Lieve LASsies,

Het is FEEST! Volgend jaar bestaan LAS en ATLAS allebei tien jaar en dit spektakel kunnen we natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan. Wij gaan er daarom voor zorgen dat je al tien weken van te voren niet meer in slaap kunt komen door de spanning en dat er zeker nog tien jaar nagepraat zal worden over onze tiende verjaardag. Hoe we dat precies gaan doen? Dat houden we liever nog even geheim, maar het wordt legendarisch, dat kunnen we jullie alvast garanderen! Zo’n bijzondere taak heeft ook bijzondere commissieleden nodig daarom bestaan wij uit een mooie mix van studenten, alumni en Ria’s.
Suzanne, de perfecte combinatie van rust en briljante ideeën. Precies wat een goede voorzitter nodig heeft. Met haar goede hart zet ze zich in voor tien om alle LASsers, oudLASSers en aanverwanten artikelen een prachtig Lustrumjaar geven.

Emma, enthousiast en serieus, feesten en studeren, ja, dat combineren dat kan ze wel. Wel zo handig als penningmeester, het moet ook leuk blijven natuurlijk. Aan ervaring ook geen gebrek, ze heeft hiervoor al minstens tien andere commissies gedaan.

Anne, onze zorgvuldig doorzetter. Met haar erbij weten we zeker dat er geen enkel puntje op de i vergeten wordt! De notulen vliegen om onze oren want haar tien vingers kunnen tikken als geen ander.

Brechje, onze gezellige PR dame. Met een hoop enthousiasme en haar vele connecties binnen LAS krijgt zij een tien voor mensen ronselen. Want een feest is geen feest zonder LASsers!

Sophia, met haar bestuurservaring en grote vriendenkring weet zij zonder moeite alle alumni bij het lustrum te betrekken. De 8 bleek minder oneindig dan van te voren gedacht, Sophia concentreert zich nu namelijk ook volledig op jaar tien.

Rik, de afwezige. Hij is er nooit maar hij is er toch. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,tien hij is nog niet bij de vergaderingen gezien.

Ria, streng maar rechtvaardig zal ze zijn. Slechte ideeën komen er bij haar niet door heen en goede ideeën worden nog beter. Na tien jaar docent bij LAS te zijn heeft ze een groot en handig netwerk en weet ze hier en daar nog wel wat potjes te vinden.

Wil je in contact komen met deze commissie? Lastrum@usatlas.nl