Deze nieuwe LASt Minute is om door (een ringetje te) halen. Want ja, doorhalen kunnen we ook als de beste! Drielandenpunt, geen probleem. Deze prachtcommissie bestaat uit:

Onze enige echte secretaris Jan

We dachten even dat Jan de lat voor professionaliteit wel héél hoog had gelegd toen we zagen wat een megastrakke lay-out hij had gemaakt voor de notulen. Gelukkig voor ons hoorden we daarna dat het gewoon een standaard Word-sjabloon was. Toch fijn, anders hadden we allemaal hard aan het werk gemoeten.

Voorzitter Guusje

Wat een baas, wat een baas. Bevelen zien we Guus nog niet echt uitdelen, maar ze is natuurlijk mega-aardig en erg lief en ze heeft een pinᾶta in haar woonkamer dus dan ben je natuurlijk cool genoeg om voorzitster te worden.

Aisha, de accommodatiezoekster

Dat is Ais ja! Geen drielandenpunt is haar te ver. Geen Chili van noord tot zuid is te lang. Zo’n land reist ze gerust even door, én nog een stukje verder. En dansen dat ze kan. Zo dan!

Bente, de vervoer- en vluchtzoekster

Als vervoer- en vluchtzoekster zoekt Bent haar toevlucht in het wegkomen uit Utrecht. Of we ook aankomen op de plaats van bestemming… Ja wij denken van wel. Maastricht lukte in elk geval. Ze is echt al op suuuuuperveel plekken in Europa geweest, dus een deskundig professioneel ervaren reiziger, top om erbij te hebben.

Net als Christof, onze penningmeester

Megaveel ervaring met geld uitgeven op enorm veel plekken in de wereld. Zeker te vertrouwen met de LASt Minute kas dus. En Chris is altijd vrolijk! Zelfs na dat naggie doorhalen. Huh, hebben we doorgehaald? Ja we kunnen het niet vaak genoeg zeggen.  

Silke, PR-bitch

Sils is het zonnetje in huis. En sociaal tegen alles en iedereen. Daarom is de taak als PR-bitch haar op het lijf geschreven. Als zij tijdens de borrel een praatje maakt, is het 100% zeker dat je je vervolgens niet alleen voor de eerste LASt Minute activiteit, maar ook voor die daarna… en daarna inschrijft!    

Nou dit was Last minute a.k.a. Opschieten!

Toedeloeeeeeee en schiet op heh!