KLASseboek is de commissie die elk jaar een geweldig jaaroverzicht opstelt van alles wat Atlas organiseert en haar leden uitvoeren. Gevuld met alle leuke foto’s, verhalen, roddels en belevingen.

Dit jaar zal er een speciale Lustrum uitgave worden geproduceerd waarin, naast het studiejaar, ook zal worden teruggekeken op de afgelopen tien jaar van Atlas. De commissie van dit jaar zal er alles aan doen om een geweldige toevoeging te leveren aan dit Lustrumjaar.

Wij vragen alle leden dan ook om initiatief te tonen en leuke verhalen, foto’s of andere bijdragen door te geven aan één van de onderstaande commissieleden.

Voorzitter: Veronique Swiebel
Bij het opzetten van deze commissie was dit jaar niet erg veel animo onder de leden om bij KLASseboek aan de slag te gaan. Maar onze eigen Veer heeft de commissie nieuw leven ingeblazen en opgezet. Met een strak tijdschema en pittige houding houdt ze iedereen scherp en waakt zij dat er een super strak jaarboek zal verschijnen aan het eind van het studiejaar.

Secretaris: Laurens Frowijn
Als er iemand in deze commissie gestructureerd en geordend te werk gaat, dan in het wel onze secretaris L. Frowijn. Deze man zal er voor zorgen dat alle input vanuit de vereniging heel soepel en gesmeerd tot output, in de vorm van een almanak, wordt verwerkt.

Penningmeester: Willemijn Jüttner
Willie kan er aan de buitenkant losbandig uitzien, maar over geld maakt zij geen grapjes. Willemijn zal er voor zorgen dat er zoveel mogelijk uit het budget van KLASseboek zal worden gehaald zodat de leden een kwalitatief hoog en betaalbaar klasseboek in hun handen kunnen houden.

Vice-voorzitter: Romee Klis
Van buiten de commissie zou je Romee’s houding als (te)relaxed op kunnen vatten, maar niets is minder waar. Deze pitbull heeft de schouders waar de rest van de commissie op staat. Van haar kan je verwachten dat wanneer iemand de kantjes er van af loopt, zij die gene een trap onder zijn/haar kont geeft.

Visueel design en algemeen lid: Jim van Hekke
Jim ontwikkelt zich tot de man van het visueel design bij Atlas, want naast dat hij bij KLASseboek deze taak op zich heeft genomen, doet hij dit ook bij LASpost. Met zijn oog voor detail en skills op de pc kan het niet anders dan dat het komende KLASseboek visueel ‘om door een ringetje te halen zal zijn’.

Algemeen (creatief) lid: Sander de Bruin
Naast Voorzitter van het bestuur van Atlas zal Sander zijn creativiteit ook bij KLASseboek inzetten. Met een mindere titel dan in het dagelijks leven maar niet minder belangrijk! Daarnaast is Sander met zijn gladde praatjes aanspreekpunt voor (zijn eigen) bestuur en sponsoren.

In contact komen met deze commissie? klasseboek@usatlas.nl