PicLASso 2015-2016 bestaat uit:

Daantje -voorzitter
Daantje is de vrolijke voorzitter van PicLASso. Deze pittige tante weet wat haar te wachten staat en met haar enthousiasme maakt ze iedereen blij. Dat ze ook nog een echte Picasso op haar kamer heeft hangen, maakt haar meer dan geschikt om Atlas naar kunstzinnigere hoogte te brengen.

Manuel – secretaris
Secretaris Manuel houdt niet alleen onze mail in de gaten, maar zorgt er ook voor dat de oestrogeenlevels van PicLASso in check blijven. Op zijn cv heeft deze theaterman onder relevante hobby’s ‘knuffelen’ staan, en dit zal zeker van pas komen wanneer de meisjes elkaar met meningsverschillen te lijf zijn gegaan. Verder is het belangrijk om te vermelden dat Manuel als enige krullen heeft, dit is vanzelfsprekend erg belangrijk voor een secretaris (sorry Timothy), en van knuffelen en theedrinken houdt. Met zijn multifunctionele kwaliteiten zal Manuel al je mails en levensvragen beantwoorden, en PicLASso tot een groot succes maken!

Julia – PR
Behalve dat Julia haar blonde haar graag in twee staartjes draagt is zij erg volwassen. Na een paar slokken rode wijn (en ook witte) verschijnen er al snel blosjes op haar wangen, maar ook in deze toestand komt zij al allitererend tot creatieve inzichten en blijft haar interesse voor de ander onverminderd. Een puike PR professional voor PicLASso dus!

Femke- penningmeester
Femke is Piclasso’s creatieve penningmeester(es), herkenbaar aan haar prachtige rubber laarzen. Creatief omgaan met geld kan zij omdat ze praktisch en recht door zee is. Maar naast deze handige skills is zij ook nog eens het brein achter vele ideeen, die ze aan de lopende band bedenkt. Met zo’n penningmeester heeft PicLASso toch bijna geen geld meer nodig?

Heleen- locatiemanager
Hel1 hemel2 aarde3. Danst de sterren van de hemel. Is een lekker wuft en Verantwoorde Vegetarier, maar een onverantwoorde alcoholgebruiker: helemaal zat, wat een zotteke. Misschien wat later op de been, maar zoals Heleen is er geen een. Doei.

Oud-PicLASso-lid Tonny heeft haar plekje afgestaan aan Heleen, maar mag niet ontbreken met haar inzet aan het begin van dit commissiejaar.
De lekker gezellige en dromerige Tonny zal voor ons het komende jaar alle leuke plekjes uit gaan kiezen waar de creativiteit van ATLAS zal gaan bloeien. Door haar vlotte babbel zal zij ongetwijfeld de mooiste locaties als vissen aan de hengel binnenhalen, dat is zeker.