Welkom bij de lekkerste en smakelijkste commissie van ATLAS, genaamdLASAGNA.

Wij zijn een mengsel van verschillende ingrediënten. De scherpe Francisca zorgt voor een leidende smaak in de samenstelling. Dan hebben we de altijd opdreef zijnde Kelly, die zorgt voor wat beweging in het gerecht. Om toch ook wat ‘mannelijkheid’ toe te voegen hebben we Tammo opgenomen in de Lasagna. Maar we zijn er nog niet. Er zijn nog een paar essentiële ingrediënten die nog niet genoemd zijn. Voor de zoete smaak gooien we er ook wat Sophie bij. En dan moeten we natuurlijk ook nog een bindend geheel ervan maken en dit doen we door Iris en Irene eraan toe te voegen. Als je dit gerecht goed bakt/kookt/mixt etc. dan krijg je een topgerecht, genaamd Lasagna.

Wat heeft Lasagna dit jaar voor jullie in petto? Allereerst een heerlijk kerstdiner. Daarna helpt lasagna om de op hol slaande hartjes van de lassers te bevredigen door Valentijnscupcakes te bakken. Dit wordt vervolgt door andere activiteiten zoals paasbrunch, running diner, het fenomenale zeilweekend en een eindejaarsbbq.

Er staat dus veel op het menu! Heb je nog toevoegingen of wil je gewoon even je ei kwijt bij de lekkerste commissie? Mail dan naar lasagna.atlas@gmail.com. Met plezier zien wij jullie komen naar onze voedselfestijnen om daarna tonnetje rond heen te gaan.