LASser’s zijn goed in studeren, maar vaak nog beter in het uitvoeren van studieontwijkend gedrag. Ook zijn we vaak tot heel vaak te vinden op feesten. Om onze lichamen goddelijk en in vorm te houden is BLASsure daarom één jaar geleden opgericht. Met succes en zonder blassures hebben ze de LASser’s aan het sporten gekregen met activiteiten als wintersport, tandemrace, bootcamp en nog andere uitputtende bezigheden.

Op de agenda van dit jaar staan natuurlijk wintersport, de al reeds zeer sexy uitgevoerde paaldanscursus, bossaball en nog andere activiteiten waarvan je zeker spierpijn zult hebben. Dit jaar mogen we ook het zeilkamp organiseren en kunnen we spannende activiteiten plannen rondom/tijdens de Tour de France plannen.
Dit jaar is BLASsure voor een deel vernieuwd. De oude garde, bestaand uit Ruben en Pim wordt versterkt met de nieuwe sportieve leden; Caspar, Timothy, Flore, Merel en Lisa.

Lisa is het zonnetje in huis en te gelijk het brein achter BLASsure. Als voorzitter is het haar taak om het stelletje ongeregeld bij elkaar te houden en alle creatieve en sportieve uitspatting van haar commissieleden in goede banen te leiden. Ook is haar humor ongekend en heeft ze bewezen dat ze goed kan omgaan met een paal.

Caspar is de man van de moneys. Als het oog van Sauron houdt hij onze kas in de gaten. Wat was onze kas zonder Cas? Deze man heeft niet alleen verstand van geld, maar ook van vrouwen. Je zou bijna denken dat hij er een sport van maakt.

Hij is niet de enige womanizer in de commissie. Big boy Pim is ook in da house. Met zijn stoere praatjes vult hij vele gaatjes. Pim kon geen afscheid nemen van de commissie, maar heeft het eigenlijk te druk. Daarom is er een compromis gesloten en is Pim nu de paparazzo van de commissie geworden. Hij zal al zijn commissieleden helpen aan een nieuw best ever profielfoto.

De adonis in onze commissie is echter Timothy. Met zijn mooie haartjes en zijn big smile wikkelt hij iedereen zo om zijn vinger. Timothy is verantwoordelijk voor de promo. En ook met woorden is deze man een goddess. Hij krijgt iedereen enthousiast en praat zelfs de stijfste mensen de paal in.

Om toch nog wat mailtjes te beantwoorden en data te prikken hebben we Merel. Onze secretaris is klein maar fijn. Deze stoere dame doet aan ijshockey en was tijdens de wintersport niet te stoppen.

Onze stille kracht is Flore. Met haar blonde lokken weet ze vele mannen lokken. Waar nodig springt deze vicevoorzitter bij.

Last but not least is onze Ruben. Chef activiteiten, het (behaarde) gezicht van de commissie. Tevens ook food and beverage manager. Deze man staat altijd klaar om zijn sportieve kant te laten zien. En hoe: winnaar van paaldanswedstrijd, talentvol snowboarder en zeer gevaarlijk tandemracer. Geen activiteit zonder deze mannelijkheid.

Wil je in contact komen met deze commissie? blassure@usatlas.nl