Zaterdag 13 maart 2010 was het dan zover; de 2e ouderdag van Liberal Arts & Sciences. In de mooie Boothzaal van de Universiteitsbibliotheek hebben de ouders van bijna 100 LASsers zich laten inlichten, doorlichten, voorlichten, inspireren en motiveren door docenten, studenten en andere wijze mensen die zich op één of andere wijze aan de opleiding verbonden wisten. Daarna hebben zij door de enthousiaste vrijwilligers geleid een kijkje kunnen nemen op de Uithof en rond de Universiteitsgebouwen in de binnenstad. Afsluitend werd in de prachtige ambiance van ons eigen academiegebouw aan het Domplein de dag afgesloten met een drankje en een speech van de voorzitter.

Als commissie vonden we het een zeer geslaagde dag en wij willen graag alle ouders, studenten, maar bovenal vrijwilligers bedanken, tot volgend jaar!

De ouderdagcommissie 09/10,

Lisa Olsthoorn, voorzitster
Eva Zijlmans, vice-voorzitter
Mandy Terpstra, penningmeesteresse
Lauren Smits, PR-commissaris
Bram de Rijk, secretaris

De ouderdagcommissie 2008/2009 heeft op zaterdag 17 januari jongstleden een zeer geslaagde ouderdag georganiseerd. Als ouder is het soms moeilijk om inzicht te krijgen in de studie van je zoon/dochter. Zeker bij een opleiding als Liberal Arts & Sciences (LAS), die moeilijk uit te leggen is, kan dat lastig zijn. Daarom organiseert de studievereniging Atlas elk jaar een ouderdag, om u voor te lichten over wat de opleiding eigenlijk inhoudt.

Op zaterdag 17 januari 2009 doken 120 ouders het Utrechtse studentenleven in om een dagje door te brengen op de Universiteit Utrecht en de mist rondom de studie LAS te doen verdwijnen.
De Ouderdagcommissie wil alle ouders, vrijwilligers en docenten hartelijk bedanken voor deze geslaagde dag.

Tot volgend jaar!

Jorien Copier, Karin Heeringa, Joris Tieleman en Marijn WijgaZ