzitter

Groener en goedaardiger voor ieder zichzelf bewegend schepsel dan menig ander. Wanneer er netelige aangelegenheden moeten worden besproken betreffende het klimaat, veganisme of duurzaamheid spreekt u ons opperhoofd dan aan met Henriëtte. Echter mag je haar onder het geneugte van een durabel gebrouwen Gulpener in een een bloemrijk kabberdoes gerust Jet noemen. Haar strijdlust manifesteert zij in pakkende kopij.

Ruben – Penningmeester

Ruben is naast ons filosofisch baken en muzikale wonder vooral ons mathematische superbrein. Hij is te herkennen de donkere bril die zijn dromerige ogen beschermt, en zijn hipster-knotje, waar hij volgens menig ander zijn wiskundeknobbel mee probeert te verbergen. Zijn observerende blik is met één oog op de toekomst, en het ander op de financiën gericht, en zo probeert hij ons idealisme met de harde realiteit te verbinden.

Maaike – PR Commissaris

Een volwaardig groen persoon, zo wordt ze vaak beschreven. Ze streeft naar algehele verduurzaming, en dit gaat ze doen door idealistische mededelingen op alle sociale media te verspreiden. Haar devotie naar groente en fruit is groots, maar haar affectie voor een groenere wereld is mogelijk nog grootser. Met al haar vegan powers gaat ze proberen onze wereld te redden, of in ieder geval mooier te maken!

Faria – Extern

Toegewijd als ze is gaat onze Faria de wijde wereld in om het groene evangelie te verkondigen. Niets of niemand ontkomt hierbij aan haar wijsheid en enthousiasme, velen keren als herboren boomknuffelaars huiswaarts. Geen  hoge bergen en wijde rivieren zullen haar behoeden om als missionaris de asfaltjungle binnen te dringen en de stad groen te kleuren. Door haar aanblik blijkt geen andere optie dan haar queeste al jubelend te volgen.