Vol trots presenteren wij u… onszelf, LASt Minute, de mooiste commissie die LAS rijk is. Met ervaringsdeskundigen Annabelle en Marjolein en wereldreizigers David, Sanne, Caspar en Linde doen wij intreden als jullie hoogstpersoonlijke touroperator.

De commissie wordt aangestuurd door de hoogst mobiele voorzitter David de Winter. Je hoort en ziet deze imposante jongeman al van verre aankomen. Zonder moeite ruimt hij alle problemen uit de weg. De rest van de commissie zorgt er voor dat er niet over hun heen wordt gewalst door zijn natuurlijk leiderschap.

Degene die boven ons allen uitstijgt is Sanne haverkort. Een dame die graag reist in de comfort van businessclass. In een waas van Luxe laat ze je binnen een mum van tijd de hele wereld bereizen. Met SQ airlines wordt alles voor u tot in de puntjes verzorgd. Ready for take of?

Onze eigen Marjolein Quist zorgt altijd voor de nodige wind in de zeilen. Zij blaast je voort wanneer er spoed geboden is, zo niet dan laat ze je lekker ronddobberen. Iedereen is welkom aan boord. Maar wees gewaarschuwd, ze wijkt niet van haar koers af, dus kom niet in haar vaarwater!

En waar zouden we zijn zonder Linde Schuijlenburg. Zelfs onder de meest barre omstandigheden trekt deze trouwe tweevoeter ons voort. Van de Noord- tot de Zuidpool, over onbegaanbare wegen neemt de avontuurlijke Linde iedereen op sleeptouw. Regen, wind of zonneschijn (maar bij voorkeur door de sneeuw): zonder de sterke Linde zouden we nergens zijn.

Last Minute zou Last Minute niet zijn zonder Annabelle Poelert (a.k.a. Poelie), het mooiste uitzicht van de hele commissie. Rustig varend door de lucht, geeft zij je alle tijd om te genieten van al het moois wat de wereld je te bieden heeft. Maar treuzel niet te lang, want anders zal zij met hete adem achter je aan zweven.

Onzer Caspar Bovenlander, een doodnormale jongen, trapt lekker voort, door weer en wind. Een begrip in Nederland, maar ook in andere delen van de wereld valt deze in de smaak (voornamelijk bij lassers). Op dit betrouwbare vervoersmiddel hoef je nooit te wachten, hooguit is je band af en toe lek. Rustig aan, dan breekt t lijntje niet. Als je er vandaag niet komt, dan kom je er morgen wel, als je maar door trapt. Maar he, op n oude fiets moet je het leren!

Dit is jullie nieuwe reiscommissie, je moet t er maar mee doen, zie maar hoe je er komt!

 

Mede mogelijk gemaakt door:

Ufonds_logo