last minute

Rapapam rapapam, tromgeroffel… hier zijn we dan, Last Minute 2017-2018! Dit bonte en zeer gevarieerde gezelschap gaat dit jaar zorgen voor flink wat verbreding van je horizon, hier en daar een snuifje cultuur maar vooral heul veul gezelligheid.

Met de goede verhouding van verschillende eigenschappen (slim, minder slim, rustig, beduidend druk, drugsfanaat, drugshater, principetijger, yolo-bal, etc.) binnen onze commissie houden wij elkaar goed in balans en vullen we elkaar perfect aan. Daarnaast zijn we allemaal reuzegemotiveerd om onze commissie met prachtige tripjes ‘es even duidelijk op de kaart te zetten!

Noé Bouman – Voorzitter

Noé is de ambitieuze voorzitter van de mooiste commissie van Atlas. Zo goed als hij buiten de vergaderingen is in onzin uitkramen, zo serieus is hij tijdens de vergadering over de prachtige uitstapjes die op de planning staan. Bij Noé kun je altijd aankloppen voor ‘een klein biertje’, wat altijd escaleert in avonden die vast leuk zijn geweest, maar herinneren doe je ze niet. Maar ook buiten de kroeg is het een fijne vent, bij wie je wel altijd moet uitkijken voor een plagerijtje, want voor je het weet heeft hij je met z’n snelle grapjes weer zo rood als een tomaat gemaakt. Ons boefje, van wie wij allen zeker zijn dat hij alle tripjes tot een groot succes zal maken!

Jette Mes – Secretaris & Vicevoorzitter

Rettekettet, met onze Jett is het altijd dolle pret! Deze ambitieuze meid heeft niet 1, maar wel 2 functies weten binnen te koppen! Als Secretaris zit ze elke week uiterst ijverig op haar toetsenbordje te rammen. Geen woord ontglipt haar, geen punt ontgaat haar. Ze wordt dan ook niet voor niets “De Arend” van de groep genoemd. Als Vice-voorzitter heeft zij de eervolle taak om de voorzitter achter zijn reet aan te zitten als hij hier en daar weer wat steekjes laat vallen. Tja, het leven van onze Jett valt dan ook niet altijd mee, maar als ze aan het einde van de rit LastMinute door de deadlines heeft meegesleurd, glimlacht ze dan wel tevree.

Joop Schildkamp – Penningmeester

Stille wateren hebben diepe gronden, Joop is hier een klassiek voorbeeld van.

Beleefd, behulpzaam, ontzettend aardig. Maar als je hem een beetje beter leert kennen.. Iets met zonder schoenen op Hoog Catherijne en openbaar dronkenschap,  maar daar moet je hem zelf maar naar vragen, onder het genot van een biertje, want daar houdt hij wel van. Maar alle gekheid op een stokje, is een Joop een jongen waar je op bouwen kan. Hij gaat over de cijfertjes en zorgt dat iedere begroting klopt, die taak is hem dan ook op het lijf geschreven. Maar ook voor navigatiewerkzaamheden kunnen we bij hem terecht. Stiekem zijn we allemaal, zelfs onze voorzitter, een beetje verliefd op deze hartelijke, slimme en gezellige jongen.

Inés de Jong – PR Commissaris

PR-bitch of PR-godin? Dat is de vraag waar we al tijden mee worstelen. Met haar blonde lokken en gulle glimlach weet ze iedereen on -én offline te betoveren, waardoor niemand ooit een activiteit zal (durven te) missen. Daarnaast heeft Inés een enorm spelletjesrepertoir in haar hoofd, waardoor zelfs een grote reis naar Geldermalsen één groot feest wordt!

Anna Vosse Carpaij – Vervoer

Een vrolijke dame die nergens voor terugdeinst. De gezelligheid en spontaniteit spat van haar af. Van reizen over de hele wereld tot feestjes en festivals die tot in de vroege morgen duren, niets is Anna te gek. Met haar heldere visie en juiste woordkeuze is zij als geen ander geschikt om ons LASsers van hot naar her te vervoeren.

Eline Kuijpers – Locatie

Begonnen als navi gavi wat resulteerde in een heerlijke fietstocht over modder paadjes en door de donkere koude bossen van Friesland, die op de terugweg plotseling anderhalf uur korter was. Misschien toch beter bestemd voor het navigeren als we al op de locatie zijn, waar jij de beste accommodaties kiest waar niemand meer weg wilt.