De gloednieuwe commissie van BLASsure bestaat dit jaar alleen maar uit vrouwelijk schoon. Wij stellen aan u voor:

 

Lana, onze quarterback en aanvoerster. Zij gaat BLASsure, dit jaar ook bekend als een groepje losbandige rugby-fanatici, op het juiste pad houden. Aan Lana de taak om al onze ideeën en sportieve plays, reëel te houden. Verder heeft ze ons tijdens krachtmetingen alleen nog maar ingemaakt.

 

Ringa pakia!

Uma tiraha!

Turi whatia!

Hope whai ake!

Waewae takahia kia kino nei hoki!

 

Janne is onze nieuwste penningmeesteres. Deze godin heeft van Caspar de fijne kneepjes van het vak geleerd en zal zeker niet voor hem onderdoen! Ook is Janne een actieve volleybalster en niet bang voor een beetje water. Tijdens het zeilweekend zal zij dan ook zeker haar mannetje staan en er voor zorgen dat elke boot in de juiste richting vaart. Beware voor Janne a.k.a. The MoneyMan!

 

Ka mate! Ka mate!

 

Elke is dit jaar onze enthousiaste secretaresse. Als Hans Klok zullen haar rode haren het hele jaar door wapperen in de wind. Tijdens het zeilen, als ze van de berg af skiet, door de salto’s die ze gaat maken bij bounze en wanneer zij voorbij vliegt met zwerkbal. Met de snelheid van het licht zal zij alles wat tijdens vergaderingen besproken wordt zwart op wit zetten en de commissie mail beantwoorden. En natuurlijk zorgt Elke voor een geweldige sfeer door haar vlotte babbels.

 

Ka ora! Ka ora!

 

Gillian a.k.a. Promo-Girl weet iedereen voor alle activiteiten te triggeren. Ze is hét gezicht achter BLASsure. Ook is deze chick lekker sportief en zul je haar vaak zien op het volleybalveld. Ook skiën is helemaal haar ding en op de wintersport zal je haar van de piste zien racen, alhoewel ze ook houdt van een lekkere warme glühwein. Privelesje? Regel een James Bond voor haar en ze is helemaal gelukkig.

 

Ka mate! Ka mate!

 

Kyra is er natuurlijk ook nog! Deze lange dame met sprankelende ogen heeft een essentiële rol in deze commissie als algemeen lid. Met veel enthousiasme en intellectualiteit komt ze met de meest originele ideeën, en weet ze de vergaderingen tot een hoger niveau te brengen. Daarnaast is deze stoere chick hartstikke sportief en is ze een waar lacrosse-talent. Als echte sportieveling is ze dus een onmisbare toevoeging aan onze commissie!

 

Ka ora! Ka ora!