image

Welkom bij de Introcommissie! Wij organiseren met z’n zessen het prachtige introkamp van 2015. Dit spektakel heeft veel taken, dus ons zeskoppige team steekt dan ook het hele jaar door ongezien de handen uit de mouwen om voor jullie, toekomstige LASsers en ouderejaars, een gezellig kamp te organiseren. Op dit kamp draait alles om kennismaken en chillen en overtreft de bekende groep-acht-kampen. Meld je aan als frisfruitige nieuwe LASser en kom langs op ons kamp van 2015, van 28 tot en met 30 augustus in Someren, een dorpje vlak bij Eindhoven.

Onze ploeg bestaat uit:

Voorzitter
Vera, deze jongedame is spreekwoordelijk gezegd de oude rot in het vak als het gaat om kampen organiseren. Ze houdt het team in het gareel onder een gezellig toeziend oog. Verder is ze altijd in voor een feestje, dus zal je haar vast en zeker tegen komen op de welbekende dansvloer van het kamp.

Vice-voorzitter
Veronique, deze goedgebekte krullenbos zal je niet ontgaan op het kamp (of bij LAS in het algemeen). Ze is de rechterhand van Vera en ze ondersteunt haar waar nodig. Ze is de ster als het gaat om bier drinken maar vooral is ze de gezelligheid zelve!

Penningmeester
Liselotte, het kleine meisje van het stel maar onderschat haar niet! Ze houdt de centjes van het kamp goed in de gaten en is altijd uiterst vriendelijk.

Secretaris Intern
Tim, onze mannelijke adonis van de groep, behoudt het contact met de belangrijke mensen binnen de Universiteit en verzorgt alle inschrijvingen! Vragen over je inschrijving, mail dan gerust Tim, hij zal je liefelijk beantwoorden.

Secretaris Extern
Jip, deze vrolijke noot verzint alle spellen van het introkamp en heeft een onuitputtelijke inspiratiebron aan ideeën. Het thema dit jaar is dan ook spetterender dan ooit met nog nooit eerder vertoonde spellen…

Joker
Indy, deze meid regelt van het goedkoopste bier tot aan de pakken van het kampteam zelf. Multi-inzetbaar en helpt iedereen die het nodig heeft. Onmisbaar en een grote hulp voor het hele kampteam en het kamp zelf!

In contact komen met deze commissie? introcommissie@usatlas.nl