Bienvenidos fiesteros y fiesteras,

Zoals bekend zijn LASsers van alle werelden thuis. Overdag zijn wij niet alleen bezig met alle vakgebieden die er bestaan, maar zelfs (vooral) in de nacht zijn de LASsers actief bezig met het inspecteren van alle aspecten van wat het studentenleven in Utrecht te bieden heeft. Dat is pas wat onze moeder Ria van der Lecq interdisciplinariteit noemt! Deze interdisciplinaire feestbeesten, of fiesteros in het Spaans, moeten natuurlijk ook in de nacht nog geschoold worden in the ways of partying. Daarom zullen wij, Las Fiëstas, als de feestcommissie van Atlas onze medeLASsers dit jaar de leukste feesten geven om onze fiesteros een handje te helpen!

Het feestbeestenteam van Las Fiëstas bestaat uit de volgende fiesteros:

Jasper (Voorzitter)
De blonde adonis uit Amsterdam is de voorzitter van Las Fiëstas. Laat je niet verleiden door zijn knappe koppie, want Jasper heeft niet alleen een mooi omhulsel maar is ook een gerenomeerd DJ! Jasper is met zijn uitgebreide kennis over feesten de routinier van de commissie, waardoor hij precies weet wat de ingrediënten zijn voor een goede Fiësta!

Marrit (secretaris):
Dit lieftallig blonde meisje uit het Noorden is de mama van de commissie. Onze verleidelijke Leeuwardese laat menig mannenhart kloppen met haar enorme vrolijkheid. Onze alfa-woman zorgt echter niet alleen voor de leuke sfeer, maar met haar enorme energie zorgt zij er ook voor dat de andere fiesteros hun taakjes blijven netjes doen!

Damiën (promotor):
Damiën, aka het beest uit Brabant, is de man van de promotie. Deze doorgefokte LASser is de sociaalheid zelve, waardoor hij ideaal is als promotor voor Las Fiëstas. Met zijn enorme enthousiasme weet hij keer op keer alle feestbeesten bijeen te brengen op onze feesten!

Davitze (penningmeester):
Deze blonde schone uit Amsterdam is onze penningmeesteres. Laat je echter niet vergissen door haar schattige uitstraling of haar gouden lokken, want deze chick is een geldmachine. Onze lopende rekenmachientje zorgt er namelijk voor dat onze verhouding money/party altijd precies goed is!

Tim (locatiefixer):
‘De kast uit Vietnam’ is de locatiefixer van de commissie (en tevens de schrijver van dit ontzettend leuke stukje). Deze sterk gekaaklijnde man weet met zijn ongelofelijk scherpe opmerkingen en ideeën de feesten naar een hoger niveau te tillen. Met zijn uitzonderlijke intellect weet ‘De Kast’ altijd weer de beste locaties voor Las Fiëstas te regelen!