Als je het over teamwork hebt, heb je het natuurlijk over Alex! Hij is niet voor niets een topsporter. Sporten doet hij graag. Met zijn kracht, teamwork en intelligentie is er niets dat hem tegenhoud. Zelfvertrouwen straalt hij uit en met zijn prachtige woorden motiveert hij iedereen. Aanvallend of defensief als in rugby kan hij ons verdedigen en ook vooruit helpen. Vandaar dat hij ook onze voorzitter is. Wat hij tijdens het sporten doet kan hij prima toepassen in het voorzitterschap. Onze lieve voorzitter genaamd Alex!

Lana is de fanatieke, energieke en toegewijde vedette van het gezelschap. Haar daden vorig jaar logen er niet om; ze is als een vis in het water bij Blassure; met moeite geeft ze taken uit handen en met een onuitputtelijke voorraad energie (hedde drugs op?) breekt ze de flanken af van elke tegenslag en obstakel. Zonder haar is Blassure niet alleen een vice-voorzitter armer, maar is zij als een breezersletje zonder breezer, pitloos dus!

Blassure’s nieuwe secretaris Super Sam is niet alleen atletisch, snel, slim, soepel en sterk, hij kan ook mega goed breakdancen EN heeft een jaloersmakende bos krullen. De eerstejaars LASser is ontzettend enthousiast en zit vol met nieuwe ideeën. Een enorme toevoeging aan de commissie die er voor gaat zorgen dat er niks gemist wordt bij de vergaderingen en alles keurig zwart op wit komt te staan. Komend jaar zullen we veel van hem terug gaan zien op de skipiste, rennend over het veld en wie weet als breakdance instructeur. Beware of Super Sam!

Copra is met zijn jarenlange waterpolo ervaring een echte badmeester die iedereen uit het water kan redden. Als penningmeester is het dan ook aan hem om alle financiële fouten te vissen uit de gevaarlijke wilde zee die de economie is. Met zijn enthousiaste sportieve instelling komt hij op de meest vette ideeën. Deze man heeft geen watervrees en zal dus zeker uitblinken tijdens het waterweekend maar natuurlijk ook bij elk ander evenement!

Vincent zal dit jaar iedereen gaan aansteken met zijn enthousiasme als pr-man van Blassure. Hij is niet te beroerd om waar nodig zijn handen uit de mouwen te steken als overal-inzetbare joker. Onze altijd vrolijke Vinnie zal er voor zorgen dat wij als commissie aan elke tegenslag een positieve draai kunnen geven met zijn enthousiasme en zijn fantasie! Geen berg te hoog, geen rivier te wild, geen evenement onmogelijk voor Vincent!

Anne is ons geluksdubbeltje, onze favoriete onderbroek voor de wedstrijd, het konijnenpootje. Ze is onze joker, maar niet alleen dat, jullie hebben al kennis met haar gemaakt via Facebook waar ze af en toe stukjes schrijft. Ze heeft ontzettend veel kennis van alle vormen van water. Op het water in een boot, maar ook in de sneeuw met twee latten onder zich. Ze heeft niet alleen een favoriet rechterbeen, maar ook een sterk linkerbeen. Ze kan alles en zal dan dit jaar overal te zien zijn!