“Love me, feed me and never leave me” – Lasagna 2017/2018

#vrouwenhorenduidelijkthuisindekeuken

lasagna

Voorzitter – Carmen Curry

Curry is een pittige tante; ze weet wel raad met grote pepers en currywurst. Curry is de smaakmaker van ons gerecht – sommige mensen kunnen haar zelfs niet handelen omdat ze simpelweg too much is.

Voorzitter – Elvi Andijvie

Andijvie stampt alle agendapunten erdoorheen. Deze spermatopsida (lat.) moet even uitlekken na het koken maar zorgt voor structuur binnen ons gerecht. Andijvie moet oppassen voor kneuzingen door toedoen van klunzige curry maar verder gaan ze uitstekend samen. Sterker nog, andijvie en curry zijn praktisch hetzelfde ingrediënt.

Secretaris – Guusje Soesje

Soesje is zoet, zo ook haar mailtjes. ‘s Ochtends moet je echter beslist even wachten tot dit toetje ontdooid is, want bevroren is ze keihard. Gelieve haar te dippen in een karamel-zeezout sausje, dan vindt iedereen haar lekker.

Secretaris – Louise Moussaka

Loussaka als Arabische versie van LASagna is op haar best als ze is opgebouwd uit diverse laagjes. Ze heeft sowieso meer diepgang dan Lil’ Kleine met haar frisse notulen.

Penningmeester – Jane Peen

Deze Peenningmeester met haar vogelnestje houdt alle cijfers bij. Sweet peen als goedkope groente is bij uitstek het aangewezen ingrediënt om alle financiën bij te houden en ervoor te zorgen dat de andere ingrediënten zich niet te decadent gedragen (kuchCaviaarkuch).

PR Commissaris – Avelyn Linzen

Avelinzen is een veelzijdig fundament in ons gerecht dat je voor vanalles in kan zetten. Als je haar te lang kookt blijft ze echter aan je plakken. God zweert bij deze lekkere peulvrucht, die je overal tegenkomt. Ze heeft veel warmte nodig, maar kan ook onder een brug leven (s/o naar wikipedia).

Locatiemanager – Jessica Caviaar

Als alcoholistisch fotomodel mag Caviaar geen bevruchte eitjes hebben, dus blijft ze voor altijd onbevrucht. Ze zoekt de chicste locaties uit met haar koffertje en klembord – wat voor veel glamour zorgt.