Lieve atLASsers!

Het collegejaar vliegt voorbij. Druk met school, opdrachten en bijbaantjes, maar vooral de gezelligheid binnen atLAS zorgt ervoor dat de tijd vliegt. Kun je je het introkamp van 2010 nog herinneren, het Russische A5 feest of het valentijnsgala? Het zijn allemaal onvergetelijke ervaringen. kLASseboek maakt deze activiteiten nog gedenkwaardiger door ze vast te leggen in het jaarboek. Leuke verhaaltjes en nog leukere foto’s zullen ervoor zorgen dat je dit jaar nooit meer vergeet. Daarnaast zullen al je studiegenoten ook vastgelegd worden in het jaarboek. Altijd al willen weten wat de grootste geheimen zijn? KLASseboek zal je niet teleurstellen.

Dit wordt allemaal mede mogelijk gemaakt door een geweldige commissie. Elisa is de voorzitter van deze commissie. Roos staat haar bij als vicevoorzitter. Uiteraard vraagt een jaarboek ook om een eindredacteur, in dit geval is dat Laura. Anne zal haar charmes in de strijd gooien met het zoeken van sponsoren. Tessa kan lekker blijven kletsen, zij neemt de externe communicatie op zich. Tot slot, de vrouw met al het geld is Jeanine. Alle commissieleden zorgen ook voor de leuke verhaaltjes in het jaarboek.

Daarnaast mogen we ook niet vergeten Niek en Stijn te benoemen. Zij zullen ons enorm gaan bijstaan bij de vormgeving. Niek gaat daarnaast ook foto’s maken. Het zal een prachtig eindresultaat worden.

We hopen dat jullie ons zoveel mogelijk kunnen helpen. Hoe doe je dit? Reageer zo snel mogelijk op alle verzoekjes die we je sturen, waaronder het formulier voor het smoelenboek.

Liefs!
KLASseboek