Las fiëstas

Marenthe Middelhoff – Voorzitter

Deze wilde, schaamteloze, vol-met-blauwe-plekken-zittende meid heeft een voorliefde voor carnaval en is daarom rond februari te druk. Geen berg is haar te hoog en ze gaat daardoor alle obstakels die te maken hebben met een feestje organiseren beklimmen en klimt iedereen voorbij (vandaar die blauwe plekken (grapje) (het echte verhaal weten alleen wij)). Op haar voorzittersschaatsen zal ze Las Fiëstas in goede banen leiden terwijl ze heel snel haar glazen leegdrinkt omdat ze anders omvallen. Lachen doet ze veel, het liefst naakt én tijdens onze vergaderingen. Onze voorzitter is altijd serieus en professioneel zoals het een echte voorzitter betaamt, vooral als ze in de lach schiet om haar eigen grappen of zelf verzonnen straattaal (fratta’s). Een topvoorzitter it is; een betere en meer aangeklede vo hadden we ons niet kunnen wensen.

Marise Edgar – Secretaris

Merise, merise merise, Samen buiten spelen, kan heel goed delen, maar weet niet waarom ze secretaris kan zijn. Liefde wil ze delen, bij haar zullen we ons nooit vervelen maar ze kan geen rapper zijn. Vriendjes wil ze maken, maar van boyfriends moet ze braken. Alleen baardmannetjes met rode baardjes kunnen zich nog opgeven, toch wil ze liever met chimeids tennissen. Deze gooische chick (ookal zegt ze zelf dat ze geen kakker is) gaat proberen las Fiëstas te documenteren met dyslexie, dus dat komt helemaal goed. Ze kreunt net zoveel als Sharapova op de baan en daarnaast. Dansen doet ze overal, dansen doet ze altijd. Wat een dansende, blije, notulerende meid. Hopelijk raakt ze ondertussen de notulen niet kwijt.

Thomas Plomp – Penningmeester

Thomas, 19 jaar
190 centimeter
Geslacht: man
BIO: gaat naar de sportschool, heel genereus, houdt van lange strandwandelingen, je hebt geen fiets nodig om brood te maken
Lievelingsliedsje: dakterras, feesttent
Interesses: vrouwen, maar geen fuckboy ^-^, fixen, hossel hossel, biertjes drinken bij de buren, batras drinka, shish kebab
Hobbies: Is een rijke tatta en spendeert zijn mono aan de vette feesten voor zijn ATLAS chicks want hij doet alles voor zijn babes. Met zijn veel te grote gouden hart, gevuld met: liefde, bier en geld verovert hij alle harten en berooft hij iedereen van z’n stufigeld om hiervan de beste feesten te geven.
Levensmotto: Ik ben een jongen met gevoelens, maar vooral gevoelens voor jou.

Eva Babeliowsky – Vicevoorzitter

Vice vo, geen dirty hoe. Scherp zicht op alles, zoals op ons top Las Fiestas team (heel handig als vice vo). Oe zo scherp, zo gek en gezellig maar soesjes ontdooien dat kan ze niet. Ze is heter dan de verwarming die de soesjes niet kon ontdooien, maar toch draagt ze graag sjaals en vindt zelf dat ze opmerkelijk veel haar heeft. Btw op foto’s staat ze het liefst scheef, zoals te zien op onze commissiefoto. Toch is ze recht voor zn raap. Deze ballerina danst op alle Atlas feesten. Ze is een vet goede balletter, doorzetter en vice voorzetter. Ze geeft alle doelpunten een voorzetter. Gelukkig voetbalt ze niet, want dan zou er nooit gescoord worden, maar op Atlas feesten gaat dit scoren vanzelf.

Hanna van Veeren – PR Commissaris

Hanna de haan, houdt van lippen. Nu wil heel atlas haar wippen. Met haar mooie lippen zingt ze de daken van het POThuys, en na een wild avondje neemt ze ook wel eens een pot mee naar huis. Met haar lippen zal ze iedereen ervan overtuigen dat je ATLAS feesten niet moet skippen. Je zal haar soms wel eens in de gracht zien dippen. Zij en al haar kippen. Het lipjesdrankspel speelt ze met velen. Alle prijzen en harten van atlas zal ze stelen. A player in the field and a player in the club, onze pr-slet will get your partyspirit up. De liefste en de mooiste is ze zeker wel. Deze promobitch met stralende blauwe ogen overtuigt iedereen al met één knipoog om naar onze feesten te komen.

Casper Friederich – Algemeen Lid

Hij is van osso gewisseld want z’n chimeid kwam te dichtbij. Deze man lijkt een fitnessboy maar het is fake, net zoals z’n straattaal dat hij altijd spreekt. Drake. Hij is beter in rappen dan Marise, dus hij gaat jullie op Atlasfeesen pleasen. Voor ons algemeen lid is niets te loco, hij brengt iedereen naar de Atlastoko. Met zn leipe patta’s verleidt ie al de tatta’s en dan gaat hij lekker djensen met z’n fratta’s. Alle sporten vindt hij heel chill, daarom is dit het beste algemeen lid (echt tantoelauw). Met zijn interdisciplinariteit worden alle feesten echt super leip.

Marlieke Moerman – Locatiezoeker

Met haar gouden lokken en tandpastaglimlach fixt zij de sickste locaties voor onze fissa’s. Haar basketbaltalenten zorgen ervoor dat de onze feestlocaties telkens weer door een (basketbal)ringetje te halen zijn. Onze kleine blonde locatiebitch zal dit jaar gaan scoren, zowel op het veld als in de club. Haar vader heeft een paprikafabriek dus bereid je voor op leipe paprikafeesten met deze minipaprikachick die minstens één paprika per dag eet. Als zij een paprika zou zijn zou ze een paarse paprika zijn want die bestaan echt en zijn vet speciaal en uniek net zoals Marlieke.