klasseboek

Na groot gemis van vorig jaar, dit jaar weer een knetterend, knallend, kneitergek klasseboek! Met alleen maar meiden, wordt het zeker geen chaos ¡YAS! Tips;

  • Deel genereus mondsappen uit zodat, zodat je een prominent plekje veroverd in het speekseldiagram
  • Let op je woorden, want rare quotes worden vereeuwigd
  • Shine met je commissie om leuke activiteiten terug te zien

Kortom we gaan een legendarisch atLAS jaar voor je vastleggen!!

Ruda – voorzitter en commissaris intern

Brengt chaos in de structuur, of uhhh structuur in de chaos! Lijkt door haar taalgebruik ¡YAS! soms lichtelijk zwakzinnig. Maar met haar twee studies, twee commissies, twee levens, laten zien dat ze heus niet incapabel is.

Joppa – Vieze-voorzitter en layout

Hoppa, lekker door met Joppa, aan de layout knalt zij door zonder te douchen, tanden te poetsen of zelfs maar deo te spuiten, alles om haar rol als vieze-voorzitter eer te geven. Haar haarkleurcrisis is nog geen layout crisis.

Catherine – penningmeesteres en commissaris extern
Na twee vergadering is de diagnose OCD vastgesteld: Overal Commentaar Delen. Ze heeft een doos die ze graag laat vullen met wat je maar wil..; de klassedoos en met haar mooie lokken verleidt ze alle sponsoren tot … geld!!

Maya – Secretaris en Layout
Onze kleine stuiterbal, zorgt voor snelheid in de vergadering met haar zenuwachtige makende typegeknal. En ook al zou je haar bijna over het hoofd zien, ze zal ervoor zorgen dat jouw koppie in het klasseboek komt!

Santje – PR en hoofdredactie
Gaat je platleggen met emails om het boek te kopen, dus ook jou, ja jij, jij die dit leest, je wilt het, ik zie het wel! Onze kleine grammer-nazi levert jouw een febetert ferfoutloosd boek zodat je het lekker in een keer zonder vrustraties kunt lezen.