Bienvenidos fiesteros y fiesteras,
Zoals bekend zijn LASsers van alle werelden thuis. Overdag zijn wij niet alleen bezig met alle vakgebieden die er bestaan, maar zelfs (vooral) in de nacht zijn de LASsers actief bezig met het inspecteren van alle aspecten van het studentenleven dat Utrecht te bieden heeft, lekker interdisciplinair! Deze interdisciplinaire feestbeesten, of fiesteros in het Spaans, moeten natuurlijk ook in de nacht nog geschoold worden in the ways of partying. Daarom zullen wij, de dames van Las Fiëstas, als de feestcommissie van Atlas onze medeLASsers dit jaar de leukste feesten geven om onze fiesteros een handje te helpen!
Het feestbeestenteam van Las Fiëstas bestaat uit de volgende fiesteros:
Davitze (Voorzitter)
Davitze is een echte voorzitter, ze komt, ze ziet en overwint. Deze dame wil haar Martini Vodka shaken not stirred. Give her the right shoes, and she can conquer the world. Zoals zij en Albert Einstein altijd zeggen: “a clever person solves a problem, a wise person avoids a problem”. With great power comes great responsibility, met Davitze als voorzitter zal Las Fiëstas één groot feest worden. Oh.. genoeg gelachen. Oh.. and, on wednesdays we wear pink!

Juliette (Secretaris)
Met onze Juliette is het altijd super dolle pret. Menig man wil graag met haar in bed. Ze feest zo hard dat ze er bijna wordt uitgezet. Met haar wordt elk feestje super vet. Als secretaris houdt ze alles perfect bij. Dat is nogal een heel karwei, dus zijn wij extra blij. Oh.. en ze is een lekkernij.

Puck (Penningmeester)
Puck en feestjes belong together; Just Dance, gonna be Okaaayy. She dances like nobody’s watching. Als penningmeesteres She’s pays the bills, she has to pay. Ze kent iedereen en kan alles voor je regelen en ze doet het ook. She dances the night away. Oh.. en ze kan echt heeel erg goed dansen.

Fenna (P.R.)
Fenntastic Fenna Feest. Feest Fiert Fenna Faak. Iedereen is Fan van Fenna. Fenna houdt de Facebook bij. Fenna is een Femme Fatale. Met haar Felle berichten wordt het Feest nooit een Fiasco. Fenna heeft Flatuese Flair en Fleurt je daarmee op. Voor haar Functie als P.R. verspreidt ze Flyers Frequent Foutloos. Oh.. ze is spontaan, sexy en super cool.

Joppa (Locatiezoeker)
Met haar lieve lach weet Joppa iedere eigenaar te bedwelmen. Haar lach laat de zon stralen en bier vloeien en wijn. Met Joppa is het altijd gieren, brullen, proesten, schateren, glimlachen, grinniken, giebelen, schik hebben, schudden buiken en dijen kletsen. Elke party heeft een goede locatie nodig en daar gaat Joppa zeker voor zorgen. Oh.. En ze heeft een super duper mooie lach en ook mooi haar.

Marie Claire (Vice-Voorzitter)
Dit kittig katje ziet geen een fout van de voorzitter door de vingers. Als deze kat thuis is, vieren de muizen wel feest. Ze is een echt feestvarken. Het leven is een feest en Marie Claire hangt de slingers op. Nu heb je de Marie Claire aan t dansen. En ze leert Davitze een schone dans bij haar fouten. Na elk feestje heeft ze last van een beestje, maar het feestje zal nooit in het water vallen. Oh.. en ze heeft mooie ogen en een mooi gezichtje.